Re: vaikinu dovanos merginoms
geles dazniausiai
ziek dar geliu dovanotojai neismire pasirodo:) kaip miela:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vaikinu dovanos merginoms
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
geles dazniausiai
ziek dar geliu dovanotojai neismire pasirodo:) kaip miela:)
ech, o man niekas gyvenime nera geliu padovanojes. Aisku isskyrus tetas, dedes ir t.t. Viena karta vaikinas tepadovanojo puse rozes nors is pasakiau, kad roziu nemegstu. Ot...
kaip suprast puse rozes?
Geriausia kai ka nors dovanoji, nors gele, todel , kad ketvirtadienis, o ji sako nereikia, kam ta gele, bet vistiek matosi, kad labai laiminga.
Va sito nesuprantu, sako nereikia, bet dziaugiasi vistiek.
et... tas moteriskas kuklumas.....
as tai padovanojau saule menuly viska visas zvaigzdes o ji tipo kukli man ti ferrari reikia
as labai grazia dovana zinau.. taip miela paprasta labai, bettodel dar labiau miela
>> veidrodukas, atlenkiamas ir maziukas...o ant virselio (ar kaipcia ji pavadinus) isgraviruoji "kas pasaulyje graziausia?" ir panele atvertus, veidrodelyje pamato save
viskas, mielieji, slypi paprastume asmeniskai as labiau apsidziaugciau tokia paprastadovana gavus,nei kazka brangaus
>>> beje, jei dovanojate geles, pasidomekite, kokios patinka labiausiai:? nes ne visoms rozes jau groziu grozis (asmeniskai man jos neidomios)
vaje jus vyraj nk nenusimanot
na as tai nedovanosiu nieko nes mane mete.. :{}
Bet dėl ko metė tam turi būti priežastis...........
vaje jus vyraj nk nenusimanot
tai gal apsviesk mus, kur mes klaida darom....
na su tuo veidrodeliu tai is tikruju lb lb fainai sugalvota lb faina dovanele,tikrai nustebciau,bet va pastebejau viena toki dalyka... kazkaip vaikinaj visai be fantazijos.. ant tiek nieko naujo ir idomaus nesugalvoja,kad net liudna... ;( merginoms is tikruju ne visada patinka geles...
na su tuo veidrodeliu tai is tikruju lb lb fainai sugalvota lb faina dovanele,tikrai nustebciau,bet va pastebejau viena toki dalyka... kazkaip vaikinaj visai be fantazijos.. ant tiek nieko naujo ir idomaus nesugalvoja,kad net liudna... ;( merginoms is tikruju ne visada patinka geles...
Kartais jas pradžiugintų, pvz. naujas Porsche... Arba koks pakabukas su daug daug deimantų...
nebutinaj tos dovanos turi buti tokio brangumo ir dydzio! paprastas pavizdys tas veidrodelis,jun ne brangume ir dydije esme...
labas :]
nju ka man dowanoja geles ir atnesa sokolado........:)*myliu sawo bx nes jis mane lepina
nju ka man dowanoja geles ir atnesa sokolado........:)*myliu sawo bx nes jis mane lepina
jo myliu savo vaikinuka o anketoj pasirasius vienisa iesko vaikino
nu joa.... su tom dovanom.... galetu gal kas ka nors originalaus padet sugalvot/ vat ir proga tokia dar nedidele bet arteja...
tai kas gi ce per proga,m? na jej dar ji nepraejo...
neapsimoka?? hmm...
ai Vaida zhinai, noriu Jai kasdien shvente kad butu gi zhinai... Ji to verta
Romantiskoms asmenybems puikiai tiks ispudinga dezute, isgrazinta raiziniais ar inkrustacijomis. Muzikine dezute - sentimentali dovana, o dezute papuosalams - dar ir naudinga...
Aisku, niekada nesuklysite padovanojes papuosalu. Papuosalams abejingu moteru turbut nerasite... Pasinerkit i fantazija,kuo idomesne dovana,tuo labiau sudomina zmogu ...
nu joa.... su tom dovanom.... galetu gal kas ka nors originalaus padet sugalvot/ vat ir proga tokia dar nedidele bet arteja...
Lb paprasta, nors nlb originalu, bet... Christian Dior Jadore, Versace Crystal Noir, Hugo Boss Deep Red ar kt... nedaugelis pasakys, kad tokia dovanele nepatiktu...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vaikinu dovanos merginoms