Tema: Prison brakes-Kalejimo begliai
tiesiog ka manot?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Prison brakes-Kalejimo begliai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tiesiog ka manot?
jie pabegs ir ieskos pinigu antram sezone...pirmas sh,antras idomesnis
pagrindinis aktorius tikras saldainiukas
nebutina pasakot kas bus toliau seip tai geras .. va sendie ziuresiu 11 daly antro sezono
man tai labai patinka! nei vienos serijos nepraleidziu!
as dar jos nepaziurejau...
einu siustis s02 e11
manau vienas geriausiu serialu kuriuos esu mates,ziauriai uzveda
tikrai neblogas kinas..jau vien galeciau ziuret del to tatuiruoto berniuko,labai jau sex
Lb patinka, ypac pagrindinis herijus...toks simpatiskas;) idomiai sukurtas filmas;)
idomus serialas, labai uzjauciu tuos kurie per tv3 ziuri, antradieniais
Na,bent jau man tai visai nieko pasirode.Aisku retai teko ji paziuret,bet visai nebloga ispudi paliko;)
maciau visas serijas pirmos dalies ziauriai patiko rekomenduoju visiema pamatyt
kas turit gal daugiau 2 sezono seriju? Nes pats tik 14 turiu, daugiau nerandu..
Geras serialas!!!
super serialas. kuo toliau ziuriu tuo labiau patinka. jau 3 sezona "grauziu"
Perziurejau pirma ir antra sezona, paskui jau kiek atsibodo, nors serialas neblogas.
labai idomus serialas , bet gaila kad jau neberodo ...
sveiki mano vyras ir baisiai megsta sita seriala,jau net neiskente kada per tv.prades rodit antra sezona,ir parsiusiunte per interneta,kiek daliu buvo tai jau ir antro sezono perziurejo,dabar tikisi kad ir trecia rast parsisiusti.o mane tai jau nervina tie kalejmo begliai.
sveiki mano vyras ir baisiai megsta sita seriala,jau net neiskente kada per tv.prades rodit antra sezona,ir parsiusiunte per interneta,kiek daliu buvo tai jau ir antro sezono perziurejo,dabar tikisi kad ir trecia rast parsisiusti.o mane tai jau nervina tie kalejmo begliai.
jus viskas nervina, kas mum patinka! zaidimai, serialai, zvejyba! $#%@ egoistes!
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Prison brakes-Kalejimo begliai