Vilius, 21 parašė:Jolanta, 33 parašė:... butent.... stovi paciam vidury, nei prilupsi, nei protui medziogos duosi...
... mane pacia kontroliavo tik su dirzu, kitaip nepasidaviau auklejimui, bet vaika norejau ishaukleti kitaip, naaa, be fizines jegos... kartais pagalvoju, gal be reiklalo...
... pati prisimenu, kaip elgiausi paauglystej, nagi siaubas... bet ... vienu zodziu... bijau, kad nenusiristu zemiau, iki narkotiku...
... ash aklavietej....
na manau dabar kiti laikai, nors atrodo nedaug čia tų metų praėjo, netgi mano metų žmonės būdami keturiolikos šiek tiek kitaip elgdavosi, nei dabartiniai:V pasaulis per greitai žygiuoja į priekį, per didelis progresas visose srityse
šiaip gal ir suveiktų atvirkštinė psichologija, bet reikėtų labai atidžiai prižiūrėti, bendrauti ir su mokykla, ir su draugų tėvais palaikyti ryšį, pasidalinti problemomis, paieškoti sprendimų, manau kelios galvos geriau nei viena, tikrai nereikėtų drovėtis kitų tėvų, manau jų galvose tikrai yra tokių pačių minčių
... padejusi dirza panosej, ishkvociau sugerovu vardus, kartu su telefonu numeriais... galiu pasakyti sekesi sunkiai, juos ishgauti, paauglishkas solidarumas, na bet ... susiskambinau su keliu klasioku tevais, rytoj, dar mokyklos aukletoja pajudinsiu, nushviesiu padeti.... ka galiu pasakyti, nustebino tevu reakcija, tai, kaip jie puole ginti savo vaikucius, sakydami man, kad ju vaikuciainegeria ir neruko. Pasakiau, kad man visishkai vienodai ju atzalos, daugiau domiuosi sava...o jie vietoj to, kad bando nusimuilinti, turetu man aciu pasakyti, kad ash burna aushinu, juos informuodama...
.. liepiau rytoj apsispresti kur eis sportuoti, ir grizus ish darbo vakare, ash pageidauju gauti trenerio tel. nr. ir informacija, kokios aprangos reikes, kiek kainuos ir taip toliau... nu ziuresim kaip cia bus, nes prizadejau prilupti atbuline data, jei neturesiu tai ko noriu.