141

Re: Kaip pasakyti draugui,kad viskas baigta ir jo neįskaudinti?

Man jeigu noredavau su kazkuo issiskirt tai pradedavau pavydziai elgtis tada pati pasiusdavo bet nors zmogus nekentedavo tada smile

142

mano nuomone nera ne vieno skaudaus issiskyrimo. juk kiekviena karta sunku palikti zmogu su kuriuo tu dziaugeisi,liudejai,dalinaisi paslaptimis ir svajonem. manau geriausia susesti ir pasikalbeti kas yra blogai,kad galbut reikia laiko pagalvoti ir paziureti ar galit istverti vienas be kito. o galbut issprende visus blogumus nereiks skirtis

143

manyciau kad ne... bent dazniausiai isiskiriam su dideliu skausmu sirdi...

144

Buna ir taip,kad nutrukus santykiams ,jauciamas palengvejimas....

145

daug buvo patarimu tad is visu ju pasiimk po gabaleli susideliok mintyse ir pasakyk,jei dar to nepadarei..zinai,bent jau man sakykim taip:isimylejimas ir issiskyrimas yra labai panasus,nes abu jie sukelia sumaisty sirdy..ar as klystu?Juk kai pamatai zmogu kuri tu myli sirdele plaka daug smarkiau?
O kai tave palieka mylimas zmogus?Atrodo kad sirdute lipa lauk..
Tiesiog nereikia laukti ir tempti laiko iki to kad jau nebegalvosi kokius zodziu pasakyti kad neiskaudinti..Nelinkiu sulaukti tokios dienos kai tiesiog nebenoresi matyti to zmogaus,ir pasiusi ji i visas keturias puses..Tad tik tau spresti..
Na,bet bet kuriuo atveju linkiu sekmes..

146

mm... kaip sekasi toliau, Loreta?

147

Aciu, Violeta, sekasi.:) Sita problema man buvo iskilusi daugiau kaip pries metus.( Tema sukurta 2006 m.) Tada nepavyko issikirti...Todel esame vis dar drauge. Nera taip blogai.Pripratau, prisirisau,turbut isgyvensiu.:) Visa laime,kad siuo metu negyvename kartu. Kai taip atsitiks, vel klausiu jusu cia ,kaip elgtis?:):)

148

man atrodo kad nuolatinis kartojimas ir irodinejimas "nemyliu" bet buvimas kartu, negalejimas issiskirti, ir yra kaskokios meiles formos irodymas

149

Loreta, 41 пишет:

Aciu, Violeta, sekasi.:) Sita problema man buvo iskilusi daugiau kaip pries metus.( Tema sukurta 2006 m.) Tada nepavyko issikirti...Todel esame vis dar drauge. Nera taip blogai.Pripratau, prisirisau,turbut isgyvensiu.:) Visa laime,kad siuo metu negyvename kartu. Kai taip atsitiks, vel klausiu jusu cia ,kaip elgtis?:):)

Jeigu pati rašai, kad VISA LAIMĖ, kad šiuo metu negyvenat kartu... tai gal jau nieko mūsų ir neklausk, kaip elgtis... atsakymą pati žinai... smile

150

Dauguma zmoniu taip elgiasi...kitu patarimu klausia tik tada , kai nebezino kaip elgtis.Bet ir tada dar nereiskia ,kad paklausys protingo padarimo.:) Neveltui sakoma, kad kiekvienas vaikas turi nudegti pirsta,kad paklausytu patarimo nekisti pirsto i ugni...:)
O jei rimtai, tai neturiu dabar kito pasirinkimo. Per toli nuejau...Na ir gyvenimiska patirtis sako,kad nuo vilko beges gali ant meskos uzsokti...

151

Nuėjai lygiai tiek, kiek norėjai nueiti.... O ar eisi toliau - tau spręst... smile

152

Taip ,Diva, Tu visiskai teisi. Kiekvienas zmogus turi tai,ko nusipelno. Nera ko skustis..:):)cia as apie save ,jei ka...:)

153

Na nereikia jau taip nuliūst... Taigi dar anksčiau Paulauskas pasakė, kad nusipelnėm gyventi geriau.... :::608

154

Jei is tikro Loreta nori buti laiminga, tai daryk viska kad to pasiektum, juk gyvename juk tik viena kart gyvenime ir turime ji nugyventi taip kad poto nesigailetume.. o vyram reik sakyt tiesiai sviesiai kaip yra , nes kaip megini pasakyt svelniai,jo neiskaudinant jis sau suteikia galmybe , kad jis tau rupi ir dar tau daug reiskia.

