21

Re: Imanoma turet berna per toluma?

Atstumas... Sakoma tikru jausmu niekas nepakeis... Drisciau suabejoti... Atstumas daro savo...
Kad ir kiekviena savaitgali susitinki, ilgainiui kaip tik del tu tikru jausmu, darosi vis sunkiau, nes vis sunkiau issiskirti, vis sunkiau kai negali jausti to zmogucio salia... Ir tada pagalvoji, kad butu daug lengviau jei jis butu salia kai tik Tu to nori, bet staiga suvoki, kad studijuoti liko dar ne vienerius metus, o cia dar jis ar ji planuoja pusmeciui isvaziuoti uzsienin, tai dar puse metu ISVISO aTskirai... Ir staiga mergina ar vaikinas, kuri(s) mokosi ten pat, ar ten pat dirba, kiekviena diena skiria Tau demesio, ko negali padaryti Tavo antroji puse, nes yra kitame mieste, nesvarbu, kad apsikrovusi vadoveliais ir tesvajoja apie savaitgali su Tavimi. Tu, issiilges visko strimgalviais pasiduodi... pasiduodi ne tai merginai ar vaikinui kuris Tave vilioja, bet tam, kad kasdien be jokio laukimo gali buti su juo - STAI MANO NUOMONE APIE MEILE PER ATSTUMA... IR TAI NEISGALVOTA DEJA TAIP NUTINKA...

22

vien tik perskaites zodi "bernas" supratau kad rasys mergaite iki 15 metu ir buvau teisus ;D

23

imanoma turet taciau taj nebus tikra pora...:::746

24

Roberta, 19 wrote:

imanoma turet taciau taj nebus tikra pora...:::746

kodel taip manai?:::041

25

manau klisti

26

viskas imanona kai myli :::234:::220

27

teisingai!!!!

28

Diana, 14 wrote:

man atrodo astumas artina o kaip jus?

Tai Tau ryskiai vaidenasi... big_smile

29

Julija, 19 wrote:

Pasakiai ir turbut pati nepajutai ka... big_smile

30

Vaida, 22 wrote:

Atstumas... Sakoma tikru jausmu niekas nepakeis... Drisciau suabejoti... Atstumas daro savo...
Kad ir kiekviena savaitgali susitinki, ilgainiui kaip tik del tu tikru jausmu, darosi vis sunkiau, nes vis sunkiau issiskirti, vis sunkiau kai negali jausti to zmogucio salia... Ir tada pagalvoji, kad butu daug lengviau jei jis butu salia kai tik Tu to nori, bet staiga suvoki, kad studijuoti liko dar ne vienerius metus, o cia dar jis ar ji planuoja pusmeciui isvaziuoti uzsienin, tai dar puse metu ISVISO aTskirai... Ir staiga mergina ar vaikinas, kuri(s) mokosi ten pat, ar ten pat dirba, kiekviena diena skiria Tau demesio, ko negali padaryti Tavo antroji puse, nes yra kitame mieste, nesvarbu, kad apsikrovusi vadoveliais ir tesvajoja apie savaitgali su Tavimi. Tu, issiilges visko strimgalviais pasiduodi... pasiduodi ne tai merginai ar vaikinui kuris Tave vilioja, bet tam, kad kasdien be jokio laukimo gali buti su juo - STAI MANO NUOMONE APIE MEILE PER ATSTUMA... IR TAI NEISGALVOTA DEJA TAIP NUTINKA...

Čia priklauso nuo asmens vertybių. Dalyvavau vienos poros vestuvėse, šie žmonės studijavo atskiruose miestuose, mergina buvo išvykusi mokslo metams - 9mėn. į Vokietiją pagal studentų keitimosi programą, tačiau viskas yra gerai - štai dabar jie šeima, gyvena kartu ir tuo mėgaujasi smile

31

nefantafuokit big_smile tongue

32

Sigitas, 23 wrote:
Julija, 19 wrote:

Pasakiai ir turbut pati nepajutai ka... big_smile

nu kad labai puikiai jauciu ka sakau, bet lei del kazko smarkiai klystu tai buk toks geras ir pataisyk... smile :::757:::757:::757

33

neeeeeeeeeee, nee neee

34

manau,kad nea!!!http://forumas.ieskok.lt/imgload/1758

35

iamnoma, bet neilgam, supranti bent jau man reikia zmogaus cia ir dabar... gal savanaudiskai skamba bet man reikia zmogucio kuris mane apkabintu vakare, pabuciuotu, su kuriuo galeciau pasikalbeti ir pan. nes jau per ilgai esu viena

36

manau galima

37

jei tik nori tai viskas imanoma

38

Tvirtai sakau,kad galima!Pati esu tai patyrusi,turejau vaikina,kuri buvau maciusi tik nuotraukoje,jis mane taip pat,mes draugavome metus laiko,tai buvo nuostabiausia draugyste,galbut dar vaikiska,tai buvo seniai,taciau mes mylejom vienas kita,bendravom telefonu,todel nesiskyreme nei minutei,viska galima sakyti,dareme kartu ir tikrai nejauciau,kad jis kazkur labai toli...manau,atstumas tikrai nekliutis meilei...galbut net didesnis skausmas,kai zmogus yra visai salia taves,bet ne tavo...kai matai zmogu,kuri myli,per zingsni,taciau nagali buti su juo...manai,sis atstumas yra daug didesnis ua realius kilometrus...

39

waida...wa cia tai tiesa parasei..man paciai db tai yra...

40

vistiek amzinebe tai negali testis , juk norisi zmogu ir pamatyti ir paliesti ir pan ..