Re: Tėvų draudimai
Jo, chi chi:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tėvų draudimai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jo, chi chi:D
kazkodel neitiketinai nuskambejo kad negeriantis esi:P;D
Meciau,dar 2menesei kaip blaiwas esu:D
ogogo, koks pasiekimas;D kai bus 2 metai tada snekesim;D
Gerai:D
prisisnekejai;D
Kodel taip sakai? Negasdink jaunesniu:) Argi grazu waikina gasdinti? Mmm?:)
o kaip daugiau su jumi susisneket?:D
vo vo taip ir prasideda... visokie gasdinimai, ultimatumai... is to ir gimsta visokie mamu draudimai veliau merginos nemoka zmoniskai kalbetis ;D jos tik kocelais per galva dauzyt sugeba ;D Vat taip ir gime feminizmas
niu tai kad kai bandai su jumis ramiai, normaliai zmoniu kalba kalbetis tai net nereaguojat, o tai kai rikteli bent galva nuo teliko pasukat;D
o tai kiek tu cia jau tokiu vaikinu turejai m? Kiek kartu jau vedus buvai? :]
man kazakada drausdavo kazkur iseit... o db kai paaugau:) mama siuncia is namu o as specialiai niekur neinu, o kai vel praso pasilikt namuose ismaunu sudraugais:)
vo vo taip ir prasideda... visokie gasdinimai, ultimatumai... is to ir gimsta visokie mamu draudimai veliau merginos nemoka zmoniskai kalbetis ;D jos tik kocelais per galva dauzyt sugeba ;D Vat taip ir gime feminizmas
dabar moteriskes kocelais nebesizavi... nueina pas vaikucius i kambary beisbolo bitos pasiimt:) tas pats kocelas, tik didesnis:)
Jo 5 ryto gryzti:D 5 ryto luzes kur guli:D
kalbek uz save..
>>>>
gal tau pasirodys keista bet man alkocholio nera skanaus.. :}
O amne nervinai kai neleidzia myletis uz sienos.:D
O amne nervinai kai neleidzia myletis uz sienos.:D
o tu tipo eini ir paklausi, mama, tete, ar galiu savo kambary mergaite savo paglamzyt:) niu nejuokink:) kaip tik azartas uzima kai manai kad gali kas nors uzeit:)
Nu Gabirele as apskritai nesivedu mergaites pas save pasiglamyt as geriau pririsu prie medzio ir taip ja uzglamzau,kad lieka tik mazas kamuoliuks.:D
Nera tevu draudimu , o jeigu ir atsiranda tai koks skirtumas jeigu ju neklausau
man mama nieko nedraude, bet jauciau, kada turiu grizti ir t.t. nenorejau, kad mama nemiegotu naktim ir manes lauktu... buvau geras vaikas
man mama nieko nedraude, bet jauciau, kada turiu grizti ir t.t. nenorejau, kad mama nemiegotu naktim ir manes lauktu... buvau geras vaikas
aha.............taip ir patikėjom ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tėvų draudimai