81

Re: Ka manot apie internetines ar kokias kitokias kibernetines pazintis?

Diana, 17 parašė:

beja, as esu isitikinusi, kad lazda turi du galus ir jei tau dabar nesiseka su merginom, tai su ta, kuria vesi turetum nugyvent laimingai...

nu tai kuo anksčiau apsitrini ir susirenki patirties, tuo geriau wink

82

smile bet kaip sunku rast nematerialista.. na zmogu toki su kuriuom jaustmeis saugus, kad ir kas atsitiktu...
sakai, kuo anksciau patirtis tuo geriau. pripazistu big_smile pvz man atrodo, kad as jau issilakscius esu ir tuo labai dziaugiuosi smile ieskau tikruju gyvenimo vertybiu... galbut todel sunkiau randu bendraminciu savo aplinkoj...

83

na matai visi mes esame materialistai, tik vieni dvasinius dalykus gali parduot dėl daugiau materializmo kiti negali... tad aš lainkėčiau tokio kuris negalėtų smile aš asmeniškai galėčiau parduoti materialinius dalykus dėl dvasinių dalykų smile Todėl pvz net mano veikla yra nukreipta į gėrio nešimą kitiem, o ne man pačiam smile

84

as irgi tau to paties linkeciau smile
as taip pat galeciau parduot materialinius dalykus del dvasiniu...

85

ačiū ačiū smile bet žinok aš tai galėčiau padaryti tik tam žmogui kuris to tikrai būtų vertas smile jau pridavinėjau savo sielą žmonėm, kurie visai to nebuvo verti ir velniškai buvau nudegęs... smile tad dabar taip žioplai ir aklai niekad nebesielgsiu smile

86

nu tai cia aisku.. smile
tarkim jei kalbant apie draugus, as turbut ju neturiu daug, nes nesistengiu jiems itikt. visu pirma ziuriu ar jie to verti ir pati stengiuos but verta kazko.. :::008 nugegus esu ir as tiek tarp draugu, tiek tarp vaikinu... bet vis tiek meginu, tik atsargiau. taciau turiu viena blogybe - tikiu zmonem.

87

Diana, 17 parašė:

nu tai cia aisku.. smile
tarkim jei kalbant apie draugus, as turbut ju neturiu daug, nes nesistengiu jiems itikt. visu pirma ziuriu ar jie to verti ir pati stengiuos but verta kazko.. :::008 nugegus esu ir as tiek tarp draugu, tiek tarp vaikinu... bet vis tiek meginu, tik atsargiau. taciau turiu viena blogybe - tikiu zmonem.

na zn yra laikas tiketi  ir reikia tiketi tik nlb daug wink

88

taciau as ir nepazistamais tikiu smile kol jie susimauna. tada jiem sansu 0.01, kad vel juos vertinsiu taip kaip seniau... big_smile tik kazkodel sito as netaikau vaikinukui vienam :?

89

nu kai įsikliopini tai dažniausiai visoms taisyklėms būna daromos išimtys smile

90

Auris, 19 parašė:

nu kai įsikliopini tai dažniausiai visoms taisyklėms būna daromos išimtys smile

va butent.. zn viena pavyzdi.. : pana tikra kkkk.... :-) o mano draugas ja isisvaiges.. ir as ji meginau nuo jos pagydyt, kalbejau su juo kad kam tau tokios. o jis i ja vistiek ziuri kaip vaikas i saldaini... ir jai pasake. tu issilakstyk as tau viksa atleisiu.. tai gris ta..... su ligu puokste tai bus jam.. :}

91

chehe... tai ir aš taip buvau viena kartą įsikliopinęs big_smile tik pamatęs vieną dieną ta merginą su kitu vaikinu ten visaip vartančiasi... tai visos meiles praėjo :]

92

;D geri vaistai, Auriuk. siaip savajam ir as visas isdavystes galeciau atleist (bet jam to nesakau big_smile kazkada dar pasakiau, kad kaip tik negaleciau atleist.. ;D ) jis dar tebera neissilakstes, o kadangi ir toli nuo manes, tai siaip ar taip jis ten gali daryt ka nori, as teisybes nezinau, taigi lieka pasitiket... nors va siemet dar viena is mano miestelio isleke i ta pacia sule mokytis, tai teko atsigirst, kad jis ten su mergom duodas... taciau as nezinau kiek ten tiesos ir kiek kurybos, todel jam nieko nesakiau. be to merginos megsta labai jau viska sureiksmint.. as ir pati esu papuolus ant tokiu liezuviu, taigi ir nenoriu tiket aklai tom kalbom...

93

na kalusimas ar patikima ta mergina buvo wink aš tai linkes bučiau tikėti, jeigu gera draugė tai sakė wink o jeigu tik šiaip pažįstamas tai tada tiesiog atkreipčiau dėmesį ir pradėčiau stebėti wink

94

tai sake hm... dabar galiu litanija suskelt ;D man sake drauge, kuri mane vertina smile ji tai isgirdo, kaip klasioke kazkam sake. tos klasios drauge yra ta merga, kuri siemet istojo i ta pacia sule kaip ir jis. bet manau, kad ji is tu mergu, kurios megsta sureiksmint ir dar neaisku su kokiom emocijom ji tai papasakojo savo draugei... jo stebet negalilu, nes jis klp ;D

95

Auris, 19 parašė:

chehe... tai ir aš taip buvau viena kartą įsikliopinęs big_smile tik pamatęs vieną dieną ta merginą su kitu vaikinu ten visaip vartančiasi... tai visos meiles praėjo :]

va vaistas geras bet ne visiem jis padeda.. big_smile

96

aha... klp sakai wink hmm... :? o koks jo vardas pavardė ? big_smile kaip jis atrodo ? big_smile aš čia žinok turiu ryšių galiu viską išraust greitai big_smile

97

big_smile foto i privata galiu atsiust smile nors ten nelabai isiziutretum veido bruozus... Ignas Pocius, dar zinomas kaip Minotauras big_smile apie 175 (kazkur panasiai +- big_smile ) sakyciau stambus, bet ne storas smile juoda odine kepure neatskiriama jo dalis big_smile mokos simkinej 2 kursas big_smile

98

šimkinej kursai dar yra? big_smile atsisuk foto big_smile

99

em.. nu ta prasme antrus metus mokos big_smile nieko as ten tiksliai nzn big_smile

100

nea nu tai šimkinė kiek pamenu tai yra mokykla ;] o tai reiškias kad 12 klasių wink išskyrus tai kad gimnaziniai skirstymai yra 1 2 3 ir 4 gimzainės klasės, ar ne?