1

Tema: Auskarai visose kūno vietose

kur jum patika?
kodel?

man patinka shone po lupa.
er nosi rinkute.
Lbj megstu auskarus vejde.

Pati tokiu neturiu del tevu... ;//

2

Re: Auskarai visose kūno vietose

nu man shiaip lb jau ispudingai nebeatrodo tie auskarai ant wiso weido ir pan;D kazhkaip pasidare per daug zhmoniu,kurie tuos auskras weriasi,na ash pati turiu liezhwyje,kairiajame shone,tewai tai apie ji nezhino;D na ir tikiuosi kad nesuzhinos;]]]

3

man taipat ispudio didelio nedaro. zinai kas kartais per daug tai nelabai grazu:)

4

ir seip kada nors tie auskarai veide atsibos... o juos issiverus randai lieka smile

5

man tai irgi negrazu, nes auskarai tik biauroja veida, daug geriau be ju

6

Na man grazu vienas auskariukas veide, bet kai ju buna tiek daug kad veido nelabai matosi tai jau cia kaskokia tragedija, pati turiu bamboj, o veide nors ir grazu na bet nesirystu, kad ir del tu paciu randu!

7

hey mano klasioke turi 7lupoj ir dar 6liezhuwi:D kazhkaip kai weresi pirmus tirs i liezhuwi tai dar dare ispudi;D poto taj daresi mmm na normalu;D bet ishtiesu tai wa kaip kazhkas minejo taj kas per daug tas nesweika,beja jei tinkamai iwerti auskarai randu likti neturetu;]]

8

Jau nzn kelinta cia tema apie auskarus, bet visvien pasikartosiu...
Auskaras, juk yra ausies papuosalas, tad kam jais nuvarstyti visa kuna ir is jo padaryti rety?

9

man tai auskarai yra labai gražu.. tai juk išreiškia tave patį.. nenori, nesiverk..
čia tavo asmeninis reikalas.. juk ne dėl kitų gyveni.. dėl savęs..
aš pati norėčiau dar vieno ausies kremzlytėje, bet tiesiog, gal gaila pinigų.. big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile LOL
jeigu man neleistų, tai norėčiau dar aršiau.. taip jau žmogus sudėtas.. smile

10

na auskarai yra grazu tik nereiketu perlenkti lazdos.... gali likti randai tai jau tikrai, man liko nes ivere blogai ir dabar negraziai atrodo, todel veriau antraa kartakad randukas nesimatytu...
verkit i ausis bamba bet tik ne i veida nes juk ateis toks amzius ar gausit toki darba kad tiesiog uzimancios pareigos neleis tokiu dalyku turet

11

Man auskara yra gražu.Aišku ne visur;)Pati turiu bamboj,liežuvį,ir kelis ausyse:)

12

protingi tevai

13

tai cia **** tie auskarai smile klasioke atvare su grafke antakyje smile) tai buvo juoko smile)

14

siaip siandien i oro uosta teko kai ka nuvezt ta proga pagalvojau, tie gausiai auskaruotieji kai eina pro metalo detektoriu turbut turi visus varztus is kuno issisegt, gana smagu turetu but jei pries tai nepagalvoji, ypac jei turi auskaru intymiose vietose.
nors taurieji metalai (jei tai taurieji) gal magnetiniu anomaliju nesukelia...

15

Emilija, 15 parašė:

hey mano klasioke turi 7lupoj ir dar 6liezhuwi:D kazhkaip kai weresi pirmus tirs i liezhuwi tai dar dare ispudi;D poto taj daresi mmm na normalu;D bet ishtiesu tai wa kaip kazhkas minejo taj kas per daug tas nesweika,beja jei tinkamai iwerti auskarai randu likti neturetu;]]

na kaip imanoma i liezuwi 6 susiwerti, megaite, gal apsiskaiciawai? :::044

16

as ir manau kad kas per daug tas nesveika:) paciai ta grazu apatines lupos sone ar antaki, bet pati neturiu.. nejauciu kad man ju reikia...jei pajausiu gal ir isiversiu:D beto manau kad jie nevisiems tinka.. kaikuriems lb graziai jie atrodo, kad ir antaki, o kiteims tai vajezau kaip baisiai jie ten atrodo;D;D p.s. pati turiu tik ausyse:::807

17

man grazu tik ausyse,o siaip pati ju neturiu niekur tai kazkaip ir negalvoju kur grazu!

18

Na grazu kai nedaug tju auskaru...as asmeniskai turejau bamboje, bet man nepaliko tokio didelio ispudzio..tad issiemiau....o siaip grazu kas ne per daug smile

19

As davau is drages bachuro pasiulyma nuo jo kaledoms dovanu auskaro i liezuvi,nes vasara buvau minejusi kad grazu,nes jis turi,bet kazkaip apsigalvojau,jeigu visa laika gyvenciau norguose tai isiverciau,bet dabar tai puse metu ten,tai kur kitur puse metu..

20

o tai koks skirtumas kur gywent?