Re: Tėvų draudimai
Jo, chi chi:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tėvų draudimai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jo, chi chi:D
kazkodel neitiketinai nuskambejo kad negeriantis esi:P;D
Meciau,dar 2menesei kaip blaiwas esu:D
ogogo, koks pasiekimas;D kai bus 2 metai tada snekesim;D
Gerai:D
prisisnekejai;D
Kodel taip sakai? Negasdink jaunesniu:) Argi grazu waikina gasdinti? Mmm?:)
o kaip daugiau su jumi susisneket?:D
vo vo taip ir prasideda... visokie gasdinimai, ultimatumai... is to ir gimsta visokie mamu draudimai veliau
merginos nemoka zmoniskai kalbetis ;D jos tik kocelais per galva dauzyt sugeba ;D Vat taip ir gime feminizmas ![]()
niu tai kad kai bandai su jumis ramiai, normaliai zmoniu kalba kalbetis tai net nereaguojat, o tai kai rikteli bent galva nuo teliko pasukat;D
o tai kiek tu cia jau tokiu vaikinu turejai m? Kiek kartu jau vedus buvai? :]
man kazakada drausdavo kazkur iseit... o db kai paaugau:) mama siuncia is namu o as specialiai niekur neinu, o kai vel praso pasilikt namuose ismaunu sudraugais:)
vo vo taip ir prasideda... visokie gasdinimai, ultimatumai... is to ir gimsta visokie mamu draudimai veliau
merginos nemoka zmoniskai kalbetis ;D jos tik kocelais per galva dauzyt sugeba ;D Vat taip ir gime feminizmas
dabar moteriskes kocelais nebesizavi... nueina pas vaikucius i kambary beisbolo bitos pasiimt:) tas pats kocelas, tik didesnis:)
Jo 5 ryto gryzti:D 5 ryto luzes kur guli:D
kalbek uz save..
>>>>
gal tau pasirodys keista bet man alkocholio nera skanaus.. :}
O amne nervinai kai neleidzia myletis uz sienos.:D
O amne nervinai kai neleidzia myletis uz sienos.:D
o tu tipo eini ir paklausi, mama, tete, ar galiu savo kambary mergaite savo paglamzyt:) niu nejuokink:) kaip tik azartas uzima kai manai kad gali kas nors uzeit:)
Nu Gabirele as apskritai nesivedu mergaites pas save pasiglamyt as geriau pririsu prie medzio ir taip ja uzglamzau,kad lieka tik mazas kamuoliuks.:D
Nera tevu draudimu , o jeigu ir atsiranda tai koks skirtumas jeigu ju neklausau ![]()
man mama nieko nedraude, bet jauciau, kada turiu grizti ir t.t. nenorejau, kad mama nemiegotu naktim ir manes lauktu... buvau geras vaikas ![]()
man mama nieko nedraude, bet jauciau, kada turiu grizti ir t.t. nenorejau, kad mama nemiegotu naktim ir manes lauktu... buvau geras vaikas
aha.............taip ir patikėjom ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tėvų draudimai