Tema: Vaikinai labiausiai dievina...?
Kokias savybes labiausiai dievinat pas merginasi? Kas jus užveda??? Ir ko nereikia daryti, kad jus supyditumėm??:?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vaikinai labiausiai dievina...?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kokias savybes labiausiai dievinat pas merginasi? Kas jus užveda??? Ir ko nereikia daryti, kad jus supyditumėm??:?
hmmm... niu labiausiai diewinu sugebejima bendrauti ir nepasimesti nepatogiose situacijose... patinka drasios merginos, su kuriomis galima diskutuoti apie wiska, nesibaiminant "o ka ji apie mane pagalwos"
o labiausiai erzina nesupratingumas, sawojo ego ishkelimas ir kai kelia triukshma ish nieko.....
o uzhweda labiausiai romantishki wakarai, kai ir mergina tam rodo iniciatywa:)
aha,romantiski vakarai,ypac gamtoje,kokioj nuosalioje vieteleje
issisokti ne vietoj ir nelaiku ,kitu zeminimas,o gerosios savybes savo nuomones turejimas ,linksmumas ir taip toliau...=)
Mykolas, keisti dalykai tave užveda...
Moteris visu pirma turi buti moteriska.Tokia,kad jos visa laika noretum;)
na siaip...kol esu jaunas vaikis, tai is merginos norisi zaismingumo ir kad turetu maziau kompleksu
faina, kai yra zmogutis, kuris betkur gali iskresti kokia linksmybe
as aisq apie nieko blogo negalvoju...as vis apie ta zaisminguma...to truksta, nes ir taip visur rimtis vyrauja...kai uzspaudzia mokslai ir finansai...esu girdejes gerus zodzius: geras draugas ne tas, kuris liudi kartu, o tas kuris padeda dziaugtis
ta galima pritaikyt ir merginom
vat...(bet cia vel...yra isimciu, nes visgi cia tik mano nuomone
)
Mykolas, keisti dalykai tave užveda...
na gerai dar smulkiau pasakysiu zavesys mokejimas save pateikti ,mokejimas fliurtuoti ir dar daug kitu apskritai nelabai ir isvardinsi nes kiekviena mergina kazka sugeba padaryti ko kitos nelabai ir tai tikrai suzavi nors ir niekada nepagalvotum kad si savybe galetu tau patikti(na norskiek geriau paaiskinau???? ) ))
Vika isidave i abstraktcijas
hehehe
ta prasme nori chia dabar visa info sukraut, ir but ideali pana?
sekmes, jahoooo!
paprastumas. esu paprastas ir megstu paprastas
akys. silpnybe - grazios akys , nesvarbu kaip atrodo mergina
nesamonė
svarbu ir visuma
manau
ziurint i akis tai tik galima proditi kad tave domina tas zmogutis
na bent jau as dievinu glamones.. niam niam..
Ilgi tiesus plaukai, lieknas grazus kunas, ilgi nagai (trumpi man slykstu)..Akys tokios i kurias ziurint jauti kaip ju zvilxnis i tave atsimusa..Puikus jumoro jausmas, zinojimas ko nori, nuosirdumas ir aisku netai kad protas bet sugebejimas teisingai pasielgti betkurioje situacijoje..
Tai ka as labiausiai vertinu panose..:)
o kodel jus tayp daznai galvojat apie sexa kai bunat su mergina? juk ir be wiso to dar yra daug idomiu dalyku, bent tuo momentu . galima apie daug ka sneketis ,o jus tuo tarpu galbut net neklausote, tik sexas mintyse.. fuj
Ilgi tiesus plaukai, lieknas grazus kunas, ilgi nagai (trumpi man slykstu)..Akys tokios i kurias ziurint jauti kaip ju zvilxnis i tave atsimusa..Puikus jumoro jausmas, zinojimas ko nori, nuosirdumas ir aisku netai kad protas bet sugebejimas teisingai pasielgti betkurioje situacijoje..
Tai ka as labiausiai vertinu panose..:)
Matai Tau trumpi nagai slykstu Niu net nusijuokiau
Tai pvz jeigu merginai nuluzo nagas ir ji juos visus nusikirpo tau ji pasidarys slyksti kuriam laikui kol vel neatsiaugins
Nu nebent tu jau sumokesi uz priauginamus nagus
Egle16 siaip paneles savo nagucius turi saugoti..O as saugau ja su visais naguciais.:)
Nu jei nuluzta taip tada jau problema didziule..bet nieko ataux gi greit..O sumokeciau as jai uz tuos priauginamus su mielu noru, bet ji nesutinka..Siaip ir reikalo labai nera, nes jos tikri atrodo puikiai.:)
zinot... kas keiciausia isimine mykolo zodziai... lygiai to paties mes tikime ir isi jusu:) atsirask tu man tokiem komentarams:) o siaip mazytis pastebejimas... jus zavi tokie paprasti dalykai... tiesiog kai kurioms merginoms reiktu suprast jog mes vienus ar kitus zavim saavo individualumu cia ir slypi visa paslaptis:) juk mes visos iskom TO.. ir tik TAS patstebes musu trukumus ir privalumus bei tuo zavesis
akys. silpnybe - grazios akys , nesvarbu kaip atrodo mergina
![]()
![]()
nejuokink
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vaikinai labiausiai dievina...?