1

Tema: Didelis amziaus skirtumas ?

Koks jusu poziuris i dideli amziaus skirtuma tarp partneriu? na tarkim ~10 metu...

2

Re: Didelis amziaus skirtumas ?

>>>Koks jusu poziuris i dideli amziaus skirtuma tarp partneriu? na tarkim ~10 metu...

10 metų visiškai nėra didelis amžiaus skirtumas.. Ir šiaip, koks skirtumas ar jis didelis ar ne, jei abiems patinka tai kame problemos.

3

nu jei tau 22, o tai panai 12, tai zinok NEKAS, vyruti big_smile

4

10 metų tikrai ne problema ypač jei vyresnis vyras.

5

jei vyresne 10 tai visai gerai nu o jei jaunesne 10 tai nepradeciau tikrai smile))

6

Tomas, 20 parašė:

jei vyresne 10 tai visai gerai nu o jei jaunesne 10 tai nepradeciau tikrai smile))

tai as ir sakau,jei jam 30, tai galima galvoti apie 10 metu ten ar sen.... o jei tau va 20, tai dar gausi vieta kazkokioj istaigoj uz nepilnameciu tvirkinima big_smile big_smile

7

amzius nera didelis skirtumas, jeigu visi jau pilnameciai smile

8

NA JAI TAU VIRS 30 TADA NERA KO JAUDINTIS   

9

mano draugei 26, o jos vaikinui 41...sakei viskas normalu, yra labai ir patenkinta....

10

nenormalu kai pana vyresne 10m tada atrodo durnai

11

Man 18, mano draugui 33.. ir abu tuo patenkinti.. santykiai super..

12

as irgi sutinku su tuo jei jau pilnametyste ir +10 metu skirtumas tai yprastas dalykas pvz as 20 o man patinka merginos nuo 20 iki 30m. ir kiek tokiu poru yra kur skirtumas 10 m tik tokiu poru daugiausia tarp vyresnio amziaus 30~45 , moterims labiau patinka ad vyrai vyresni nes jom patuinka jausmas kad ja islaiko ir rupinasi.

13

Ir tu sulauksi to malonumo ishlaikyt. :-)

14

Nieko pries neturiu, jeigu abu ta pasirinko ir jauciasi gerai. Tai kiekvieno atskiras reikalas... ir stai Donatos pasisakymas - tam irodymas...

15

niako cia tokio, kad ir daugiau tu meteliu skirtumas yra... svarbu, kad porai gerai.

16

man 13 o mano panaj 15054

17

ogo kokia sena tavo pana, ar nebus kartais ragana kokia? ;D

18

donatos pasisakymas - dar mazos mergaites paistalai, tegu dziaugiasi aisku. idomu kas bus po 12 metu ar dar veliau. kita vertus, kaip dauguma cia raso, kas kaip nori tas taip daro, kiekvienam savaip.

19

10 metu tai dar nerA daug... na va jei 20 tai jau patologija

20

gabriele!! saunu. sutinku su tamsta smile