1

Tema: gotai

ka apie juos manote? as pries juos nieko neturiu,pazystu wiena gote,ji yra labai draugiskas ir mielas zmogeliukas:)

2

Re: gotai

Buvo tokiu temu jau daug..Bet mano nuomone apie juos nesikeicia..Jie slykstus apdriske, nesiprause, susivele, prasmyrde, slyksciais juodais nagais plaukais ir t.t..:D

3

Re: gotai

Gotų kultūra - tai tikroji antikultūra, naikinanti civilizaciją, skatinanti savižudybes, tarnaujanti Šėtonui ir mirčiai, todėl reikia prieš ją kovoti kiek įmanoma griežtesnėmis priemonėmis, siekiant apsaugoti vaikus ir jaunimą nuo neigiamos, destruktyvios šių sektantų įtakos. Ką reiktų padaryti? Tiesiog imtis kelių paprastų veiksmų:

    * Juodus drabužius ir sidabrinius papuošalus uždrausti visose mokyklose. Gotai labiausiai stengiasi suvilioti jaunus ir nepatyrusius žmones, savo apranga įtikindami juos savo išskirtinumu.
    * Įvesti mokyklose privalomas kasdienines krikščioniškos moralės ir etikos pamokas.
    * Visi įtariami gotai turi reguliariai pridavinėti savo kraujo mėginius. Tuo atveju, jei kraujyje hemoglobino kiekis nukrypsta nuo normos, tai patvirtintų šių asmenų vampyrizmą, nuo kurio jie turi būti priverstinai gydomi psichiatrinėse ligoninėse.
    * Ilgi plaukai mokyklose turi būti uždrausti. Ne tik berniukams, bet ir mergaitėms. Yra gerai žinoma, kad ilgi plaukai - tai palaido gyvenimo, nevalyvumo simbolis, nieko bendra neturintis su krikščioniškumu. Išimtį galima padaryti nebent mergaitėms, kurių tėvai yra gerai žinomi katalikai, vedantys savo vaikus į bažnyčią kiekvieną savaitgalį.
    * Gotiška muzika, tokia, kaip “Sisters of Mercy”, “The Cure”, “Nightwish”, “Iron Maiden”, “Black Sabbath” ir pan., turi būti visiškai uždrausta, jų plokštelių leidyba turi būti sustabdyta - puikiai žinoma, kad gotai naujus narius verbuoja į šių grupių plokšteles įrašytais pasąmoniniais pranešimais. Vietoje jų jaunimas turi būti pratinamas prie Mocarto, Haidno, Polo McCartney ir pan. muzikos.
    * Kategoriškai turi būti uždraustos visos tatuiruotės, auskarai ir kitokia savižala - tai vienas iš ryškiausių gotiškumo požymiu. Vaikai ar jaunuoliai, užsimanę tatuiruočių ar auskarų turi būti privalomai tiriami dėl priklausomybės gotams, esant reikalui, gydomi.

Tik ėmęsi griežtų priemonių, mes galime sugrąžinti tvarką į savo visuomenę, išmesdami iš jos visokias nacistinias bei satanistines atmatas, kurios save vadina gotais.

4

Re: gotai

Augustinai ar kartais neperdedi...?;)

5

Re: gotai

Augustinai, jei tu čia rimtai parašei, tai tu esi sukruštas debilas. O jei čia parodijuoji , tada atsiprašau. big_smile

6

Re: gotai

Niu as tai nieko pries neturiu kiekvienas zmogus save isreiskia savaip tai jo asmeninis reikalas, tikrai nemanau kad augustinas teisus tai visu pirma nesamone ir asmenybes pletimosi galimybiu niokojimas, jei jis kitoks tai dar nereiskia kad jis nezmogus, visi turime teise rengtis kaip norime ir to niekas neuzdraus, va taip:)

7

Re: gotai

Man tai gotai kazkaip vienodai jie yra ar nera man dideles reiksmes nera;)
Augustinai pries kazka rasydamas gal issiaiskink kaip kas viskas yra?;) nes parasei daug kvailisciu pvz
kad "tarnaujanti Šėtonui ir mirčiai" nuo kada gotai tokie labai idomu butu paskaityti ir cia yra daug ttokiu nesamoniu kurios su gotais nieko bendro neturi...

8

Re: gotai

Jis su satanistais gotus sumaišė, tačiau tos nesamonės, kurias jis parašė, netinka ir kovai su satanizmu.

>>Įvesti mokyklose privalomas kasdienines krikščioniškos moralės...

