Tema: Nekenciu melo!
Sakai kad myli? Šlykštu žiurėt kaip tu meluoji. Nekenčiu melo. Nekenčiu veidmainių. Gali slėptis nuo pasaulio, meluot kitiems, tik nemeluok sau.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Nekenciu melo!
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sakai kad myli? Šlykštu žiurėt kaip tu meluoji. Nekenčiu melo. Nekenčiu veidmainių. Gali slėptis nuo pasaulio, meluot kitiems, tik nemeluok sau.
ar jus meluojate ir ar irsvis megstate mela?a?..Ar sau bandote meluoti?
kas mela megsta? manau, tokiu vienetai... kam jau kam, bet sau stengiuos nemeluot, suprast tiesa stengiuos ir t.t. kitiems irgi stengiuos nemeluot, taciau tam tikrose situacijose sumeluoju... :V
Man istikruju kartais baisu matyti,kad kai kurie zmones taip meluoja,o as viska zinau,kad tai tiersa....Jau jiems melas igimtas,jis gal nenoredamas meluoja ir bando kartu save apgauti....Bet gyvenimas ziaurus,jis mums pakisa kojyte..ir tai ka pamelai iskyla i viesuma...tada tai jau tikrai nesmagu jam buna!....Nesuprantu kam reikia meluoti!
dauguma zmoniu yra melia paskende...
nemeluojam, bet megstam mela, tik kartais sakom neteisybe arba nesakom teisybes
visur kartais,o be melo gyventi negalit?A?
aš tai jau tikrai be melo niekaip neapsieinu. Ir šiaip jau melas melui nelygu. Kartais ir smagu pameluot
Kartais tiesiog reikia meluoti...nes taip buna geriau...bet siaip geriausia yra sakyti teisybe;)
wat butent teisybe geriausia iseitis...tada tave zmones kitaip vertina ir gali atleisti ir suprasti!
ne visada teisybė geriausia išeitis. Ne visi ir nori tos teisybės. Kam apsimetinėti "švariais", jei nesam tokie? Nepateisinu tik piktybiško melo, siekiant pakenkti.
oi kai maziuke buvau kaip kipsiuke melavau. . .:D bet galiausei supratau kad is melo nieko nesigauna. . . .arba prigauna arba pats susipainioji. . todel kaip paaugau , kai tai supratau ( mama ismoke). . .:D
na o jei rimciau, tai man nesyki esa pamelave zmones. .ir kaip slykstu klausyti melavimo kai tu zinai jau tiesa jam ar jai nezinant, jauciausi isduota. . .todel niekada nemeluoju . . .jau geriau durna apsimetu ir nutyliu. . .nei pudrinti smegeni. . .
ir isvis as nepateisinu jokiu baltu ar juodu melu. . .nu neiseina meluoti man ir tasksa. .
na nebent toks jau nekaltas melukas. ..:D bet ilgai netyliu ir pati pasisakau. . .:)
oi kai maziuke buvau kaip kipsiuke melavau. . .:D bet galiausei supratau kad is melo nieko nesigauna. . . .arba prigauna arba pats susipainioji. . todel kaip paaugau , kai tai supratau ( mama ismoke). . .:D
![]()
![]()
na o jei rimciau, tai man nesyki esa pamelave zmones. .ir kaip slykstu klausyti melavimo kai tu zinai jau tiesa jam ar jai nezinant, jauciausi isduota. . .todel niekada nemeluoju . . .jau geriau durna apsimetu ir nutyliu. . .nei pudrinti smegeni. . .![]()
ir isvis as nepateisinu jokiu baltu ar juodu melu. . .nu neiseina meluoti man ir tasksa. .
na nebent toks jau nekaltas melukas. ..:D bet ilgai netyliu ir pati pasisakau. . .:)
man tas pats...nemoku meluoti nors tu ka!
mirtinai reikėtų ir išmoktumėt
imkim kokią nors nerealią situaciją... tarkim, kad koks artimas žmogus jūsų paprašo paslaugos - kažką kažkam sumeluoti ir jam tai yra labai svarbu. Tai nejau nesugebėtumėt vardan jo peržengti savo principus?
o kam ta daryti?a? Meluosiu kitasm vadinasi meluosiu sau,o jeogu isaiskes bus tikrai nesmagu!
melas tai visa kas aplink mus visa tai kas mus supa........
Nu bet zmones labai panoredami gali panaikinti ta mela,juk viska priklauso nuo musu paciu!..
Melas labai bloagi!
Visi meluoja.
Nu bet zmones labai panoredami gali panaikinti ta mela,juk viska priklauso nuo musu paciu!..
Melas labai bloagi!
utopija! nė velnio neišnyks tas melas, kad ir kaip kažkas norėtų. VISI niekad nenorės. Nuobodžiau ir sunkiau gyvent būtų. Belieka guostis tuo, kad atsiranda visgi tokių, kurie niekam niekad nemeluoja, nenorėdami įskaudint kito žmogaus nepagražina šiek tiek faktų, ir iš principo nemeluotų, kad ir kas beatsitiktų.
“Geriau karti tiesa nei saldus melas”, — tikina tiesos mylėtojai. Tačiau išgirdę tą karčią tiesą anaiptol nedžiūgauja. Ką apie melą šeimoje manote jūs?
Šį kartą pasikalbėkime ne apie smulkius melus — kamščius, kurie neva sutrukdė Jums atvykti į darbą ar tikrąją rankinės kainą. Daugybė šeimų gyvena įsipainiojusios kur kas rimtesnių melų voratinklyje — nedrįsta prisipažinti apie seniai išblėsusią meilę, nevykusį seksualinį gyvenimą, nesantuokinius vaikus, sunkias ligas ar neištikimybę. Papasakokite, koks artimo žmogaus melas Jus labiausiai sukrėtė ar ką sunkiausio iki šiol nuo jo slepiate? O gal tikrai geriau karti tiesa?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Nekenciu melo!