1

Tema: metrosexualus??tu ir??

daugelis nezino kas tai yra!ir iskarto nusistato priestai!
nors ir tai lietuvoj jau ir turetu but paplite!
metrosexoalumas>tai yra kai vaikinai>labai kreipia demesi i savo isvaisda>kaip sakoma priziuri savo kuna!
>rengesi madingai ir teisiog linksminasi gyvenimu!
(asitaiko kad kaikurie labai save issimileja>bet cia vienetai<)
rasykit>kas yra ir kas ne(metrosexoalus)>ir savo nuomone ar tai butinas dalykas!?merginom patikt!

prasimas_nemaisykit tai su homosexoalumu!nes tai ira visai kita tema!
kuri su tuo nesusejus!

2

Re: metrosexualus??tu ir??

nu tu ce ir islankstei pirma kart tokia da atmaina girdziu big_smile
niu kat tokie yra perdetas rupestis savimi bet kat taip vadinami da negirdejau big_smile niu as tokiu nepazystu bet ir priesininkas nesu big_smile svarbu kat ne homosexsualas big_smile

3

hmz.. aš tai tik girdėjęs apie narcizus big_smile

4

Nu zodziu vaikinai fyfos :}~

5

niu jainimas lietuvoj linksmas!o kas ira narcizai??
kas fyfos yra esu lyg ir girdejas!(nepykit>mano lietuviu kalba biski silpna)

6

Zodziu galiu pasakyti tiek vaikinai turi buti tvarkingi ir VYRISKI!:)

7

nu tai as ir nesakau kad tai nevyriska!bet man pavyzdiuj svarbu kar as tvarkingai atrogau ar ten prakaitu nesmirdziu ar panasei!
juk tai normalus dalykas!
nezinau ar tai lietuvoj ir populiaru>bet pvz..PLAUKAI IR SVARBUS!

8

Nu tj cia jau skirtumas tarp perdetos prieziuros ir kasdienos higienos wink Lietuvoje tai jo fyfiu daugeja wink i soliariumus laksto vaiksto rudi kai ko prisitepe nezino kas darosi zodziu wink) man tj juokingi toki ;]]]]] gerai, kad nagu lakuot dar nepradeda...viskoki dolche & gabanna wink)) hehe ;] toki stiliukai...grrr... wink

9

dolche & gabanna-wa tokie dalykai man ir juokingi!daukas bando amdingais vaidint-ir perka dizaineriu prabuziu KOPIJAS!
ipatingai kai daukas tapati drabuzi devi tai man ziaurei juokinga!
nagus lakuotis-tai jau cia netik nenormalu butu-(pas mus ira kas juodai lakuojas-bet jai cia tie kur link juodojo metalo linke)
seip tai lakuotis angus tik -transvestitams!
o kazinau>soliariuma nieko pries>merginos juk stenges del musu graziai atrodyt>tai kodel mes negalim pasistenkt??

10

tai as ir nieko pries kai su saiku visa tai daroma ;] bet kiti vyrai tiesiog konkreciai subobeje..ilgiau prie veidrodzio praleidzia nei mes...paneles wink

11

hihi!gal tu ir teisi!as tai tame>tikrai ne vienas is ju!
man tokie dalykai istikruju keisti>bet turetu but normalus dalykas(turiu homosexualuma omenije>nes cia kas pardeda amno manimu nebe moterims patikt nori)hihi

12

hehe na kad kiti ti tikrai xD na bet neesme cia ;]]]]]]]]]]]]]]]

13

na tai taip!tai o kokio vaikino tu noretum??

14

Tokio koki turiu tikriausiai ;] vaikinas kai vaikinas visiskai vaikiniskas xD Nors ir turi tris auskarus ;] mielas ir svarbiausia geras su manimi ir lb rupestingas... svarbiausia kad tvarkingas ;] isvaizda man nera viskas...mhm.. ;] svarbu kad sutriam turim bendra uzsiemima ;] ir tiek ;]

15

narcizas narcizas o kodel paviziui ne tulpe ar roze o ar koks vainikas? big_smile arba pavyziui ziedadulke?:D

16

nu gal kas man isduos ka reiskia_>narcizas<???

17

WAIKINAI FIFOS:::007      NEBESWAIK    TIK JAU NE AS:::127

18

tvarkingam but visada gerai (savo ribose)

19

Vytautas, 18 parašė:

Narcizas tai gele, o dar is antikos yra islikes mitas apie viena vaikina vardu narcizas. Jis buvo pasakisko grozio, viena karta jis pasiklydo miske, kur tekejo upeliukas toks skaidrus ir lygus, kad galejai aiskiai iziureti save, tad narcizas pamates atspindi savo vandeyje is karto ji isimilejo... Jis kankinosi kad negali to nuostabaus grozio paliesti nes kai tik nori ji priliesti jis pranyksta, taip besigeredamas jis ikrito i ta upeliuka ir nuskendo, ir toje vietoje isaugo gele narcizas, dar augalas vadinamas mirties augalu...

20

Mindaugas, 16 parašė:
Vytautas, 18 parašė:

Narcizas tai gele, o dar is antikos yra islikes mitas apie viena vaikina vardu narcizas. Jis buvo pasakisko grozio, viena karta jis pasiklydo miske, kur tekejo upeliukas toks skaidrus ir lygus, kad galejai aiskiai iziureti save, tad narcizas pamates atspindi savo vandeyje is karto ji isimilejo... Jis kankinosi kad negali to nuostabaus grozio paliesti nes kai tik nori ji priliesti jis pranyksta, taip besigeredamas jis ikrito i ta upeliuka ir nuskendo, ir toje vietoje isaugo gele narcizas, dar augalas vadinamas mirties augalu...

oo kokia pasaka ;D b