Re: Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
as tai stenguosi padet lietuvia naikindamas alhoholy tai ir pasisventes naikinu tox jau mano gyvenimas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as tai stenguosi padet lietuvia naikindamas alhoholy tai ir pasisventes naikinu tox jau mano gyvenimas
na gyveni pagal taisykle : "as geriu - tu geri ir mes abu labai geri" ;D ;D
as gyvenu tik karta taigi noriu gyvent o ne egzistuot ir nenoriu sau sukt galvos kai geriu kox bus man blogas poveikis kas zus kas sunyks ten mano kune
as gyvenu tik karta taigi noriu gyvent o ne egzistuot ir nenoriu sau sukt galvos kai geriu kox bus man blogas poveikis kas zus kas sunyks ten mano kune
na as nesakau kad reikia buti abstinentu bet kai pili kiekviena diena ar savaitgali tai ne i gera.. :}
na as bent tiekviena savaidgaly tai tikrai geriu prisipazystu tam ir duoti savaidgalei akd atsipalaiduot na buna pasitaiko koke proga ir eiline diena bet tai buna y metus 4 5 kartus
Martyna, nesamone ten- tik soc tyrimai
Alkoholis tai Dievo dovana.
buvo panaši tema. sakiau tada, sakau ir dabar - visko reikia.tik su saiku ir draugais:)
reliatyvus dalykas tas "saikas" ;D
reliatyvus dalykas tas "saikas" ;D
jo, kaip kas supranta...
na as bent tiekviena savaidgaly tai tikrai geriu prisipazystu tam ir duoti savaidgalei akd atsipalaiduot na buna pasitaiko koke proga ir eiline diena bet tai buna y metus 4 5 kartus
fui, kaip tu man nepatinki su tokiu savo požiūriu...
Alkoholis tai Dievo dovana.
cia gerai sumastei teisingai
tokio amziaus budamas nezinojau kas tai per dalykas.dabar kai skaitau, kad esu visiskai suauges karts nuo karto ipjaunu gireles.be abejo su saiku:bidoniukais ir be abejo parom
be abejo su saiku:bidoniukais ir be abejo parom
vot teisyngai;D alkoholis mazom dozem yra naudingas bet kokias kiekiais;D
Irmantas, 20 parašė:na as bent tiekviena savaidgaly tai tikrai geriu prisipazystu tam ir duoti savaidgalei akd atsipalaiduot na buna pasitaiko koke proga ir eiline diena bet tai buna y metus 4 5 kartus
fui, kaip tu man nepatinki su tokiu savo požiūriu...
visiem neytiksi tox gyvenimas
žiūrėk tik neįklimpk
Vaiva, 17 parašė:as tai is vis negeriu tai va visi penktadieniai be jokiu svaigiu gerimu.....nors ir i kokius gimtadienius einu...
zinau as ir tokiu pazystu
tai saunu kad atsiranda zmoniu kaip ir as
Vaiva, 17 parašė:as tai is vis negeriu tai va visi penktadieniai be jokiu svaigiu gerimu.....nors ir i kokius gimtadienius einu...
vo tarpkitko mokslisku yra yrodyta kad zmonems kurie VISAI nevartoja alkoholio(ce as turiu galvoj ne liuobima iki zemes graibymo, o tarikim kad ir bokala alaus ar viena taurele per sventes) yra kazkas blogai su psichika..
beto...yra tajp kad kuo labeu y šiauriau yra salis tuo joje labiau geria.
ir trecia...mano manymu jau geriau isgert +-kelis bokalus alaus(ar konors stipriau) nei prisirijus ratu laxtyt po klubus ar mieste zmones spardyt ir pjaustinet, nes jie y zalius trolius raudomon akim panasus:D
ir nereik tos musu lietuveles alkoholiku salim vadint...nes kitur kaj buna alaus sventes taj per savaite isgeria turbut daugeu nei mes per visus metus:D
zmogus ir kitaip gali linksmintis ir be ratu
ir sėkmės tau, Egle, paskui sveikus vaikus gimdant..
o Tu Martyna sakysi visai atsisakius esi alkoholio
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tautiečiai, ar ilgai dar siurbsim kibirais??? !!