61

Re: sms

as lb linxmai parasau BBD!!! prirasau sitaip visus 6 sms (nu kiek galima pas mane) ir ant galo issiusk 5000 zmoniu per 15 sekundziu jeigu to nepadarysi ant taves uzkris katedros varpines dydzio falas.. po tokiu daugiau niekad nesiuncia... wink

62

na iš vienos pusės tai visiškos nesąmonės..juk mes ne likimas ir negalime nustatinėti tau atsiras mylimasis ar kaip ten..bet iš kitos pusės likimu žaisti negalima..:D

63

ai,nesamone pasipelnyt rysiams.........

64

baikit geriau laužt ryšį !!!!

65

Netikiu tokiom nesamonem ir net kitu nevarginu su jom!!

66

nedarau taip ;] nes chia gryna nesamone

67

uh kaip man tokie smsai nepatinka..blyn visada supykstu ant to zmogaus kur asiuncia  tokia:(

68

as tai nemestu anketu db.kiekviena diena gaunu meiles anketa ir mane pradejo tai siutinti

69

as tai loabiausiai supykstu kai nakti prikelia su tokia nereiksminga sms  brrrrrrrr..jeu geriau jei raso nakti lai raso kas rimta bet ne tokiom avarijom

70

Ir aš prisidedu prie tų, kurie yra pasipiktinę tokiom "pramogom", negana to, kad telekomunikacijų firmoms ir taip mokami dideli pinigai, dar kažkas čia sugeba išsukt visokias "geranoriškumo" akcijas, šiandien gavau tokią sms: "Uzdekim zvakute ant savo sirdies uz dvieju mazameciu vaiku gyvybes kurie buvo ziauriai nuzudyti. Persiusk si sms 5 zmonems, taip pagerbkim tuos vaikus. nenutrauk sios grazios akcijos." Na taip, tikrai gaila tų vaikų, iš ties žiauru, tačiau ko pasieksim su tom sms, nesuprantu aš tų žmonių...

71

.. shiandien ... mano drauge kaip tik uz tokias sms gavo velniu.... ji turi paauglius vaikus.. tai jie ja jomis ir aprupina, o ji savo ruoztu mane...  ziauriai nervina....

72

Ne to nedarau bet zinoma kazkam cia pramoga tipo smile

73

Mykolas, 19 parašė:

mane labai pikdo tokie sms kaip nusiusk 20 sms draugam ir pvz tau po10 min atrasis zmogus kuris tave mili.gal kas zino kodel jaunimas uzsijama tokiais vaikiskais zaidimais??? ar jus taip darote???? kodel???

Mane irgi pykdo, jei bloga nuotaika tuo metu būna big_smile
Šiaip tai ištrinu ir tiek - kam nervų ląsteles eikvot dėl tokių niekų smile
O užsiima šitais dalykais, manau, visokie beviltiški (nebūtinai blogąja prasme) romantikai, svajokliai, t.y., dažniausiai, mergaitės visokios smile kol nenustoja tikėti tuo "O GAL IŠSIPILDYS..?"
Kitas variantas tai etatiniai erzintojai, žinantys, kad nekenti tokių SMSų ir specialiai pakišinėjantys big_smile

74

uzknmisa tokie sms blem kas jos sugalwoja????ir tiket tokiom nesamoniom kvaila..o jei siuntiuneja juos tai speju vient tik todel kad neturi ka weikt arba tiki nesamonem..:D

75

ypac uzknisa tokie sms kad jei netiki nueik i www.ezys.lt arba www.omnitel.lt :::917

76

seip man pora kartu buvo issipilde, bet po to enorejau kad pildytusi. buvo anksciau perrasyti ant popieriaus lapelio teksta ir parasyt berno varda ir jei issiuntinesi jis tave pamils, tai ant duros parasiau seip pazistama tai paskui meilej prisipazino ir prisikniso, geriau taip nebuciau dariusi big_smile va kaip buna, pries galvodami norus gerai pagalvokti ar tikrai to norit big_smile

77

Jolanta, 34 parašė:

.. shiandien ... mano drauge kaip tik uz tokias sms gavo velniu.... ji turi paauglius vaikus.. tai jie ja jomis ir aprupina, o ji savo ruoztu mane...  ziauriai nervina....

na dar nieko nervina tai nervina bet kai pradeda siuntineti istisai tokias sms ir dar nakti na kokia ė ryto kai jau as saldziai miegu.. tada tai pasiuntu baisiai..

> o tokias sms kai gaunu is karto irstinu wink

78

Nera ka veikt zmonems;D as nereguoku i tokias sms.

79

asmeniskai as tai nekreipiu demesio, dar kulturos nurasau, kad neturi ka veikt issidirbineja visaip, kad tegul geriau rimtesne veikla susirastu. Arba uzklausiu, veikia, tau padejo? (apsimesdamas susidomejusiu) atsako, kad ne. Tada vel klausimas, tai kodel siuntineji... atsako siaip...

Tai ka tokiem lodariam sakyti, kurie gaista brangu laika?

80

kartais ant durnumo pati issiusdawau bet tik sjp o taip tai nematau reikalo siust