Tema: Jazz...
Ar yra cia jazz myletoju? Jei taip, pasidalinkite nuomonemis apie lietuviskaja jazz scena
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar yra cia jazz myletoju? Jei taip, pasidalinkite nuomonemis apie lietuviskaja jazz scena
Man atrodo kad Lietuvoje nera jazzo gerbeju... buvau 2006 jazz festivalyje Klp... tai buvo unreal
man patinka jazzas ir ka?
man patinka jazzas ir ka?
Labai issamus atsakymas Dovile Gal klausai kokiu lietuvisku atlikeju?
Man atrodo kad Lietuvoje nera jazzo gerbeju... buvau 2006 jazz festivalyje Klp... tai buvo unreal
Tai jau ir as taip pastebejau is atsakymu gausos... O gaila.
Gyvenu ne Lietuvoje todel neteko apsilankyti nei viename Lietuvoje vykstanciu jazz festivaliu, bet prie progos butu idomu.
Šiaip reiktų išskirti nebe pirmus metus vykstantį Kaunas Jazz festivalį, kuris pastoviai surenka galybę puikių atlikėjų iš viso pasaulio bei pasižymi neblogu organizuotumu ir gera kokybe.
Apie pačius atlikėjus iš Lietuvos nelabai turėčiau ką pasakyti, daugiausiai užsieniečių klausau
Apie pačius atlikėjus iš Lietuvos nelabai turėčiau ką pasakyti, daugiausiai užsieniečių klausau
As irgi panasiai, todel ir idomu ar Lietuvoj isviso geru atlikeju yra. Bent jau man girdeti neteko.. Na fusedMarc galima butu priskirti acid jazz, bet tai toli grazu ne klasika
Nuo Acid Jazz ir prasidėjo mano meilė džiazui šiaip jazz.scene.lt patarčiau pasiskaitinėti, jei domina
man ir jazzas patinka..
sudetingas dalykas.. bet grazus ausiai.. malonu klausyt..
Dovilė, 21 parašė:man patinka jazzas ir ka?
Labai issamus atsakymas Dovile
Gal klausai kokiu lietuvisku atlikeju?
na as labai giliai dziazu nesidomiu, tiesiog klausausi ir tiek... vazineju i lietuvos festivalius, turiu kelis cd, paklausau jazzfm ir tiek. taip kad manes klausti lietuvisku atlikeju neverta. bet kai buna KU studentu koncertai tai mielai paklausau ir pakaifuoju
ko jau ko bet dziazas man nepatinka... nu normaliau uz nevykusi popsa bet visvien ilgai klausytis jo tiesiog neimanoma mano ausims.
saxo skambbesys raminai pakelia nuotaika.. as ne tik jazza klausau daug ka klausau bet neatsisakau ir jazzo
Nera:(
Pati neesu didelė tokios muzikos mėgėja,tačiau kai tokią muziką groja per radiją,ar per Tv mielai pasiklausau..
siais metais klp pilies jazzai buvo neitiketini..;.> !!!!! kas juose dalivauja metai is metu tas zino kad ten visada gera bet siais metais ta geri papilde ir tokios pasaulines zvaigzdes...na isties muzika jauciantis atlikejai suzavejo...!!!!!!!!!!!!!!!
siais metais klp pilies jazzai buvo neitiketini..;.> !!!!! kas juose dalivauja metai is metu tas zino kad ten visada gera bet siais metais ta geri papilde ir tokios pasaulines zvaigzdes...na isties muzika jauciantis atlikejai suzavejo...!!!!!!!!!!!!!!!
>>>>>>>>>>>>>>
oo dar viena mergina kaifuoja po KLP Jazzo festivalio nu ten tai nerealiai man pavare Joe Sample trio su Randy Crawford preisaky.. :H
Jazzas viena is megstamiausiu muzikos stiliu man..:) super. o siaip lietuvos padanges jazzo mazai klausau, bet manau gali pasiekt ir nemazai. tarkim tokia grupe sheezanova, jie nera grynai jazzo bandas o maisytas, jazz, funk, dnb. bet tai super grupe.
parasykit kokiu geru jazzo grupiu!
Jazzkantines:) superiniai;)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis