1

Topic: Dienorastis- priesas ar draugas?

Ar rasot, turit dienorasti? Kai kurie jo neveda, nes bijo, kad veliau kas nors suras ir perskaitys.Kiti sako, tai puikus budas issipasakoti ir plius po keleriu metu prisimint save!:) as pati vedu dienorasti nuo 12metu ir man tai painka!:)
   Jusu nuomane apie dienorascius!!!:)

2

Re: Dienorastis- priesas ar draugas?

isigyk drauga!!! nereikes dienorasciu

3

Marina, 17 wrote:

Ar rasot, turit dienorasti? Kai kurie jo neveda, nes bijo, kad veliau kas nors suras ir perskaitys.Kiti sako, tai puikus budas issipasakoti ir plius po keleriu metu prisimint save!:) as pati vedu dienorasti nuo 12metu ir man tai painka!:)
   Jusu nuomane apie dienorascius!!!:)

Nevedu, tiesiog nemanau, kad man jo reikia:)

4

????

5

Tai kaip kam - nes dienorastis tai savo pasaulio dalele, gal sielos balsas kuo negali issakyti kitam...

6

na as neturiu ko slept nuo kitu zmoniu ir gyvenu atvirai gyvenima , visiem sakau viska tiesiai i akis ir neturiu priesu nes zmones supranta ir tai toleruoja , o jei tu laikai viska uzspauides savyje ir pili i dienorasti kazkaip manau kad nesi pilnavertis zmogus

7

Na kartaip perdeto atvirumo gali ir nesuprasti, Tautvydai...

8

Niekada gyvenime net nekilo mintis uzsiimineti tokiais paistalais..Man tai siektiek primena "masturbacija"..:D

9

Nu tu Tomai, paliginai smile

10

nea,neturiu tokio daikto...mano "dienorastis"-mano drauges:)

11

va, va Tomai  paliginimas tai  ne koks;D 
Tautvydai, tikrai netikiu, kad visiems sakai viska ka manai, ka darai ir pan...

12

Kaip tai nekox..Nu man panusu i tai..Arba pvz kox mazochizmas..rasai savo nesamones ir poto pats skaitai..:D

13

susitinkam , isitikinsi big_smile

14

;D na musu nuomones tada tikrai skiriasi apie dienorascius;D jei savo jausmus laikai nesamonemis tai tada ajq viskas...

15

o tiu siaip pasislepus nuo visuomenes ar tiesiog turi bendravimo sunkumu kad jau 5 metus dienorasti rasai ir dar tuo didziuojasi ? dar vienas varianas - prasta atmintis ...

16

matyt nesugebi sprst kitu zmoniu.... bet vistiek aciu uz nuomone... wink  nemanau, kad po30metu atsiminsi viska ka dbr darai, ka jauti....

17

*suprast

18

tikrai ne ir netgi nenoreciau atsimint ... is leto mano nuoskaudos gyvenimiskos uzsimirs ir po 30 metu prisimindamas sias dienas prisiminsiu tas gerasias ir puikias akimirkas labai ryskiai ir megausios tuo  kad neprisimenu bloguju ...
o tiu atsivertusi savo dienorascius eilini syki grausi save , prisimindama viska...

P>S> kad skaudetu !!!
po 30 metu as susitiksiu su tais draugais su kuriais esu db , su kuriais buvau kazkada ir su kuriais tik busiu , nes netikiu kad yra amzinu draugu ...
susesim prie staliuko , atsidarysim buteli brendzio ir issipasakosim , prisiminsim senus laikus, pamastysim apie ateiti , nieko neslepdami , atvirai ...

o tu ir toliau pasislepusi nuo visu savo sirgelas ir dziaugsmus egoistiskai slepsi dienorastyje , kol pagaliau suvoksi savo vienisuma ... vienintelis zmogus kuris tave zinos gerai bus tu pa5ti savo dienorascio puslapiuose 

SORRY UZ KLAIDAS
MANAU SUPRASIT KA NOREJAU PASAKYT  :::520

19

draugas, kai kartais nori išsirekt, bet nesinori kitu kankint... gera ir po kiek laiko pasijuokt is tu savo buvusiu "bedu" tik zinoma, reikia pasistenkt, kad jo tikrai nerastu:::607

20

neturiu...bet kai man kazkas gero arba blogo atsitinka(verta demesio) tai mobilkoje yra gi kolendorius tai ten parasau...