Tema: Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
Sėdėjau sau vakar autobusų stotelėj. Netruko prisistatyt trejetas mergelkų (amžius - ne daugiau 14). Na ir pradėjo postringaut apie savo gyvenimo "džiaugsmus ir pasiekimus"... turbūt ir arkliui aišku, kokie tie jų "pasiekimai"...
"Tai aš kiekvieną penktadienį geriu! Nu ir dar paprastom dienom, kai nėra, ką veikt (!!!)... šiaip dar su Ievute sekmadieniais baltos įpilam, nu normaliai gyvenam, o ko čia mum stabdyt, gi jaunos esam, pinigų turim, kioskelių yra, ko daugiau reikia!"
... ir skambėjo odės alkoholiui geras dvidešimt minučių, ausis pensininkam ( na ir man taip pat ) draskydamos... va, kiek daug jaunimas gali įdomių dalykų papasakot, va kokia karta auga..
skeptikams: aišku, kad nieko naujo aš čia neparašiau, bet kad jau ant tų mini alkoholio saugyklų neišsiliejau... na taip, proto dar gal trūksta kartais tokiam amžiui, svarbiau pritapti bandoj. Tik kad, atrodo, iš to alkoholio kulto neišaugama... statistinis lietuvis savo laisvalaikio niekaip neįsivaizduoja be butelio. Foto albumai prikimšti nuotraukų, gera prisiminti gražiausias gyvenimo akimirkas. Na ir aišku, 99% tų akimirkų užfiksuota po stalais, ant stalų... žodžiu, "pasitūsinam!". Populiariausia kompozicija - medinė vyruko ranka sugėrovui ant peties, girta šypsena iki ausų, tokios nuoširdžiai žvairos akys ir laisvoj rankoj tvirtai (gi tokia brangenybė!!!) laikomas butelis/bokalas... adekvačios ir pokalbių temos... "oi, kiek vakar gėrėm..! jau kaip pylėm... nu nieko neprisimenu."