1

Topic: Merginu kadrinimas

nu vyruciai pasidalinkim ispudziais, kas kaip kabina, tik ne kur.
Merginu parasymu labiausiai laukiame wink

2

Re: Merginu kadrinimas

geriausias bajeris buvo, kai buvo man 16, sesei mano 14, vaziavom autobusu i kaima pas mociute. priejo toks bicas, nu lyg nieko is isvaizdos, bet pradejo kalbet, tai... sako:"mergaites kokios grazios, gal sukas turit paskolinti?" tai zvengiam dar dabar prisiminusios;)

3

po pasimatymo su panele, NIEKADA NIEKADA jai nerasykit tokio SMS: kaip as tau???? NIEKADA :::209:::209 nes bus taip :::225

4

Nijolė, 20 wrote:

po pasimatymo su panele, NIEKADA NIEKADA jai nerasykit tokio SMS: kaip as tau???? NIEKADA :::209:::209 nes bus taip :::225

Ka tu cia nusisneki..Seniau kai jaunesnis buvau, taip is lempos susitikinedavau su panom..ir po pirmo susitikimo visada sakydavau kad parasytu ispudzius apie mane..Ir jokiu problemu nebudavo..Tu cia tik savo vienos nuomone sakai, todel netaikyk kitom normaliom panom..:D

5

brangusis normalusis TOMAI, mano nuomone, kuri tau nera svarbi (ir aciu dievui), jei vaikinas taip paraso, tai jis nelabai pasitiki savimi. bet tu ne toks

6

Ispudziais reikia pasidalinti, tai is kur zinosi ar tu jai patikai or kitas blevizgas.
Teisingai Tomas raso

7

tai reikia klausti ne apie save, kaip as tau patikau, o vakaras kaip patiko.
nu cia mano nuomone. tongue

8

Tomas, 26 wrote:
Nijolė, 20 wrote:

Ka tu cia nusisneki..Seniau kai jaunesnis buvau, taip is lempos susitikinedavau su panom..ir po pirmo susitikimo visada sakydavau kad parasytu ispudzius apie mane..Ir jokiu problemu nebudavo..Tu cia tik savo vienos nuomone sakai, todel netaikyk kitom normaliom panom..:D

O as sutinku su Nijole. Pati ziauriai nemegstu sio klausimo. Ypac nesmagu atsakyti i ji, kai isties vaikinukas nelabai tave suzavejo...Tada imi blevyzgoti mzd taip:"Na, nezinau. Visgi taves dar gerai nepazįstu..":)

9

mes tai nesutarsim, dedam lygias ir bus gerai, nes pas mus, nei kitaip nei pas jus kiti kriterijai

10

Julija, 20 wrote:
Tomas, 26 wrote:
Nijolė, 20 wrote:

O as sutinku su Nijole. Pati ziauriai nemegstu sio klausimo. Ypac nesmagu atsakyti i ji, kai isties vaikinukas nelabai tave suzavejo...Tada imi blevyzgoti mzd taip:"Na, nezinau. Visgi taves dar gerai nepazįstu..":)

Nu tai ir viskas..kas cia sudetingo..Po tokiu atsakymu pasiunciu pana ir varau su kita..Cia juk paprasta..Megdavau aiskiai viska iskart zinoti, ar ta pana nori dar konors is manes ar ne..:D
As irgi kai paklausdavo atsakydavau sorry bet tu nemano skonio..tiesiai sviesiai.. Juk taip zymiai paprasciau ir aiskiau..
Bet cia siaip tema neapie tai cia apie kabinimo budus..:D

11

aha Tomai, pastabus esi

12

ir dar Tomas labai mėgsta visus ir visas įvairiais "dailiais" epitetais ir pastabom apdalinti. Žodžiu, malonus žmogus, ką čia ir bepridėsi... big_smile

13

gerai pradesiu.  prieini, paimi mergina uz rankos ir tempiesi, jei klausia kur tempi, atsakiai pamatysi smile

14

Martyna, 18 wrote:

ir dar Tomas labai mėgsta visus ir visas įvairiais "dailiais" epitetais ir pastabom apdalinti. Žodžiu, malonus žmogus, ką čia ir bepridėsi... big_smile

O ka ne malonus?:D Jei su manim malonus tai ir as su jais bunu malonus..Gyvenimas tox dalykas jei busi visiems visada malonus, sutryps tave ir tiek..Tavo 14 fotke nebloga..:D
P.S. uz reklama atlygio neprasysiu..:D

Bet dar karta kartoju rasykite tai kas bent susieje su temos pavadinimu..o ne kox Tomas ar dar kazkas..:D
Siaip as pamenu kabinimo pradzia budavo visada siektiek ilgesnis zvilxnis i akytes nei iprasta, sypsena, pamojavimas, ar kazkas tokio..poto jei sulauki kazko panasaus is jos prieini pasilabinti ir siaip palialiakinti..Poto viskas priklauso jau nuo tavo sugebejimu..:D

15

Tomas, 26 wrote:
Martyna, 18 wrote:

O ka ne malonus?:D Jei su manim malonus tai ir as su jais bunu malonus..Gyvenimas tox dalykas jei busi visiems visada malonus, sutryps tave ir tiek..Tavo 14 fotke nebloga..:D
P.S. uz reklama atlygio neprasysiu..:D

Bet dar karta kartoju rasykite tai kas bent susieje su temos pavadinimu..o ne kox Tomas ar dar kazkas..:D
Siaip as pamenu kabinimo pradzia budavo visada siektiek ilgesnis zvilxnis i akytes nei iprasta, sypsena, pamojavimas, ar kazkas tokio..poto jei sulauki kazko panasaus is jos prieini pasilabinti ir siaip palialiakinti..Poto viskas priklauso jau nuo tavo sugebejimu..:D

aham, stora pinigine pamojuoji ir gali sakyt, kad jau pakabinai ;D

16

Taip aisku..metaliniu litu prisismulkinu, pinigine isstoreja ir vaikstau mojuodamas..:D
Ne, aisku as juokauju..:D Gerai kai panos turi grazius uzpakaliukus ar kitas kuno vietas kuriomis gali mojuotis ir taip atkreipti demesi..:D

17

jau matau, kad cia kazkas ne tas vyksta :::041
zmones prasau i tema
merginos irgi galite vaikinu kabinimo budus rasyti wink

18

mmm... galiu vieną pavyzduką pateikti... sėdėjau bibliotekoj, reikėjo informacijos apie šį bei tą, informaciją  įamžinau sąsiuviny. Tuo tarpu prie kito stalo sėdėjo kažkoks vyrukas, o kadangi nesu nematoma, tai jis žvilgčiojo vis big_smile galų gale atsibodo žmogui akis narintis, priėjo ir paprašė tušinuką paskolint. Na kaip jau aš nepaskolinsiu žmogui, jei jau taip reikia big_smile po gan ilgo laiko (bibliotekose tūnau amžinybę) susiruošiau namolio, o jis kaip sėdi su mano tušinuku, taip sėdi... big_smile
"tai aš jau einu, gal išsiversi ir be mano tušinuko?"
"tai galim kada susitikt, aš tau jį atiduosiu, nes man dar jo reikia..."
štai jums vienas iš bandymų smile

19

Nu geras bandymas visa diena kabinti mergina, kaip jam nepabodo, galima nusisauti per tiek laiko.
Priimta. smile

20

aham, kantrus biesiukas buvo big_smile