Re: Donorystė
bet pvz., zinau kad vienoje seimoje zuvo sunus.. bet jo sirdis vis dar plake.. o tevai nesutiko kad ja persodintu kitam zmogui..
o jei tas zmogus taip ir nebesulauke sirdies persodinimo operacijos..?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Donorystė
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
bet pvz., zinau kad vienoje seimoje zuvo sunus.. bet jo sirdis vis dar plake.. o tevai nesutiko kad ja persodintu kitam zmogui..
na matai cia jau tiekvieno apsiprendimas gal tevams atrode ka cia isdraskysiu sunu dalimis gal perdauk skaudu buvo ir pan gal tikejosi kad gyvens nors ir daktarai sake kad negyvens
jei jus kokioje nors avarijoje papuolate,ir galima sakyti esate jau myres(jusu gyvybe palaiko tik aparatai) o ar sutiktumete kad jusu sirdi kepenis ar inkstus persodintu i tuos zmones kuriems gyvybiskai reikalingi sie organai?
jei tik kas imtu,tai ir dabar visus situos organus atiduociau....nereikia man ir i avarija pakliut...ir dar galetu mano artimiesiems ir nemoketi,man tas pats...
Chebra.. kas nori man plaucius paaukoti.. prasau nerukanciu... gal pasikeitus plaucius mesciau rukyt? ..
as nerukanti,bet tau mano plauciai netiks....
jusu nuomones ir pasisakymai apie si dalyka
joa ash lb noreciau buti kraujo donore,manau tai yra lb geras dalykas,oo ypac kai zhinai jog galbut tawo kraujas pades ishgelbeti dar wiena gyvybe,tad laukiu kol busiu pilnamete ir galesiu tapti kraujo donore;]
Gerai pagalvojus padedami kitam pvz kad ir dudami kraujo ar mes nedarome zalos patis sau?
Chebra.. kas nori man plaucius paaukoti.. prasau nerukanciu... gal pasikeitus plaucius mesciau rukyt? ..
nzn kaip su tais plauceis tau cia o tinka ne zsmogaus ?
as galiu tik va rukau nuo dvieju metu...ir jau 10 metu zole rukau...na jie tokie pageltonave truputi,bet dar veikia...noriu 1000000 euru...jei atsiliepsi anksciau 10 euru nuleisiu...
Aldis, 23 parašė:Chebra.. kas nori man plaucius paaukoti.. prasau nerukanciu... gal pasikeitus plaucius mesciau rukyt? ..
as galiu tik va rukau nuo dvieju metu...ir jau 10 metu zole rukau...na jie tokie pageltonave truputi,bet dar veikia...noriu 1000000 euru...jei atsiliepsi anksciau 10 euru nuleisiu...
tai gal dar gimei su cigarete ?
Danguole, 20 parašė:Aldis, 23 parašė:Chebra.. kas nori man plaucius paaukoti.. prasau nerukanciu... gal pasikeitus plaucius mesciau rukyt? ..
![]()
na velnias zino,bet tik save nuo dvieju metu atsimenu...
Irmantas, 20 parašė:Danguole, 20 parašė:Aldis, 23 parašė:Chebra.. kas nori man plaucius paaukoti.. prasau nerukanciu... gal pasikeitus plaucius mesciau rukyt? ..
![]()
netikiu kaikurie vaikai dar sneket net nesugeba 2 metu o tu jau rukei
nzn nzn as tai va isvis jau be plauciu prastumes sedziu su aparatu ir uz mane kviepuoja rimtas dalykas nereike net vargytis kvepavimu
Danguole, 20 parašė:Irmantas, 20 parašė:Danguole, 20 parašė:Aldis, 23 parašė:Chebra.. kas nori man plaucius paaukoti.. prasau nerukanciu... gal pasikeitus plaucius mesciau rukyt? ..
![]()
netikiu kaikurie vaikai dar sneket net nesugeba 2 metu o tu jau rukei
![]()
![]()
nzn nzn as tai va isvis jau be plauciu prastumes sedziu su aparatu ir uz mane kviepuoja rimtas dalykas nereike net vargytis kvepavimu
![]()
![]()
vaje vaje ir man tokio reikes kai savo Aldziui parduosiu is kur gavai?
ligonine susisaudziau ziuriu neblogs aparaciukas tai nustveriau prastumiau plaucius ir ta pasijngiau kaip gerai tik nervina reik y razet ijinkt vis
nu cia tai ne kas bet isgyvensiu uztai nereikia paciai vargintis ir kvepuoti
gal nors nedusiu kaip nuo savo brangiuju plauciu...
visai ne i tema gerbiamieji jus cia ...
As viska atiduociau jei tik kam tiktu. esu davusi kraujo nemokamai, bet va kraujas nelabai tinka del to visada skauda sirdi kai ragina ateiti duoti kraujo, o as negaliu. o kiek su draugais diskutuoju, tai mazai kas taip galvoja kaip as. man nesuprantama, jei gali kitam nepadeti jei nieko tu neprarasi? jei papulciau i avarija ir dar kokie organai tiku persodinimui tai butu galima mane visa isdalinti
nei vienas nesam apsaugoti nuo nelaimes. man klaiku pagalvoti kaip jauciasi zmones laukiantys, kad organo ir skaiciuojantys, kiek liko gyventi....
As viska atiduociau jei tik kam tiktu. esu davusi kraujo nemokamai, bet va kraujas nelabai tinka
del to visada skauda sirdi kai ragina ateiti duoti kraujo, o as negaliu. o kiek su draugais diskutuoju, tai mazai kas taip galvoja kaip as. man nesuprantama, jei gali kitam nepadeti jei nieko tu neprarasi? jei papulciau i avarija ir dar kokie organai tiku persodinimui tai butu galima mane visa isdalinti
nei vienas nesam apsaugoti nuo nelaimes. man klaiku pagalvoti kaip jauciasi zmones laukiantys, kad organo ir skaiciuojantys, kiek liko gyventi....
www.donoryste.lt man rodos toks tinklapis kaip galima patapti donoru ir pasidaryti ta kortele.. as irgi uz tokius dalykus
o aciu linai
o dar, linai, ar visi zmones gali buti organu donorais? ar yra tokiu ligu, kurias persirgus juo buti negalima?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Donorystė