Topic: Imanoma turet berna per toluma?
supratot klausyma
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Imanoma turet berna per toluma?
supratot klausyma
Gal ir imanoma
Ne, nesupratau klausimo, nes jis toks dochlas, kad net zodziu truksta jam apsakyt... ;D
O jei rimtai, tai tema kartojasi ir net autoriu amzius panasus...
taip jei tas su kuom turi yra ilgesnis uz toluma
sigitai nepatinka tai nerasyk
imanoma.
imanoma aisku paciam dabar tenka tureti mergina per atstuma..
bunam kartu beveik kiekviena savaitgali
imanoma aisku
paciam dabar tenka tureti mergina per atstuma..
Pritariu, mano situacija tokia pati
Evaldas, 18 wrote:imanoma aisku
paciam dabar tenka tureti mergina per atstuma..
Pritariu, mano situacija tokia pati
iamoma ir labai daug tokiu atveju...mano vaikinas gyvena kitam mieste ir stengiames kuo dazniau susitikti
imanoma, bet neilgam, nes reikia zmogaus salia o atstumas skiria
man atrodo astumas artina o kaip jus?
pirma klausimo formuluoti tai ** as d**** antra ziurint kuri prasme turi galvoje "tureti" sia sekunde man aktualia prasme tai niekaip neimanoma.. bet toki aprasme kuria tu tikriausiai turi galvoj ir dar tavo amziaus tai be problemu..
aciu uz demesi..
imanoma, bet neilgam, nes reikia zmogaus salia
o atstumas skiria
O kiek yra neilgam? Aš su savo Mergina kartu greitai bus trys metai, o studijuojam antrus metus atskirai, tačiau man atrodo, kad dar labiau myliu Ją su kiekviena diena
man atrodo astumas artina o kaip jus?
atstumas privercia begalo pasiilgti tad nebelieka jokiu barniu del smulkmenu nes tenorisi tik dziaugtis vienas kitu
man atrodo kad per atstuma neimanoma tureti meiles..nes juk jus vien nuo kito toli...
Laura, 25 wrote:imanoma, bet neilgam, nes reikia zmogaus salia
o atstumas skiria
O kiek yra neilgam? Aš su savo Mergina kartu greitai bus trys metai, o studijuojam antrus metus atskirai, tačiau man atrodo, kad dar labiau myliu Ją su kiekviena diena
taigi jei rimta meile, imanoma. tas atstumas gerai kaip isbandymas. jei negalit bendraut per atstuma, tai vadinas ne taip jau ir reikalingas butent tas zmogus. o jei galvojama ir apie bendra ateiti... tai stengiamasi va kad ir baigus mokslus but kartu
Gedmantas, 20 wrote:Laura, 25 wrote:imanoma, bet neilgam, nes reikia zmogaus salia
o atstumas skiria
taigi jei rimta meile, imanoma. tas atstumas gerai kaip isbandymas. jei negalit bendraut per atstuma, tai vadinas ne taip jau ir reikalingas butent tas zmogus. o jei galvojama ir apie bendra ateiti... tai stengiamasi va kad ir baigus mokslus but kartu
Tiesą sakai, mintys ištikrųjų sukas apie bendrą gyvenimą, tikriausiai todėl taip greit ir stumiasi laikas, nes gyveni nuo savaitgalio iki savaitgalio, laukiant kada pagaliau baigsis studijos...
Diana man patinka tawo atsakymai
Diana man patinka tawo atsakymai
dekui kai kurie atsakymai is pamastymu, kai kurie remiantis patirtim...
Diana, 17 wrote:Gedmantas, 20 wrote:Laura, 25 wrote:imanoma, bet neilgam, nes reikia zmogaus salia
o atstumas skiria
Tiesą sakai, mintys ištikrųjų sukas apie bendrą gyvenimą, tikriausiai todėl taip greit ir stumiasi laikas, nes gyveni nuo savaitgalio iki savaitgalio, laukiant kada pagaliau baigsis studijos...
taip labai negerai stumti laika ir laukti tik savaitgalio.. nes nepastebesi kaip greitai laikas prabegs..
reikia dziaugtis kiekviena diena.. ir isnaudoti jas visas.
nors as ir stumdavau jas nuo savaitgalio iki savaitgalio..
Gerai, kad mes tik metus atskirai busim(tikiuosi) nes kitamet zadu i ta pati miesta stoti kur ir ji dabar studijuoja..
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Imanoma turet berna per toluma?