1

Tema: AR isdrystumete pasinaudoti tokiu WC ? =]

Viešas tualetas Šveicarijoje iš išorės ir vidaus... Tai veidrodinis wc... Jūs viską matote, o jūsų ne ... Tai ar išdrįstumėte juo pasinaudoti ?!

p.s.
Nuorodele i WC nuotraukas =]

http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/775202-=(1847169434
wink

2

Re: AR isdrystumete pasinaudoti tokiu WC ? =]

super big_smile kodel gi ne?!

3

big_smile liosei wink

4

geras bajeris big_smile

5

Londone toks pats yra, tik kiek didesnis.. visai fun.. smile tokiam labai ispudinga myletis butu.. kai kasnors bando pro veidrodini stikla iziuret kas viduj.. big_smile

6

Jap manau be problemu, o kam reikia juk pilni pakampiai ir kad mato netrugdo smile

7

as isdrysciau vistiek niekas nemato...:::044

8

o kas ten tokio baisaus.. galeciau pasinaudoti jei kas ir matytu.. jau koki ten stebukla pamatytu i mane ziuredami :?

9

Linas, 19 parašė:

o kas ten tokio baisaus.. galeciau pasinaudoti jei kas ir matytu.. jau koki ten stebukla pamatytu i mane ziuredami :?

;D gerai pasakyta :::833

10

manau isdrisciau smile o juokingiausia butu, jei man bunant viduj kokia pana ar kas sukuosena tvarkytusi pries veidrodi ;D

11

geras cia ;D kodel gi ne big_smile atlikineji reikalus, matai kas mieste vyksta ;D

12

geras tik speju uz pasinaudojima nemaziau euro imtu ir dar normuotas laikas butu:)

13

o cia tai SUPER :::608

14

aisku kodel ne;)

15

Linas, 19 parašė:

na jei gedos ir sarmatos neturi tai jop kas cia tokio ? Bet jei pas tave kulturos yra tai nemanau kad kur pakliuvo ten ir darai...

16

Deividas, 22 parašė:

Londone toks pats yra, tik kiek didesnis.. visai fun.. smile tokiam labai ispudinga myletis butu.. kai kasnors bando pro veidrodini stikla iziuret kas viduj.. big_smile

Kad londone tai ar negirdejus, jog yra...
:::201

17

Arvydas, 21 parašė:

aisku kodel ne;)

as tai bent is smalsumo eiciau big_smile o ar kas nors iseitu tai dar nezinia ;D

18

Eiciau eiciau;]]]]] jega ;]]]

19

Justė, 21 parašė:
Linas, 19 parašė:

na jei gedos ir sarmatos neturi tai jop kas cia tokio ? Bet jei pas tave kulturos yra tai nemanau kad kur pakliuvo ten ir darai...

cia ne kur pakliuvo .. ten gi WC o cia tas pats kas sysioti i pisuara.. gi viesas WC.. jei jau tu tokia keista ar unikali kad kazka neiprasto turi po trusikeliais tai jau tavo bedos.. :-)

20

as isdrysciau nes prikolas taip pats gali matytis kas aplinkoje darosi o taves niekas nemato :DDD:::d05