Topic: Ka manote apie apkunius vaikinus?
iskilo klausimas kaip jums apkunus vajkinas/vyras ? Kaip manote ar skiresi nuo kudu ar panasiai ? :V
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ka manote apie apkunius vaikinus?
iskilo klausimas kaip jums apkunus vajkinas/vyras ? Kaip manote ar skiresi nuo kudu ar panasiai ? :V
kaip jau buvo vienoje temoje įdėtas apkunus vyrukas ;]
Lina19 o as tau ar tikciau esu kudas.Bet geras mmmm?Edvardai25 nelysk prie mano meiles:D
skiriasi vienas storas kitas kudas
Na sako kad apkunesni zmones geresni buna... bet siaip man vaikino apkunumas netrugdo su juo bendrauiti o be to labaj kudi irgi negrazu, graziausi tie kur per viduriuka
Nors istikruju koks skirtumas koks yra zmogus,svarbu,kad man su juo smagu ir galiu linksmai laika praleisti!
nu tik nereikia lia lia, kad nerupi zmogaus ishvaizda...
nu tik nereikia lia lia, kad nerupi zmogaus ishvaizda...
Grazus ir kvailas,dazniausiai taip ir buna,jau ne su vienu susiduriau,dedasi tuo koksai tikrai nera! Gal yra kazkos kriterijus,nei per kudas nei per storas! Bet nesibaidau nei rokio nei tokio,nes nz kas gyvenime manes laukia,koki sutiksiu!
Visokiu yra visokiu reikia, taip berods byloja liaudies ismintis.. Be to kiek zmoniu tiek nuomoniu ir skoniu, jei visiems patiktu tik liekni, apkunus zmones butu pasmerkti vienatvej...
P.S. man nepatinka tesliai, labiau aki traukia atletiskas ir stangrus kunas ..;) mmm
rasa tu teisi vieniems vienoki,kitiems kitoki patinka! Skonio reikalas!
pasimokykit storuliukai www.johnstonefitness.com/php/t_ani.php
as nesuprantu temos esmes.. bet stambus ar liesi svarbu zmones
na paziurekite i Kaledu seni ar jus galite isivaizduoti ji liesa kaip sakali?;D
matyt jis daug junk food valgo
stai jo sekmes paslaptis
pasakisiu tik tiek skonio reikalas...sitas atsakimas turetu buti tau ispradziu aiskus jeigu pagalvotum...nes kiekvienas dabar rasys savo nuomone...nemanau kad ji tave duomina
man normalus patinka...
Mane domina kiekvieno zmogaus nuomone,jeigu nedomintu tikrai nebuciau rasiusi..
Teisingai justinas parase,kaip atrodytu senelis kudas...?tikrsi nekoks vaizdelis butus,storesni zmones yra geresni...ta jau tikrai pastebejau....O kudesni jie nu neturiu nieko blogo,bet daznai pasisaipo is tu stambesniu ir visaip vadina!
nenoreciau vaikino storulio, gal del to, kad pati liekna esu, juokingai atrodytume
siaip idealiausia vidutinio sudejimo vaikinas, bet jei reiktu rinktis storas ar kudas, tai tikriausiai rinkciausi kuda...
o as isivaziduoju kaledu seneli atletisko kuno sudejimo, plokscias pilvukas, raumenys mhmhm...
tai tu isivaizduoji ne seneli salti,o striptizo sokeja su senelio salcio apdarais...tell it to my heart,tell me Im the only one,is this love or just a game
tai tu isivaizduoji ne seneli salti,o striptizo sokeja su senelio salcio apdarais...tell it to my heart,tell me Im the only one,is this love or just a game
Tu visiskai teisi,senelis turi buti storuliukas,kad tikrai jis visus myletu,galetu ant keliu pasisodinti sena ar jauna zmoguti!
geriau ziureti i charakteri... o koks jis yra (storas ar kudas).. argi tai svarbu .... kada tu juo iki siol zaviesi
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ka manote apie apkunius vaikinus?