Re: Nekenciu melo!
cia tas melas kai sako jog "myli"?na ziurint ant kokio tipo vaikino uzsirovei... yra zinau tokiu melagiu, nes jie mano kad merginos isgirdusios ta zodi dar pasidaro lengviau prieinamos...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Nekenciu melo!
cia tas melas kai sako jog "myli"?na ziurint ant kokio tipo vaikino uzsirovei... yra zinau tokiu melagiu, nes jie mano kad merginos isgirdusios ta zodi dar pasidaro lengviau prieinamos...
kartais melas sulyginamas su teisybes nesakymu. Pvz kai tu nenori sakyti ir nenori meluoti, tada sakai aplinkui arba numusi tema i kita puse.
bet taip melas blogas dalykas, bet reikalingas
o kam jis reikalingas? jis tik zmonis pykdo..melas blogai
visur kartais,o be melo gyventi negalit?A?
noreciau paklausti o gal jau kas ir kalause taves sito visko neperskaiciau.O ar pati kad esi kamnors melavusi ?ir kodel?
Lina, 19 wrote:visur kartais,o be melo gyventi negalit?A?
noreciau paklausti o gal jau kas ir kalause taves sito visko neperskaiciau.O ar pati kada esi kamnors melavusi ?ir kodel?
Lina, 19 wrote:visur kartais,o be melo gyventi negalit?A?
noreciau paklausti o gal jau kas ir kalause taves sito visko neperskaiciau.O ar pati kad esi kamnors melavusi ?ir kodel?
Istikruju niekas neklause,bet nemeluodama atsakysiu,kaip buvau jaunesne viena karta pamelavau,bet paskiau taip nudegiau,nes viskas isaiskejo ir labai buvo nesmagu,nuo tada ir nemeluoju! Patikek nera malonu,nors ir tas melas kartais nekaltas!
myli, nemyli..... "Meluodami" - mes meluojame tik sau....
viskas su laiku vistiek issisprendzia(visa teisybe iskyla i pavirsciu)
myli, nemyli..... "Meluodami" - mes meluojame tik sau....
![]()
viskas su laiku vistiek issisprendzia(visa teisybe iskyla i pavirsciu)
As ta pati sakau,kad melas anksciau ar veliau gali iskilti i pavirsiu ir tau del to tik bus blogiau!
Arvydas, 21 wrote:Lina, 19 wrote:visur kartais,o be melo gyventi negalit?A?
Istikruju niekas neklause,bet nemeluodama atsakysiu,kaip buvau jaunesne viena karta pamelavau,bet paskiau taip nudegiau,nes viskas isaiskejo ir labai buvo nesmagu,nuo tada ir nemeluoju! Patikek nera malonu,nors ir tas melas kartais nekaltas!
a matai viskas prasidejo nuovaikistes bet tu buvai laiku sustabdita vat mum taip butu nutike gal ir mes nebemeluotume o dazniausia pavigdavo apmieloti tuo nekaltu melu:Do tas piktas veliau ar ankcsiau islis kaip yla is maiso;D
ar jus meluojate ir ar irsvis megstate mela?a?..Ar sau bandote meluoti?
Nekenciu balandzio pirmosios...
Lina, 19 wrote:Arvydas, 21 wrote:Lina, 19 wrote:visur kartais,o be melo gyventi negalit?A?
a matai viskas prasidejo nuovaikistes bet tu buvai laiku sustabdita vat mum taip butu nutike gal ir mes nebemeluotume o dazniausia pavigdavo apmieloti tuo nekaltu melu:Do tas piktas veliau ar ankcsiau islis kaip yla is maiso;D
Ir tai buvo labai nekaltas melas,bet vaikuj jis buvo pilnas asaru,nes tada ir pasake,kad melas blogai,geriau tiesa,nereikia net draugu ginti,nes paskiau tu gali nukenteti!
Arvydas, 21 wrote:Lina, 19 wrote:Arvydas, 21 wrote:Lina, 19 wrote:visur kartais,o be melo gyventi negalit?A?
Ir tai buvo labai nekaltas melas,bet vaikuj jis buvo pilnas asaru,nes tada ir pasake,kad melas blogai,geriau tiesa,nereikia net draugu ginti,nes paskiau tu gali nukenteti!
na kaip cia bebutu manau kad melas tai zmogaus gyvenimo dalis daugiau ar maziau blogiau ar geriau vistiek meluoja ir neimanoma padariti taip kad visi nemelotu nebent jie patys to noretu vat pvz kaip tu;)
Niu taip to nepadarysi,bet yra ir tokiu zmogyciu kurie jau nenoredami meluoja,kaip sakoma melas liejasi laisvai is tavo lupu
Nesupratau kam sita tema eilinis moralas
tik nepulkit manes labai
Nesupratau kam sita tema
eilinis moralas
tik nepulkit manes labai
Kritika jega... ;D
Viktorija, 17 wrote:Nesupratau kam sita tema
eilinis moralas
tik nepulkit manes labai
Kritika jega... ;D
Kartais
:D:D:D:D
Ugne, mazute, buk geranetersk forumu tais smailais
Melo pilnos kelnes,pas dauguma zmoguciu...
aisku galetu to ir nebuti,nes kaip tau brangus zmogus sako i akis ir viska meluoja,tai tada net pasidaro negera,taip ir norisi uz ta mela gerai uzvaziuoti,nes tu akivaizdziai zinai tiesa,o jis vistiek tau buria
o as meluoju ir ka man padarysit
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Nekenciu melo!