155

Loreta, 41 пишет:

Visa laime,kad siuo metu negyvename kartu. Kai taip atsitiks, vel klausiu jusu cia ,kaip elgtis?:):)

man sitas sakinukas irgi kazkaip uz akiu uzkliuvo :V
pamenu kaip mano drauge pas vaikina apsigyveno, vis su asarom kalbejo kad jis ja i kampa ispraude (ten tokia situacija buvo susidarius kebloka), pagyveno, paskui ir istekejo. ir sedim mes po vestuviu praejus kokiam pusmeciui ir ji pasakoja kokia yra laiminga, dar pati pasake, kaip gerai, kad jis tada mane i kampa "ispraude" smile
supranti, gal buna zmoniu dusia tokia, su lekimu, nepriklausoma... pririst sunku juos... o kai pririsi, apsiziuri jog ir ta laime visai cia pat..

156

Esu priversta pasakyti...:D:D ,kad visa beda ta, jog man neidomu su juo. Nuobodu. Mane domina visai kiti dalykai. Negaliu pakesti parduotuviu,o jis mane tempai i "Senukus" arba "Statybu aleja" pasivaikscioti. Mielai isgerciau kavos kokioje nors jaukoje kavineje Senamiestyje jo kompanijoje, bet jis paskaiciuoja,kad uz dvieju puodeliu kaina galima kavos nusipirkti visai savaitei ir gerti namuose virtuveje.:):)Suprantu,kad tai juokingi iki pazaliavimo.Jei skaityciau kieno nors toki parasyma, tai sakyciau,kad moteriske nebezino ko nori...Bet as zinau ko noriu. Suprantu,kad jo nepakeisiu,o ir kam to reikia. Bandziau pasikeisti pati, nusileisti ant zemes...Bet negaliu saves priversti. Man patinka grazi aplinka, patinka atchitektura, parodos,o jam visa tai neidomu...Ir jei reiketu kiekviena vakara susitikti,tikrai nebezinociau ka pasakyti be to"lkaip sekesi?"..:):)

157

ammmm... tada jo...:)
visiskai skirtingi interesai..
sunku ir ka bepatarti, o "idomiu" vyriskiu horizonte nematyt?

158

Loreta, 41 пишет:

Esu priversta pasakyti...:D:D ,kad visa beda ta, jog man neidomu su juo. Nuobodu. Mane domina visai kiti dalykai. Negaliu pakesti parduotuviu,o jis mane tempai i "Senukus" arba "Statybu aleja" pasivaikscioti. Mielai isgerciau kavos kokioje nors jaukoje kavineje Senamiestyje jo kompanijoje, bet jis paskaiciuoja,kad uz dvieju puodeliu kaina galima kavos nusipirkti visai savaitei ir gerti namuose virtuveje.:):)Suprantu,kad tai juokingi iki pazaliavimo.Jei skaityciau kieno nors toki parasyma, tai sakyciau,kad moteriske nebezino ko nori...Bet as zinau ko noriu. Suprantu,kad jo nepakeisiu,o ir kam to reikia. Bandziau pasikeisti pati, nusileisti ant zemes...Bet negaliu saves priversti. Man patinka grazi aplinka, patinka atchitektura, parodos,o jam visa tai neidomu...Ir jei reiketu kiekviena vakara susitikti,tikrai nebezinociau ka pasakyti be to"lkaip sekesi?"..:):)

Manau moteriškė labai žino, ko nori... smile Į statybų alėja pasivaikščiot tikrai neičiau.... Kai gyvenime lieka 3 tikslai: paėst, pamiegot ir išgaišt (visais atvejais dar pataupant lėšas) - tai jau ne gyvenimas... Gali sukinėtis kaip nori, bet gimę skraidžiot šliaužiot negali, nebent iš vikšrų kartais išsirita drugeliai (bet čia tik pasakose).... :::857

159

Jis puikus zmogus, bet labai jau zemiskas,o as visada buvau "prie meno".:) Mane visada trauke "idomus" vyrai, kurie gyvenime "nepasitvirtina".:)Istekejau uz poeto, po dvylikos metu isimylejau "filosofa".:) Nelengva buvo. dabar buvau nutarusi tapti buhaltere, susirasti normalu vyra, susikurti namus,....bet taip nuobodu,kad suniu staugti norisi...:D

160

Loreta, 41 пишет:

Jis puikus zmogus, bet labai jau zemiskas,o as visada buvau "prie meno".:) Mane visada trauke "idomus" vyrai, kurie gyvenime "nepasitvirtina".:)Istekejau uz poeto, po dvylikos metu isimylejau "filosofa".:) Nelengva buvo. dabar buvau nutarusi tapti buhaltere, susirasti normalu vyra, susikurti namus,....bet taip nuobodu,kad suniu staugti norisi...:D

Gyvenimas tik vienas - tai negi dabar staugsi šuniu?....  :::027 gal gyvenk ne normaliai, o taip kaip patinka.... :::608