61

Re: Kas skatina jaunimą išbandyt narkotikus ?

As manau kad dazniausiai buna noras patirti tai ko dar nepajutai...isbandyti kazka naujo....

62

Smalsumas ir saves isbandymas juk reikia paisdidziuoti pries kitus...as tai pries tokius dalykus...

63

kietumas

64

seip mano atveju tai buvo labai sunkus laikotarpis, patovi depresija.. sesers vyras pries istempiant mane i kluba, dave tabletuke, sako imk, pades depresija nugalet.. nieko neitardamas paemiau.. big_smile poto tik 1 karta pats pabandziau.. daugiau nenoriu.. big_smile ismokau ir be tokiu nesamoniu atsipalaiduot, ishsishelt kaip reikalas.. smile o del zoles.. teko gyvent su kaimynu-zolininku.. kraupu turiu pasakyt.. kas vakara melsdavaus, kad tik jis kokio kirvio nakti nesurastu.. nes buna, tai vartus kiemo sulauzo, tai dar ka nors sudauzo.. jis uz mane 3metais jaunesnis, o atrodo kaip 35 metu.. hmm vaikai - nebukit narkomanai..

65

Tai jau jo!nebukit...:) Net kraupu pasidare Kai eprskaiciau Deivido posta...:)

66

Vaidotas, 12 wrote:

kietumas

koks cia kietumas?  zoles tipo jeigu jeigu narkotikus varotisi busi kietas ?

busi kietesnis jeigu ju nevertosi jeigu sugebesi atsispirt draugu itakai.... dosiu tau gera pataryma geriau nevartok narkotiku tikrai kietesnis atrodysi

67

as rukau cigaretes, daba neseniai vel pradejau siaip pirma kart uztraukiau 10 su puske, bandydamos atrodyti kietos pries 15-mecius is musu sules, nu nesamones tokias, o zoles siaip esu ne viena karta bandzius,bet tik su draugais nes kazkaip manes netraukia, smile

68

Deividas, 22 wrote:

seip mano atveju tai buvo labai sunkus laikotarpis, patovi depresija.. sesers vyras pries istempiant mane i kluba, dave tabletuke, sako imk, pades depresija nugalet.. nieko neitardamas paemiau.. big_smile poto tik 1 karta pats pabandziau.. daugiau nenoriu.. big_smile ismokau ir be tokiu nesamoniu atsipalaiduot, ishsishelt kaip reikalas.. smile o del zoles.. teko gyvent su kaimynu-zolininku.. kraupu turiu pasakyt.. kas vakara melsdavaus, kad tik jis kokio kirvio nakti nesurastu.. nes buna, tai vartus kiemo sulauzo, tai dar ka nors sudauzo.. jis uz mane 3metais jaunesnis, o atrodo kaip 35 metu.. hmm vaikai - nebukit narkomanai..

em...daug smailu...bet nematau cia nieko juokingo...:?

69

Erika tau neatrodo kad zmogus smailus piecia vietoi kableliu ?

70

nea, tiesiog pripratau.. man tai jau kaip linksma istorija, del to ir smailai.. o siaip tai buvo ziaurus gyvenimo etapas.. kai jis gauna alga, tai ne tik zole buna.. ir kokainas, ir hasisas, ir kreka pora kart jis bandes.. ziauru ir tiek.. hmm

71

na nevisi tik pripranta prie tu narkotiku kitam uztenka pabandyt ir daugiau nebenori tik pasmalsavimjui del skonio...

72

Edvardai jau geriau buti alkaholiku negu narkomanu

73

kol esi jaunas viska reikia isbandyti,tik reikia zinoti kada sustoti.
ne jau kvailiosi kai pasensi?;D

74

Mindaugas, 17 wrote:

Abejoju ar alkoholis geresnis už narkotikus.

75

Arminas, 19 wrote:
Vaidotas, 12 wrote:

kietumas

koks cia kietumas?  zoles tipo jeigu jeigu narkotikus varotisi busi kietas ?

busi kietesnis jeigu ju nevertosi jeigu sugebesi atsispirt draugu itakai.... dosiu tau gera pataryma geriau nevartok narkotiku tikrai kietesnis atrodysi

Man ju net nereikia tie kurie vartoja negerbia saves

76

mano manymu rukyma,alkoholio vartojima ir narkotiku vartojima lemia panasios priezastys,ogi draugu itaka,mano manymu toki kelia renkasi silpni zmones bijantys istart ryztinga NE ir but atstumti ar palaikyti atsilikusiais ar nemadingais,taip pat itaka daro ir smalsumo jausmas.....as taip manau...

77

manyciau smalsumas daugiausia smile
siaip nieko neturiu pries visokius malonumo dirgiklius, jei jie netrukda kitiems.
Rukyti - ten kur nera nerukanciu zmoniu.
Gerti - bet nelysti kitiems zmonems i akys, elgtys padoriai., ir netureti artymu zmoniu tuo metu arti saves (pvzd negyventi jau su tevais/ netureti mylimo) kad jie nekentetu nuo jusu alkogolizmo.
Zhole - nieko neturiu priesh.
Narkotikai - kad nuo jusu nepriklausomybes nekentetu artimi jums zmones, kuriems jus rupyte. Ta prasme, kad nedinginetu is namu daiktai, o del dozes neeitum i gatev plshykauti.
Dulkintys - bet kas savaite tikrintys pas ginekologa ir pagal galimybe naudotys apsaugos priemonemis.

78

manau mada ir zinoma smalsumas...o rukymas ir svaigieji gerymai kuo greiciau suaugti kitiems net atsipalaiduoti...

79

Edvardas, 24 wrote:
Mindaugas, 17 wrote:

Abejoju ar alkoholis geresnis už narkotikus.

bet tikrai ne blogesnis

80

aha