Re: Geltoną kortelė
Kaip pataps , tai jau bus nuo Patapo ;D o šiaip tai jau dabar reikia ryšių ieškot ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geltoną kortelė
Kaip pataps , tai jau bus nuo Patapo ;D o šiaip tai jau dabar reikia ryšių ieškot ;D
tai vat kame replės čia... dėmėsio trūkumas, gerb. ežiui Gediminui ;D
kokios čia dar replės, čia jau visos ašmenys ;D
>> vienintele iseitis arba tau adminu patapti arba admina nusikabinti ;D tai tada ir mum pagelbesi..
>> aukokis del tautieciu ;D
Gediminas, 29 wrote:Kaip pataps , tai jau bus nuo Patapo ;D o šiaip tai jau dabar reikia ryšių ieškot ;D
>> vienintele iseitis arba tau adminu patapti arba admina nusikabinti ;D tai tada ir mum pagelbesi..
Aha, kam grindi išplaut ir panašiai??? ;D
Linas, 19 wrote:Gediminas, 29 wrote:Kaip pataps , tai jau bus nuo Patapo ;D o šiaip tai jau dabar reikia ryšių ieškot ;D
Aha, kam grindi išplaut ir panašiai??? ;D
> joa va butent naturinis darbas ir siais laikais vertinamas
A jo vertinamas, išnaudojamas ir neatkreipiamas dėmesio
tai, Linai, sakau gi: man atiduok, negi gaila?
Linai, matai taves jau dabar prašo, nepasiduok, neatiduok, Martyna turbūt jas kolekconuoja ;D
tai, Linai, sakau gi: man atiduok, negi gaila?
Martyna.. saulele as tau sudauzysiu sirdele bet nea neausi..
>> jas gi lb nesunku uzsidirbti ir paciai..
ech, ne pirmas ne paskutinis...
Tai pala pala, mielieji žmogeliukai, tai bus kokių nors tipo rimtų ;D pasiūlymų??? nes kol sulauksiu tai turbūt ir antrą, o gal neduok dieve ir trečiaą sučiupsiu ;D
ei ei...
as zinau, kaip ispirkti tavo kaltes ir nuodemes ir visai cia rimtai jei ka ;D
ei ei...
as zinau, kaip ispirkti tavo kaltes ir nuodemesir visai cia rimtai jei ka ;D
na na pabandysiu paklausyt ;D nors žinau jau tavo patarimą, bus žiaurus ;D
cia ne patarimas, o rimtas ivykis..
>>> su adminais buvo kalbeta prikalbeta ir beveik nutarta, kad jei kas perskaito visa nedarsiuju ir kukliuju klubo istorija (berods etn virs 7000 pasisakymu, virs 700 psl) ir isleidzia knyga, honorara paaukodamas klubo nariu meetams ir tooosams tai jam bus atleistos visos nuodemes ir geltonas staciakampis pasinaikina ;D ;D cia rimtai
>>>>>>> o jei dar rimciau, tai kalbeta, kas perskaitys viska ir parasys analize ir interpretacija apie klubo narius, tai tuomet bus atleista ir suteikta malone RIMTAS REIKALAS arba ne ;D jei netiki ziurek cia
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? ką aš tau blogo padariau??? taip ir senatvės sulauksiu ;D
o as tai ir neturedama geltonukes perskaiciau per nakti ;D
o as tai ir neturedama geltonukes perskaiciau per nakti ;D
tai aš ir galvoju, ko aš čia su tavim šiandien nesusikalbu ;D
jaunuoli, jau seniai as skaicius viska, jau net neatsimenu, kada man uzejo pasiskaitymo priepuoliai :?
>> o tu skaityk ten nesukciaudamas,nes as tau uodega prikirpsiu, viska issiaiskinsiu
aha...............nematyt man daugiau saulės, kaip dabar jaučiu ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geltoną kortelė