Re: Geriausia dovana gimtadienio proga
niu man per naujus dave toki miela maza meskiu. . :Ddar ir dabar ant kaledu eglutes pasikavinus. .;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geriausia dovana gimtadienio proga
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niu man per naujus dave toki miela maza meskiu. . :Ddar ir dabar ant kaledu eglutes pasikavinus. .;D
man mazuti briedziuka su dzemperiuku ant egles uzkabino
man mazuti briedziuka su dzemperiuku ant egles uzkabino
nu viskas snd nukabysi miela briedziuka nuo savo eglutes. . .:D
kur nors kitus uzkabinsiu
as tai su savim tysaliojuosi. . .man patinka tie maziukai kiseniniai pliusinukai.. ;D
db pas mane irgi tasej niu geras
db pas mane irgi tasej niu geras
nu mmini pliusinuku manijakes. . ;D
o pas mane namie ju ferma praeit nebeimanoma per mano kambari
o pas mane namie ju ferma praeit nebeimanoma per mano kambari
geras. . ;D nu pas mane dar tiek nera. . ;D ;D ;D
wien meska ir zuikis kiek wietos uzima
wien meska ir zuikis kiek wietos uzima
as turiu pora ziukiu, pora meskiu, viena ziurkute, asiliuka, suniu. . .cia tie nesiojami maziukiai. . .:D
o seip tai as zaislus tuos didesnius duodu zaist kaciuj ar kai turejau suniuj( tam kad turetu pykty kur islieti kai ko neleidi ar draudi. .;D ). . .tai po kiekvieno augintinio vienu ziaslu maziau. . ;D
Vaiva, 19 parašė:wien meska ir zuikis kiek wietos uzima
as turiu pora ziukiu, pora meskiu, viena ziurkute, asiliuka, suniu. . .cia tie nesiojami maziukiai. . .:D
o seip tai as zaislus tuos didesnius duodu zaist kaciuj ar kai turejau suniuj( tam kad turetu pykty kur islieti kai ko neleidi ar draudi. .;D ). . .tai po kiekvieno augintinio vienu ziaslu maziau. . ;D
jauciu wisa ciuciu seimyna valgytu nesuvalgytu....
OHO tai te ju . ..aina sau . . .tai te tikrai daug. . ;D
aga..
o tai kur tu juos dedi? ;D
visur maziukai tai lentynose sedi, ant lowos.. o tie milzinai tai - wienas prie stalo ( pro kambario duris nei kompo nesimato, nei rasomo stalo nes zuikis uzsoja ), o meskinas tai prie lowos sedi ir mano sapniukus saugo .. daugiau tokiu nebenoriu, bebera wietos pas mane kambary
visas pats su gelem ir buciniu
kaip miela
o ta mano rudanosi, Rasa, tai spintoj, nenaudele, laikai :{} ania???? i viesuma geda isnesti ;D
>>>>o del dovanos,man svarbiausia, kad nuo sirdies butu,ir labiau vertinu tai, kas susije su manim, o ne visokios zvakes ir vazonai :?
malonu buna, kai zmogus stengiasi ir isrenka, o ne beleka kas po ranka pakliuna nuperka...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geriausia dovana gimtadienio proga