Re: ...HELP... mano 14- metis sunus, ritasi zemyn...
... nieko tokio.... man patinka kaip jus cia ciaushkate....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ...HELP... mano 14- metis sunus, ritasi zemyn...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
... nieko tokio.... man patinka kaip jus cia ciaushkate....
kaskaip ydomei uzsisnekejom na tai tavo bahurelis vaikiukas namie ?
... jau sapnishkiuose.... .. nerukes, negeres...
vat nu kaip mamyte gali but pailsejus ir turet jegu su vaiku normaliai bendraut, jei neina pailset?
... jau sapnishkiuose....
.. nerukes, negeres...
sendein gal nusivyles nuejo gult neparuke
.. liepiau rytoj apsispresti kur eis sportuoti, ir grizus ish darbo vakare, ash pageidauju gauti trenerio tel. nr. ir informacija, kokios aprangos reikes, kiek kainuos ir taip toliau... nu ziuresim kaip cia bus, nes prizadejau prilupti atbuine data, jei neturesiu tai ko noriu.
versti per prievarta sportuoti nemanau, kad pades.. jei nenori sportuoti, tai vietoj treniruociu trinsis su tais paciais draugeliais, rukys ir isgerines.. ir(ar) pries ar po treniruociu ta darys..
pvz. kai as buvau panasaus amziaus kaip jusu sunus, mano mama mane vedziodavosi i visokius koncertus, teatrus ir pan. (nors as noro ten eit nelabai turedavau), bet visgi eme vieno koncerto metu ir uzkabino saksofono muzika ir pats prasiau mamos, kad tik nupirktu instrumenta ir leistu lankyt muzikos mokykla..
raskit laiko vaikui, kuo daugiau tuo geriau.. ieskokit bet kokios veiklos ka galite nuveikt kartu - nueikit i kina, pazaiskit monopoli su visa seima, nuvaziuokit pazaist tenisa, paziuret paaugliu bokso varzybas ar dar beleka sugalvokit.. kuo daugiau plesit jam akirati, tuo didesne tikimybe, kad susidomes kazkuo..
nu vat as taip galvoju..
p.s. neskaiciau visu komentaru.. nes ju cia labai daug
... labai dekinga... uz patarima Ignai... verta pabandyti.... tik nezinau kaip tai padaryti, mazai informacijos apie vykstancias varzybas ... bet vistiek aciu, labai geras patarimas.
Lauzk ji smarkiai gali ir dirzu, santazu ir viskas tada bus zmogus, aisku tik su saiku
turi but tvarka, o kad karta paruke ar pagere nieko baisaus manau.
Ir Vienas dalykas jei jis sportuos tarkim
tai tevai turi tuo dalyku rupintis ji skatinti, eiti kalbeti su treneriais, siaip seimoje propoguoti sporta ta prasme ivezti ji i vezias
Nu viskas yra labai sudetinga
O sporta mane ir verte, tai as pinigus treneriui sau pasimdavau o pats rasdavau kur tuo metu nueiti
... Valdai, praeitas etapas, panashi istorija jau buvo, pakishdavo po kranu trumpikes ir sakydavo, kad buvo baseino treniruotej.... po ishgertuviu susilauze pirshta, kai sugis zadejo eiti sportuoti, jau ir treniruotes nusiziurejes... ir treneriui pasiskambino.. na tikesimes viskas kiek pasitvarkys i geraja puse.
...HELP... mano 14- metis sunus, ritasii zemyn... priesh menesi suzinojau, kad bando parukyti...o vat dabar, grizusi ish darbo radau gaaatava kaip shniuras...
nezinau ka daryti... fizines bausmes nenoreciau taikyti.... protingos kalbos nepasiekia tikslo...
Panaudojau shantaza, liepiau susirasti koki sportini uzsiemima, be sedynes trynimo prie kompo...
Gal kas turite kokiu pasiulymu?Aciu
Na as patarciau mieloji mamyte pasiulyt jam palankyti kazkoki aktyvu sporta pvz.boksa jam toks uzsiemimas turetu tikrai patikti,o jei niekas nepades tada tik viena iseiti matau kaip dirzas,o dar geriau laidas.:/
nors nesu labai daug patyrusi ir viskas tik priesakis,bet su tuo gerimu nieko nepakeisi kad isvis ne laso negertu bet jei iki nukritimo geria tai reikia kazka tvarkyti,pinigu jei duodat mazinti negali nes dra prades vogti hmmm..na galima su tuo rukymu nueiti i klase per aukletojos pamoka pakalbeti su aukletoja kad leistu ir pries visa klase kalbeti apie rukynma mineti sunaus varda tada gal susimastys nes truputi susiges,didziaja laisvalaikio dali praleiskite su sunum ,pas draugus isleiskite reciau o vakare i lauka neleiskite nebent tik su jusu prieziura o kai matysite kad nopri rukyti ir t.t nors to nerodo nupirkite pakely cigareciu duokit i pasakykit nori rukykjei susigadinsi gyvenima tai tik sau ..ir t.t jjei atsispirs pagundai pagirkite bet nezadekitejokiu dovanu ar taip tokiau...o jie ne.. pasiuskitt po vgelniu apsaukit kad stengiate4s [padedi ar ka ors paanasau jai nesusimastys nzn tada
nors nesu labai daug patyrusi ir viskas tik priesakis,bet su tuo gerimu nieko nepakeisi kad isvis ne laso negertu bet jei iki nukritimo geria tai reikia kazka tvarkyti,pinigu jei duodat mazinti negali nes dra prades vogti hmmm..na galima su tuo rukymu nueiti i klase per aukletojos pamoka pakalbeti su aukletoja kad leistu ir pries visa klase kalbeti apie rukynma mineti sunaus varda tada gal susimastys nes truputi susiges,didziaja laisvalaikio dali praleiskite su sunum ,pas draugus isleiskite reciau o vakare i lauka neleiskite nebent tik su jusu prieziura o kai matysite kad nopri rukyti ir t.t nors to nerodo nupirkite pakely cigareciu duokit i pasakykit nori rukykjei susigadinsi gyvenima tai tik sau ..ir t.t jjei atsispirs pagundai pagirkite bet nezadekitejokiu dovanu ar taip tokiau...o jie ne.. pasiuskitt po vgelniu apsaukit kad stengiate4s [padedi ar ka ors paanasau jai nesusimastys nzn tada
Na alkoholizmas visada sveika su saiku.:D
Aga sveika sveika vakar spaudimas zemas buvo tai dave konjako gert...truputi...kad ji kur slykstyne...:D
Aga sveika sveika
vakar spaudimas zemas buvo tai dave konjako gert...truputi...kad ji kur slykstyne...:D
nu nu tai ka visa laika smapaniuka birbinai?:D
nu gal normaliai jei neprisigeria iki zemes graibymo ;DDDDDD
nu gal normaliai jei neprisigeria iki zemes graibymo ;DDDDDD
O Tu pati, jauti is ko juokiesi....? negerikas ir ne pijoke!
as nesijuokiu D nu gerai juokiuosi o tai ka man sakyti ?DD
as nesijuokiu D nu gerai juokiuosi o tai ka man sakyti ?DD
Tai kas Taves isvis prase kazka sakyt?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ...HELP... mano 14- metis sunus, ritasi zemyn...