1

Tema: Jrock ;>

Ka manote apie jrock?
(japonishka roka)
kaj kurie zmones nusijuokia ish sito pavadinimo
taciau taj tikraj yra muzikos
stilius ir kaj kuriem zmonem
(pvz : man) labaj prie shirdies...
Abiejoju ar daug kas jo klauso
nes nera tox populirus kajp pvz
punk rock (kuris tajp pat ne ka blogesnis)...

2

Re: Jrock ;>

jrock net nesu girdejas tokiu grupiu ar kazkas panasiau klausau tik rock-metal... smile

3

na as ir pirma karta girdziu toki pavadinima, todel negaliu pasakyti ka apie ja manau, taciau noreciau tokia isgirsti gal ir patiktu, nors sakant nuosirdziai pavadinimas linksmokas:::822

4

Birute, 18 parašė:

na as ir pirma karta girdziu toki pavadinima, todel negaliu pasakyti ka apie ja manau, taciau noreciau tokia isgirsti gal ir patiktu, nors sakant nuosirdziai pavadinimas linksmokas:::822

nu visi juokiasi.
Nes tipo japonija visiem atsosijuojasi
su pauksciu kalba er ciukcem xD

5

pavardik jrock grupiu pavadinimus.. idomu pasiklausyt

6

Dir en grei [atrodo tajp rashos] xDD
miavi.
Shiejp daug zinau.
Bet del pavadinu neesu tikra taj gereu nerashysiuu..

7

a man butu lb ydomu pasiklausyt big_smile gal ir patiktu

8

mano mylimeusias miyavi.Ish ishvajzdos ir muzikos tiesiog idealus. :::736

9

o taip.man patinka . gera muzika + stilius. myv kazkas nerialaus.Brig su shia nuomuone mes kartu ;>

10

nus pasiklausiau miyavi... man asmeniskai truputi per chaotiska muzika... kazkaip tai man rocku tai pavadint sunku cia labiau prie metalo.. vienas akustinis variantas visai nieko pasirode... o tas Dir en grei tai klausiau klipo Dir en grey - J-Rock Butterfly - Fanvid (With Miyavi and Gackt) tai biski prie popso ;oD nesakau kad cia blogas jrock tiesiog tokia mano nuomone... labiau esu linkes prie prie klasikinio rocko.. o ypac gothic metal ;oD

11

Aleksandras, 24 parašė:

nus pasiklausiau miyavi... man asmeniskai truputi per chaotiska muzika... kazkaip tai man rocku tai pavadint sunku cia labiau prie metalo.. vienas akustinis variantas visai nieko pasirode... o tas Dir en grei tai klausiau klipo Dir en grey - J-Rock Butterfly - Fanvid (With Miyavi and Gackt) tai biski prie popso ;oD nesakau kad cia blogas jrock tiesiog tokia mano nuomone... labiau esu linkes prie prie klasikinio rocko.. o ypac gothic metal ;oD

kaip kaip?j-rock-labiau prie metalo?:::639 nu tokio prasto palyginimo nesu gyvenime girdejus.tas jusu j-rock tera marmalas-birzgalas.paduokit kokiam metalistui paklausyt,tai apsiverks vietoj paskaites kad tai i metala pan..man asmeniskai kvaila atrodo klausyt tokia muzika kurios textu neimanoma suprast..a juolab prisiliuobus padainuot viena kita posma is savo mextamiausios dainos:::639:::639:::639:::639:::639 ir siaip nepatink man----lb jau naujadaras belenkokis,gamintas perdaug nemastant apie jo isliekamaja verte..ir isvis---as tokiem dalykam jau persena,kaip ir siai diskusijai kurioj zeri 13 metuku asmenu isminties perlai..:::607

12

Sandra,paklausyk grupes Sigh. va man ish Japan tai labai patiko ji.ten melodic death metal ir dainuoja jie anglishkai....o apie myjavi tai galetu mano draugas manau daug pasakyti,nes jis klauso jrock ir jmetal jau daug metu....

13

aj:::607

14

big_smile

15

Sandra, 19 parašė:

aj:::607

ka tai turetu reikshti?

16

nepatink ma tiesiog,,,nelb norisi man to klausyt...jau girdejau manau pakankamai kad suprasciau jog sita muzika ne man.(nu man ji net nelb muzika):::607

17

skonio reikalas zhinoma smile

18

sandra >> butinai taip varyt reik.?? ;X kiekvieno jugi kitas skonis.. (:

19

o man patynka... miyavi kietaij pavaro... pabandyk pasakyt kad ne profas... ne kiekvienas metalistas taijp sugeba... tj gal todel apsiverkia... siaijp jega styleas... reijks paciam pabandyt pasimokint smile