O kas daugiau jei ne ta pati suknista krikščionybė išgalvojo tokias nesamones, kaip pragaro ir šėtono egzistavimas..

>> Ilgi plaukai mokyklose turi būti uždrausti. Ne tik berniukams, bet ir mergaitėms. Yra gerai žinoma, kad ilgi plaukai - tai palaido gyvenimo, nevalyvumo simbolis, nieko bendra neturintis su krikščioniškumu.

Toks debilizmas, kad net nerasčiau pakankamai riebių keiksmažodžių šitam šūdui apibūdinti. Tai dabar reiškia visi ilgaplaukiai palaidi ir nevalyvi?? "nieko bendra neturintis su krikščioniškumu"   << nu ir?? Aš su krikščionybe taip pat nenoriu nieko bendro turėt ir tuo didžiuojuosi ir gali eit velniop visi kam tai nepatinka (nes velnius būtent krikščionys ir sukūrė, kaip jau sakiau).

>> Gotiška muzika, tokia, kaip “Sisters of Mercy”, “The Cure”, “Nightwish”, “Iron Maiden”, “Black Sabbath” ir pan., turi būti visiškai uždrausta, jų plokštelių leidyba turi būti sustabdyta - puikiai žinoma, kad gotai naujus narius verbuoja į šių grupių plokšteles įrašytais pasąmoniniais pranešimais.

Neklausau tokios muzikos, bet tikrai nemanau kad šie atlikėjai ją kuria tam kad kažką užverbuotu i kažkokią organizaciją.

>> Kategoriškai turi būti uždraustos visos tatuiruotės, auskarai...

Pffff.... no comments.

>>Tik ėmęsi griežtų priemonių, mes galime sugrąžinti tvarką į savo visuomenę..

Dabar taip, būčiau iš tiesų sužavėtas, jei kažkas man primintų kada gi ta tvarka visuomenėje buvo, kiek tenka skaityt istorijos tai joje vienos skerdynės, prietarai, lytinė bei rasinė diskriminacija.. Kokia po velnių dar tvarką galima gražinti?? Tvarka VIS DAR kuriama, tiesa yra ta, kad visuomenė dar NIEKADA nebuvo jos patyrusi.. Ir kad ir kokių blogų dalykų šiais laikais būtų, visgi jie yra kur kas geresni, nei kada nors buvo.

Tad jei jis čia rašo tai , ką galvoja, o ne šiaip šaiposi, tuomet galiu pasakyt - Augustinas turi būti uždraustas. big_smile

9

Re: gotai

Zmogelis sutka pavare..o cia nezsusiprateliai studijuoja kiekviena sakini..Cia sutka cia pasijuokt reikia, o ne nagrineti kas kur blogai..:D

10

Re: gotai

Tomas, 26 parašė:

Zmogelis sutka pavare..o cia nezsusiprateliai studijuoja kiekviena sakini..Cia sutka cia pasijuokt reikia, o ne nagrineti kas kur blogai..:D

atsiprashau, taciau ar tu nors 1 gota pazysti?Jie yra labaj nuoshirdus zmones gal atrodo ir gresmyngaj taciau ju rejkalas mano nuomone tokia ishvajzda dar ne viskas...
Geriau nej fyfos.

11

Re: gotai

Nešnekėkit už visus. Vieną pažįsta - tai teigia, kad JIE yra labai nuoširdūs žmonės. Tipo, visi nuoširdūs? He, nejuokinkit.
Kaip minėjo Brig, išvaizda -  dar ne viskas.

12

Re: gotai

Gerai tada kas geriau gotai, ar visu gerai zinomi forsai?? aaa?

13

Re: gotai

Na taip apie visus bendrai negalime kalbeti, bet man pavyzdziui gotai nieko blogo nepagare ir nepazystu zmoniu kuriems ka butu kraupaus iskrete, o del augustino tai geriau patyliu tikiuosi kad jis juokavo, nes jei ne tai arba jam keliu varsteliu truksta arba kokiai sektai priklauso kuri nori nusviesti mums kelia i ateiti, oi kaip man nepatinka tokie veikejai, kaip noreciau gerai isdeti ji.... nu bet visdelto manau kad jis pajuokavo arne? :::812

14

Re: gotai

Mindaugas, 16 parašė:

Gerai tada kas geriau gotai, ar visu gerai zinomi forsai?? aaa?

As tai nemanau kad kazkurie geiau ar tai blogiau juk visi jie zmones, gal vieni geresni kiti blogesni, negalima apie zmogu spresti is isvaizdos, kaip sakoma neviskas auksas kas auksu ziba taip ir cia....