Tema: sms
mane labai pikdo tokie sms kaip nusiusk 20 sms draugam ir pvz tau po10 min atrasis zmogus kuris tave mili.gal kas zino kodel jaunimas uzsijama tokiais vaikiskais zaidimais??? ar jus taip darote???? kodel???
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mane labai pikdo tokie sms kaip nusiusk 20 sms draugam ir pvz tau po10 min atrasis zmogus kuris tave mili.gal kas zino kodel jaunimas uzsijama tokiais vaikiskais zaidimais??? ar jus taip darote???? kodel???
UAB "Bybdeda" bendradarbiaudama su UAB "Xuineta", padedama
Plechanavo akademijos mokslininku po ilgo ir kruopstaus darbo sukure ir rinkai pristato naujos kartos laimes laiska. Sis nanotechnologijomis ir kvantu teorija paremtas produktas turi milziniska pranasuma pries senesnes kartos laimes laiskus - Jums nebereikia jo siusti savo draugams, jis veikia tik ji skaitant . Jeigu jau skaitote sita laiska tai galite buti tikri, kad kitais metais Jus lydes laime, issipildys Jusu karsciausi troskimai, laimesite tris aukso puodus ir t.t. ir nereikia niekam persiuntineti sito laisko.
AKCIJA!!!!! Visiems skaitanties si laiska vasario menesi!!! Jei perskaitysite si laiska vasario menesi jus igysite imuniteta visiems kitiems senesnes kartos laimes laiskams t.y. jums nebereikes persiuntineti gautu laimes laishku savo mociutems, diedukams ir draugams baiminantis, kad neatisitiktu kasnors blogo.
Aciu viso gero
bet ar tau nenusibosta kai per diena kokios penkios panos panases sms siuntineja tikrai netikiu kad kazkokio vaiko sumastita sms gali pakeisti mano gyvenima
taj wiskas, db jei perskaitei ta laishka, turi imuniteta nuo wisu kitu laishku:D
Tesiog ignorok jas ir tiek, tegul zaidzia kaip mazi vaikai su tais persiuntimais, neidomu
na tai kad aiskinu pastovei kad man tai nepatinka tai kitos tuomet pradeda tik koke nauja gauna mano nr tai po keliu dienu atciunce toke pat (((( blin kai mazi vaikai )))) o jus tokiu negaunat???
wisi mes gaunam;) bet yra tokia miela funkcija "ishtrinti praneshima"
Na jei sms nemokamai, aš mieliau atrašau tam pačiam žmogui, tik jau su savo tekstu, kuriame siųloma "pasivaikščiot" ar pan. Tiesiog pačio dūšei geriau pasidaro...
nieko ir nekeicia...ash jau tureciau zydras but neturet vaiku...impotentu likt...amputuout kojas...zdz visokios negandos...nes gyvenime tokio laishko nesu persiuntes.
visada atsiras zmoniu kurie tikes tokiais dalykais.. atsiras ir tokiu kurie sakys nu reikia isbandyt nors karta gal teisybe.. taigi tokie sms ir laiskai gyvuos per amzius.. o tau tereikia nekreipt demesio;)
cia dazniause tokiom nesamonem zaidze vaikai...
cia dazniause tokiom nesamonem zaidze vaikai...
tai jau tikrai visus sunciu ""pasivaiksciot bet pamirsta ir po kiek laiko vel siunce o dieve na tikriausei nieko nepakeisiu=))
man tai vakar tokius smsus du ish eiles atsiunte:)
o jau ir sms tokie pradejo vaikscioti? cia jauciu itakos turi nemokami sms i visus tinklus ir panasios operatoriu akcijos
jo zinoma pas mus dauguma ezi ar bitute naudoja tai tikrai sms labai daug tokiu gaunu ir puses zmoniu nepazistu kurie juos siuncia=)
todel ir reikia pereiti i toki tinkla, kur turi maziausei draugu... gal jie pagailes ir nebesius tokiu sms...
todel ir reikia pereiti i toki tinkla, kur turi maziausei draugu... gal jie pagailes ir nebesius tokiu sms...
na man geresnio tinklo uz ezy nera=))
na man geresnio tinklo uz ezy nera=))
xexe..;] tai ko tu nori? vaikams smsai y jy naxaliavai ir baldelina.. ;] dar dzhiaukis, kad nebuvo tajp, kad per kokia valanda atsiustu ~200sms.. tipo floodas ;D chia musu klasei kazhkada buvo mada isijungus leda ka nors panervinti.. 5zhmones vienodas sms siuntinejo visa pamoka.. :} taigi mykolai - ne pasaulio pabaiga ;]
supranti kad siuntineja daugiausei ne vaikai o [anos jau nuo 17 -19 metu delto ir klausiu kodel zmones tokiom nesamonem uzsijama
cia tai jau delas + kaip dar FOR FREE tai vopsce geras begioja is vln i mazeikius ir dziaugiasi net per tv rodo ju dziaugsma:D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis