101

Re: Kaip pasakyti draugui,kad viskas baigta ir jo neįskaudinti?

manyciau butu geriausia pasakyti kuo aiskiau ir kuo greiciau nes laikas eina ir kuo toliau tuo jam bus skaudziau ir niekuo gyvu nesakyk kad tapkim draugais nes jis pagalvos kad suteiki jam vilties...ir jis susimaisys ir jam bus dar skaudziau jei bus lemta tai jus ateityje susitikisit ir susitaikysit...

102

O gal ,kaip tik, begant laikui jam nusibosiu, ir jis pats pasakys man,kad viskas baigta...:)

103

Loreta, 41 parašė:

O gal ,kaip tik, begant laikui jam nusibosiu, ir jis pats pasakys man,kad viskas baigta...:)

tau paciai geriau zinot, bet jei jis tave myli, abejoju ar taip greit bus, kad jis atsisakys meiles.

104

neimanoma

105

Nutrauk visus santykius su juo ir jis tada supras,kad nemyli,jei sakai,kad nemyli,o bendrauji toliau,jis ir tikisi,kad pamilsi:)

106

o ka daryti jei jis lb myli o as ne? kaip jam tai pasakyti?

107

loreta, buvai uzsiminusi apie paskutini sansa..na mano manymu tuos sansus gaudyti reikejo daug anksciau nei 40+, gal man tik taip atrodo, bet ta fraze paskutinis sansas, kvepia ne gailesciu tam vyrukui, o tavo pacios egoizmu..geriau prisikt zmogui ant dusios nei prarast gal but paskutini sansa...nepaisant to, kad jis tave ir myli, jis kencia kasdien, nes zino, kad tu jo nemyli..jis kentes, nes tu jo taip ir nepamilsi, o kuo ilgiau busi su nemylimu zmogum tuo daugiau sansai tavo mazes smile faktas vienas jis liks palauztas dvasiskai, tau teks i sokius kam virs 30 vaiksciot jei tempsit ilgai. Jei nuspresit likst kartu, abu busit nelaimingi, jis versis per galva bergzdziai, kad pamiltum,o tu busi su nemylimu zmogum.
P.S. cia tik mano nuomone, paremta realiais faktais wink

108

Linai,Tu visiskai teisus del paskutinio sanso.:):):)Noriu Tave nuraminti,kad mano zmogus nesikankina,nes jis net nezino ,kad jo nemyliu.Nes kiekviena diena sakau jam ,kad myliu...Zinau,slykstu.Bet nors taip galiu atsilygiti uz jo geruma...Ir nesivarto jis per  galva....:):)

109

Loreta, 40 parašė:

Labai opus klausimas.Labai laukiu patarimų.Ar iš viso įmanoma išsiskirti be skausmo?

ir tokiam amziuje dar iskyla tokiu problemu? vau apstulbes as, as jau maniau kad kuo toliau tuo lengviau viska pradeti ir baigti smile o dabar viskas pakeite tokia tema

110

Loreta, 40 parašė:

Labai opus klausimas.Labai laukiu patarimų.Ar iš viso įmanoma išsiskirti be skausmo?

manau negalima..bet jei nori issiskirt..surask tinkama vieta.pradek nuosirdziai kalbetik..pasakyk kad nori issiskirt ir pasakyk priezastys..

111

Sigitas, 24 parašė:
Tomas, 25 parašė:

As kai isvykau svetur dirbti manoji suprato pati kad niekada nebegrysiu ir isiskyrem be dideliu asaru ir ceremoniju :V

tai cia nieko tokio... sulaukes ketvirto desimtmesio, galesi tai, ar kazka panasaus, pakartot, pasidziaugimui... big_smile

Turi uomeni kai pakratysiu kojas :=D

112

Tomai, manau,kad keturiasdesimtmeciai Tau nepadekos uz tai,kad juos i Anapili siunti...:D:D

113

pasakyti kad wiskas baigta ir neiskaudinti?..na taip tikrai neimanoma...jei zmogus su tawim buna tai jam patinki ir palikdama tikrai iskaudinsi kad ir kokiais graziais zodeliais kalbetum. na nzn nors bent abu wienas kitams nerupit tai tada tikrai nesupyks kad issiskiriat bet cia jau kitas dalykas tada kam draugauti jei wienas kitam nepatinkat a? ir apskritai gal dar imanoma wiska atitaisyti be issikirimo?

114

Jei jis tave myli, tai be skausmo neissiskirsi. Pasakyk, kd  jis nuostabus zmogus, bet jus vienas kitam neskirti, o po to geriausiai nesimatyti ir nieko nesiaiskinti, kad ir kaip jis to nores. Bus lengviau abiems.

115

Pasakyki jam i akis

116

Tomas, 25 parašė:
Sigitas, 24 parašė:
Tomas, 25 parašė:

As kai isvykau svetur dirbti manoji suprato pati kad niekada nebegrysiu ir isiskyrem be dideliu asaru ir ceremoniju :V

tai cia nieko tokio... sulaukes ketvirto desimtmesio, galesi tai, ar kazka panasaus, pakartot, pasidziaugimui... big_smile

Turi uomeni kai pakratysiu kojas :=D

Nea.... o kai perzengsi keturias desimtis... big_smile

117

Loreta, 41 parašė:

Linai,Tu visiskai teisus del paskutinio sanso.:):):)Noriu Tave nuraminti,kad mano zmogus nesikankina,nes jis net nezino ,kad jo nemyliu.Nes kiekviena diena sakau jam ,kad myliu...Zinau,slykstu.Bet nors taip galiu atsilygiti uz jo geruma...Ir nesivarto jis per  galva....:):)

kaip matau tau linksma smile man idomu, kaip buvo esant 20+, jei ir dabar linksma smile

118

Kai man buvo 20+, Linai, tokiu problemu neturejau.:):)Ir nera man jau taip linksma,kaip Tau atrodo, bet jumoro jaumas manes dar neapleido.:)Kaip ir savikritika.

119

Bla bla bla... Nieko nera geriau uz nuosirduma bei atviruma... Pasakyk jam atvirai ir nuosirdziai kaip jautiesi... Jei jis ne savanaudis ir ne egoistas turetu nuryti karcia tiesa, gal net nereikes vandeniu uzsigerti... Na bent jau logiskai mastant, jau 100 kartu geriau isgirsti skaudzia tiesa nei buti uz nosies vedziojamam... O kitos iseities kaip ir nera, gi nebusi su zmogumi kuris tau nepatinka...

120

JUK GYVENAME DĖL SAVĘS ,TAI KAM APGAUDINĖT ,