21

Re: Auskarai visose kūno vietose

matai,ten visai kitaip ziuri zmones i jaunima,o lt vel kitaip,kazkaip ir nz kur gali isvykti ir ka gali dirbti! Tad nerizikuoju,nors visai nieko auskaras liezuvyje!

22

Lina, 19 parašė:

matai,ten visai kitaip ziuri zmones i jaunima,o lt vel kitaip,kazkaip ir nz kur gali isvykti ir ka gali dirbti! Tad nerizikuoju,nors visai nieko auskaras liezuvyje!

kas cia tokio, kad ir turetum  auskara liezuwyje.. gi darbdawys neilis i burna ir netikrins-isiwerusi ar ne.. big_smile tai juk ne antakis ar lupa... smile pati liezuwyje turiu ir del to jokiu problemu nekyla big_smile

23

man tik idomu koks jausmas kai mergina su auskaru liezuvyje minjeta atlikineja, turetu smagu but. o daugiau tai jokio gerumo

24

Sauliau, pabandysi-suzinosi, db nieko nespresk big_smile

25

sakai blogai gali but? nu svarbu kad labai astriu briaunu nebutu:)

26

neastrios nesijaudink big_smile

27

vajezus kaip buvau ssssusijaudines:D

28

Seip labai norejau man taip seksualu...O dar kaip buciejiesi nuostabus jausmas! Vienu zodziu gal ir pasinaudosiu savo drauges vaikino pasiulymu ir priimsiu dovana auskara i liezuvi!
vaiva,o del darbo tai kaip sneki tai matosi kad yra auskaras,nes jeigu dirbsi kazkur auksciau nemanau,kad darbdaviams patiks!

29

tigi liezuwio nekloji ant stalo kai kalbi, tuo labiau ne i liezuwio galiuka weria smile  kuri laika dirbau, kur reikejo daug bendrauti su klientais ir jokiu nesusipratimu neiskilo... nieks neuzsimine apie jy.. o gal net nepastebejo, kad turiu :::027

30

Simona noriu paklaust noriu auskaro liezuvyje ar labai skauda ar daug priziuros ??

31

dar palauk truputi... labai skauda big_smile

32

kam reikalingi varstai veide :?
>> gi isaugsit mergaites big_smile
pamastytkit apie ateiti kaip darbo ieskoti  reikes kazin ar rasit normalu padoru darba su auskarais nosy ar dr kur ;D

33

tada randukus reiks panaikint ir wiskas wink

34

kam dar litus ploti uz lazerio svitinima pinigus :?
pamastykit anksciau wink
>> as tik ausi viena turiu ir man gana big_smile

35

tokius mazucius ir su kremukais islygint galima... smile

36

man asmeniskai patinka auskarai ir kai ju daug.. na man atrodo tiesiog sexy:::715 (cia gal ne kiekvienai merginai tinka jie bet..)

37

o man patinka ant subenes big_smile

38

seip askaras ir nera veriamas visam gyvenimui,,,kai jau reikes darbo ieskot ir to auskaru nebenesiosim,,,,

39

Laura, 12 parašė:

seip askaras ir nera veriamas visam gyvenimui,,,kai jau reikes darbo ieskot ir to auskaru nebenesiosim,,,,

tai as tikiu kad ne visam gyvenimui bet ar grazu paskui bus randas ir zyme kad buvo prakiurdyta kokia lupa ;D

40

man patinka auskariukai,, visur,, ypac lupoj,,,mm grozis neispasakytas,, smile