81

Re: Geltoną kortelė

Kaip pataps , tai jau bus nuo Patapo ;D o šiaip tai jau dabar reikia ryšių ieškot ;D

82

tai vat kame replės čia... dėmėsio trūkumas, gerb. ežiui Gediminui ;D

83

kokios čia dar replės, čia jau visos ašmenys ;D

84

Gediminas, 29 parašė:

Kaip pataps , tai jau bus nuo Patapo ;D o šiaip tai jau dabar reikia ryšių ieškot ;D

>> vienintele iseitis arba tau adminu patapti arba admina nusikabinti ;D tai tada ir mum pagelbesi..

>> aukokis del tautieciu ;D

85

Linas, 19 parašė:
Gediminas, 29 parašė:

>> vienintele iseitis arba tau adminu patapti arba admina nusikabinti ;D tai tada ir mum pagelbesi..

Aha, kam grindi išplaut ir panašiai??? ;D

86

Gediminas, 29 parašė:
Linas, 19 parašė:
Gediminas, 29 parašė:

Aha, kam grindi išplaut ir panašiai??? ;D

> joa va butent naturinis darbas ir siais laikais vertinamas big_smile

87

A jo vertinamas, išnaudojamas ir neatkreipiamas dėmesio wink

88

tai, Linai, sakau gi: man atiduok, negi gaila? big_smile

89

Linai, matai taves jau dabar prašo, nepasiduok, neatiduok, Martyna turbūt jas kolekconuoja ;D

90

Martyna, 19 parašė:

tai, Linai, sakau gi: man atiduok, negi gaila? big_smile

Martyna.. saulele as tau sudauzysiu sirdele bet nea neausi.. tongue

>> jas gi lb nesunku uzsidirbti ir paciai.. :::818

91

ech, ne pirmas ne paskutinis...

92

Tai pala pala, mielieji žmogeliukai, tai bus kokių nors tipo rimtų ;D pasiūlymų??? nes kol sulauksiu tai turbūt ir antrą, o gal neduok dieve ir trečiaą sučiupsiu ;D

93

ei ei...
as zinau, kaip ispirkti tavo kaltes ir nuodemes wink ir visai cia rimtai jei ka ;D

94

Nijolė, 20 parašė:

ei ei...
as zinau, kaip ispirkti tavo kaltes ir nuodemes wink ir visai cia rimtai jei ka ;D

na na pabandysiu paklausyt ;D nors žinau jau tavo patarimą, bus žiaurus ;D

95

cia ne patarimas, o rimtas ivykis.. wink
>>> su adminais buvo kalbeta prikalbeta ir beveik nutarta, kad jei kas perskaito visa nedarsiuju ir kukliuju klubo istorija (berods etn virs 7000 pasisakymu, virs 700 psl) ir isleidzia knyga, honorara paaukodamas klubo nariu meetams ir tooosams wink tai jam bus atleistos visos nuodemes ir geltonas staciakampis pasinaikina ;D ;D cia rimtai
>>>>>>> o jei dar rimciau, tai kalbeta, kas perskaitys viska ir parasys analize ir interpretacija apie klubo narius, tai tuomet bus atleista ir suteikta malone wink RIMTAS REIKALAS arba ne ;D jei netiki ziurek cia

96

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? ką aš tau blogo padariau??? taip ir senatvės sulauksiu ;D

97

o as tai ir neturedama geltonukes perskaiciau per nakti ;D

98

Nijolė, 20 parašė:

o as tai ir neturedama geltonukes perskaiciau per nakti ;D

tai aš ir galvoju, ko aš čia su tavim šiandien nesusikalbu ;D

99

jaunuoli, jau seniai as skaicius viska, jau net neatsimenu, kada man uzejo pasiskaitymo priepuoliai :?
>> o tu skaityk ten nesukciaudamas,nes as tau uodega prikirpsiu, viska issiaiskinsiu wink

100

aha...............nematyt man daugiau saulės, kaip dabar jaučiu ;D