1

Tema: Dragai..

Na manau si tema sulauks jusu demesio.Ka manot apie sias lenktynes,apie automobilius,paruostus dragams?

2

Re: Dragai..

na manau apie jos gerai seip patinka nelegalus nors idomu:)) seip susitinki draugus ir seip gerai laika prastumi

3

kazi ar sulaux...nusibode jau tie dragai visems..pacuku uzsiemimas nereikalaujantis jokiu vairavimo ygudziu..

4

seip ziurint kas lenktyniauja jej mazwaikiai tai neidomu =d o jej profaj tada **** big_smile

5

Vitas, 14 parašė:

seip ziurint kas lenktyniauja jej mazwaikiai tai neidomu =d o jej profaj tada **** big_smile

:DDD nusisnekejai :DDD

6

Man tai labai patinka dragai,o ypac kai jie neliagalus..tada tai buna azartas...;)
Maciau ju nemazai...,bet tik ne lt,o norvegijoje....Greitis mane uzveda ir nesvarbu ar tas zmogus profas ar ne,svarbiausiai,kad jis nebijotu greicio ir parodytu zmonems kaip moka valdyti masina...
Pati dievinu greiti ir nemazai jau kartu esu lekusi 200km/h greiciu...Gal del to labai myliu masinas ir viska ka su jomis susija!
O automobilis turetu buti kuo galingesnio variklio ir tiuningas nerealus,nes nemanau,kad butu idomu ziureti i paprasta masina..... ;D

7

kur dabar vyksta klaipedoj dragai kurioje vietoje ????

8

http://forumas.ieskok.lt/imgload/2011 nepakartojami dragai,ten kur bunu daznai!

9

Lina, 19 parašė:

Man tai labai patinka dragai,o ypac kai jie neliagalus..tada tai buna azartas...;)
Maciau ju nemazai...,bet tik ne lt,o norvegijoje....Greitis mane uzveda ir nesvarbu ar tas zmogus profas ar ne,svarbiausiai,kad jis nebijotu greicio ir parodytu zmonems kaip moka valdyti masina...
Pati dievinu greiti ir nemazai jau kartu esu lekusi 200km/h greiciu...Gal del to labai myliu masinas ir viska ka su jomis susija!
O automobilis turetu buti kuo galingesnio variklio ir tiuningas nerealus,nes nemanau,kad butu idomu ziureti i paprasta masina..... ;D

apsviesiu, Lietuvos keliai nepritaikyti tokiems greiciams, kokius tu megsti. Taigi arba atsargiau ir pasitenkink mazesniu greiciu, arba i autobana vaziuok palakstyti.
Gaila girdeti per zinias, kai sako, tas ..... del .....

10

ANTANAI....lt lekiau tokiu greiciu tik 3 kartus..vienas kartas buvo is palangos i sventaja,o siaip tai norvegijoje ir airijoje taip laksciau!

11

is palangos i sventaja ten gi kelio normalaus nera. MAn tai patinka ne greitis, o galingumas, kas po kapotu kapojasi, kai paspaudi ekseliaratoriu

12

Nu tai aisku ir tas varbu kuo galingesnis variklis tuo smagiau vaziuoti!..

13

Lina, 19 parašė:

dievink tu ką nori, bet truputį proto turėti irgi ne pro šalį, leistinas greitis lietuvoje yra 130, kol neturėsi 10-ties metų stažo, tol siūlyčiau "nemandravoti" ir važiuoti pagal taisykles..  kita vertus, stažas nepadės, jei važiuojant tokiu greičiu, pvz. sprogs padanga, ar pagalvoji apie tai?? žinau, kad ne..

kol bus taip mąstančių, lietuva niekaip neišsikapstys iš pirmų pozicijų pasaulyje ir europoje pagal keliuose žuvusiųjų skaičių. mąstyti reikia

14

as juk nelakstau taip kiekviena diena,o lt taip laksciau tik 3kartus..Pagrinde kitoje salyje kaip bunu ir tai tik vakare ar nakti,kaip mazai masinu...Wat tada tai adrenalinas!

15

Lina, 19 parašė:

as juk nelakstau taip kiekviena diena,o lt taip laksciau tik 3kartus..Pagrinde kitoje salyje kaip bunu ir tai tik vakare ar nakti,kaip mazai masinu...Wat tada tai adrenalinas!

koks adrenalinas, ką čia kliedi, nueik kada į bet kurios ligoninės reanimaciją, pažiūrėk, kaip žmonės po avarijų atrodo.. visi jie "adrenalino mėgėjai"

siūlau daugiau nesąmonių nešnekėti

o ir dragai, kaipo reiškinys, manęs kažkodėl visiškai nedomina, nors esu automobilistas nuo gimimo

16

Viliuk tik nereikia jau cia taip! Megztu megztu,bet tai viskas su saiku! jauciu ribas ir zinau kaip zmones atrodo po avariju,mano vaikino veidas buvo surinktas is gabaliuku,tad zinau,kas yra avarija!

17

aš perauklėti ir nesitikiu, bet siūlau bent jau susimąstyti ir padaryti tam tikras išvadas. išvadas ne man, ne kažkam, o SAU;)

gero kelio

18

ciukas ir tau gero kelio...;)
Bet kartais pasimokai is kitu klaidu ir nelaimiu!

19

jei galia naudosi protingai, malonuma pajusi vaziudama nors ir 80 - 130

20

Nu bet ne toks jau tas azartas 80-130
kartais norisi pajusti ta adrenalina...Nors kartais pagalvoji gal uzteks taip lakstyti! Niu nz,bet tikrai faina lenktyniauti su kelyje sutiktu tokiu pat zmoguciu kaip ir kiti megstati greiti!