Re: Animacija
chebra o nemeginot parsisiusti filmuko "family guy" :? man jis net ir uz simpsonus geresnis
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Animacija
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
chebra o nemeginot parsisiusti filmuko "family guy" :? man jis net ir uz simpsonus geresnis
man tai rimta tokia vieta is "family guy" kur saukia mama tas berniukas, ikyriai lenda, o paskui, kai mama atkreipia demesi i ji, sako nieko ;D ziuriu ir krentu juokais kiekviena karta ;D
>> bet simpsonai man vis tiek kieciausias filmuka EVER
geriausias "kempiniukas placiakelnis";D;D
Kaip jums ,,linksmos pedutes" ???
o kada ji rodo? jei per TV is viso rodo
Diana, ji kine rodo
aisku jei nepamirsiu, gal kada ir paziuresiu ;D
nius nzn, ar ji dar rodys, nes bent jau pas mus kine si savaitgali baige rodyt
nius nzn, ar ji dar rodys, nes bent jau pas mus kine si savaitgali baige rodyt
o kas sake, kad as i kina butinai eisiu? gi yra netas, gal rasiu be to, man artimiausia kino sale rodos uz 100 km klaipedoje ;D
man tai rimta tokia vieta is "family guy" kur saukia mama tas berniukas, ikyriai lenda, o paskui, kai mama atkreipia demesi i ji, sako nieko ;D ziuriu ir krentu juokais kiekviena karta ;D
>> bet simpsonai man vis tiek kieciausias filmuka EVER
na visi filomukai sitie geri.. bet zn ka man baisu kai pasiziuri per simpsonu arba per family guy ka rodo zmonem jie .. baisu..
nu siaip joa ant tu filmuku n-14 turetu tikrai buti :V nes bent jau as tuos filmukus ir pradejau tuo metyu ziureti.. bet as nzn, kas blogiau, ar jie ar visokie digimonai ir pokimonai ar dar kokie nors kovinukai (kuriu as isvis nesuprantu, nes ten tai yra dar viena zmonijos trauma)...
>>. na, bet vis tiek, juk buna, kad ir tuose simpsonuose (nes as ju dazniau ziuriu, nei family guy) yra taikos ir gerio proverziu....
ne nemaciau sito:D
Linas, 19 parašė:chebra o nemeginot parsisiusti filmuko "family guy" :? man jis net ir uz simpsonus geresnis
ne nemaciau sito:D
>> na tai nueik i youtube.com ir parasyk family guy tai pamatysi sposu
Turiu aš \family guy\ ;D Bet simpsonai vistiek geresni:P
na man lb patinka: family guy, american dad, futurama, simpsonai ir kempiniukas na zodziu lb daug animaciniu filmu ziuriu irp iestu ir kurtu kompiuteriu.
> jei zmogus nuzudo savyje vaika tai lb blogai jam ir liudna buna, as manau :-)
American dad>family guy.
Linas, 19 parašė:chebra o nemeginot parsisiusti filmuko "family guy" :? man jis net ir uz simpsonus geresnis
American dad>family guy.
> na kurejas tas pats :? Sethas Mcfarlaganas ar kokia ten jo pavarde
man liab patynka kempiniukas.....jis toks ****.......
sutinku sie visi filmukai liux bet dabar as uzsikabinau ant Disney filmuku, yra tokia kolekcija apie 50 filmuku DVD kompaktuose, ten nuo snieguoles, bembio iki brother bear, ir naujesniu. senieji filmukai atkurti tai liux atrodo
o apie american dad ir family guy tai per tv rode kuo jie panasus ir kuo skiriasi...o gi niekuo
mylu mylu simpsonus ir placiakelni
dar american dad patinka, futurama... niu tas seimos bicas nea...:p
o man dar lb rimti filmai kaip srekas ir ledynmetis patinka..galeciau ziuret ir ziuret ;D
sutinku sie visi filmukai liux bet dabar as uzsikabinau ant Disney filmuku, yra tokia kolekcija apie 50 filmuku DVD kompaktuose, ten nuo snieguoles, bembio iki brother bear, ir naujesniu. senieji filmukai atkurti tai liux atrodo
o apie american dad ir family guy tai per tv rode kuo jie panasus ir kuo skiriasi...o gi niekuo
>> NeLinute gi family guy kiek teko dometis apie penkis metus sukasi TV ekrane po to kurima nutrauke ir pradejo sukti American Dad gi tas pats kurejas kada nors issisemti turi na bet family guy vel i eteri paleido ziurovu prasymu o del american dad tai nzn man rodos Setas (kurejas) vel plusa is peties
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Animacija