1

Tema: kontaktiniai lesiai

Kas geriau kontaktiniai lesiai ar akiniai ? Ar sunku naudoti kontaktinius lesius ?

2

Re: kontaktiniai lesiai

njum nea tik nemalonus jausmas tiesiog:)

3

isideti juos yra nelabai malonus procesas prie kurio priprasti reikia laiko ir veliau tai visai normalu, akiniai cia skonio reikalas... taciau is gyvenimiskos patirties (taciau ne mano asmeniskos) galiu pasakyti, kad kontaktiniai lesiai pastoviam naudojimui nelabai tinkami, nes dar labiau nusodina regejima... aisku niekas nesako nenaudoti, tiesiog jais labai nepiktnaudziauti: kur nors eini uzsidedi lesius, namie, mokykloje ar dar bala zino kur, kur ne taip svarbu nesiok akinius

4

na ka, jus, merginos:) nieko nera geriau uz kontaktinius lesius, nesioju juos jau 8 metus ir jokiu problemu neturiu:)regejimo jie dar labiau negadina (tai neimanoma, pasiklauskite bet kurios akiu gydytojos), o ismokti jais naudotis ir juos priziureti uztenka mazdaug menesio laiko. uztai akiniai tai bjaurastis: erzina nuolat uz ausu uzkisti kazkokie daiktai, ilipi i mikra - aprasoja, nieko nematai, ieini ziema i parduotuve - vel aprasoja, nu tai kaip gyvent su tokia nesamone?plius snuki sudarko, sakykit ka norit, nors ir koks geras dizainas butu, vistiek stiklaii ant veido...fe;)

5

as irgi naudoju kontaktinius lesius,ir tai tikrai geras dalykas!labai patogu...o pripranti labai greit!pirma kart kai juos dejaus rankos drebejo....o dabar ir veidrodzio nebereik!net nesijaucia kad su jais esi!

6

as pirmakart taip akis isknisau, kad raudonos buvo, grauze dar kita diena:D bet kai ismoksti tai paprasciau nei blakstienas padazyt:)

7

taip pat nesioju KL.....super..mano akys nera jautrios,tai iskart priprato smile

8

geriau akinei:)

9

..klausk geriau kokiom situacijom nesiojami Lesiai, kokiom akiniai. Turiu lesius, nesioju akinius..vienas ir kitas turi savo privalumu ir trukumu, bet kaip jau ir sakiau, viskas priklauso nuo situacijos pvz eidamas sportuoti (isskrus plaukiojima baseine) visad isidedu lesius..Namie visad akiniai ir pan...

10

as irgi apie 6 metus sekmingai nesiojau kontaktinius lesius, tik jau keli metai kai akys ju nebepripazysta: po keliu valandu nesiojimo akys parausta, persti...isbandziau ir skirtingu rusiu, ir skirtingu firmu lesius, bet rezultatas tas pats...kazin kas galetu buti?

11

alergija

12

na as nenesioju nei akiniu nei lesiu, bet man atrodo kad lesiai pravercia vasara kai nori uzsideti akinius nuo saules.. jei tavo akiniai ne su tais patamsejanciais stiklais.
na manau supratot apie ka cia blevyzgoju :-)

13

kiek zinau,lesiai nera labai gerai akims,o jei jau nuspresta juos pirkt tj reik nepagailet pinigu ir nusipirkt geresniu lesiu big_smile

14

taip taip, ir prieziura ju turi but ideali, tada viskas ok

15

aciukas uz nuomones:)

16

as klausima turiu :V >> yra zmoniu, kurie su jais miega??? :V man siaip idomu pasidare :-)
> as siaip dbr svarstau.. ju tipo tas galiojimo laikas yra menesis.. trumpas todel, kad salycio su oru ir dar visokiom nesamonem nebutu per daug.. del to dedam i ta skysti :V bet jei tu jo neissiimsi is akies, kai eisi miegot? kas bus? nukris ? netikiu, nes jis kazkaip tik ant vyzdzio ir buna :? tai kaip cia? ar galima su juo miegot :::818

17

Nijole, nieko nebus, nes dabar yra naujoviski lesiai, bent jau su dauguma ju galima miegoti. As pati asmeniskai esu uzsnudus, o esu ir miegojus visa nakti smile Visai nieko nenutiko...:) Su maniskiais kur naudoju galima miegoti...
>>>as naudoju linzes tik menesi... na jau antras eina... bet man jokiu bedu. akys priime is pirmo karto.. neperstejo visai, isvis neauciau... lyg buciau visa  gyvenima su jom vaiksciojus smile isidejau greitai be problemu. ir visai ten ne bjauri procedura, viens du ir isidedu( as vaikas gabus mokslam) ;D