Tema: "protu boksteliams"
uzejo noras tiksliau suzinoti ar as viena tokia tupa siame pasaulyje kad gyvenimas slysta....nesekmes jusu kurias norisi istaisyti?m?tai kokios jos?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → "protu boksteliams"
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
uzejo noras tiksliau suzinoti ar as viena tokia tupa siame pasaulyje kad gyvenimas slysta....nesekmes jusu kurias norisi istaisyti?m?tai kokios jos?
neviena tikrai ))
neviena tikrai
))
heh..o daugiausia taj tokiu kuriu jau nebeistaisysi...:D
nu tai zinoma kad jau neistaisysi....siaip ta tema gime todel kad mokslai man nebesiseka kritau is vienos pamokos ir taip nutiko kad nuleidau rankas tai ir is kitu pamoku tas pats..
pati kalta jei nesimokai. Mokytis reikia ir nereikes dejuot paskui, kad nesiseka.
Vaiva ne viena tu mes su tavimi jau dviese:D nes man irgi mokykloje nelabai nu pati supranti :=)
Manau, kad nereikia panikuoti, veliau situacija bus prastesne, o dabar dar yra lengvesne galimybe taisyti susidariusia situacija... Tad tos nuleistos rankos visai nelaiku...
visada patys zmones gali keisti situacija, viskas tik nuo ju priklauso ir verkslenimai, kad nesiseka atrodo absoliuciai juokingi. Tuo labiau tokioje srityje kaip mokslai, kur nieko daugiau nereikia tik trupucio pastangu
Taip Milda, laikui begant daug kas keiciasi... Del ko dabar juokingai verkslena, pats jaunimas po kiek laiko is to juoksis... Nieko nuostabaus, taip jau sudetas tas gyvenimelis, belieka mum jy tinkamai priimti...
visada patys zmones gali keisti situacija, viskas tik nuo ju priklauso ir verkslenimai, kad nesiseka atrodo absoliuciai juokingi. Tuo labiau tokioje srityje kaip mokslai, kur nieko daugiau nereikia tik trupucio pastangu
kazin kazin...kam truputi kam ne...
Vaiva ne viena tu mes su tavimi jau dviese:D nes man irgi mokykloje nelabai nu pati supranti :=)
tai bent paguoda...
nu tai zinoma kad jau neistaisysi....siaip ta tema gime todel kad mokslai man nebesiseka kritau is vienos pamokos ir taip nutiko kad nuleidau rankas tai ir is kitu pamoku tas pats..
ir blogai,kad nuleidai...pvz.kai man nesiseka(moksluose)pagalvoju,kad bus dar blogiau ir sunkiau,tada iskart pagereja nuotaika,ateina noras mokytis...o tau siaip nesiseka,ar esi prie tokiu tinginiukiu?
Vaiva, o gal tu nori is saves per daug is karto ispaust ir po to kai nepavyksta, tiesiog nuleidi rankas. uzsibrezk sau pasiekiamus tikslus ir igyvendinusi juos pasijusi laiminga ir sieksi dar daugiau.
gerai gerai apie mane baigiame sukuriau tema kad ne i mane atkreiptumete demesiuka o tik musu nepasisekusius nesamones ir kaip juos isengiate...ir kodel visi alinkui tave bando irodyti savo "protinguma"
kam tie mokslai, gi verslinykais ir taip galit but
tai tokiu atveju reikia bent pinigus ishmokt skaiciuot
tai tokiu atveju reikia bent pinigus ishmokt skaiciuot
piniogus tegul baige mokslus skaiciuoja, kam tada tie buhalteriai. jum reikia "kalti" o ne skaiciuoti pinigus
nu nu, o jei pats nemokesi susikaiciuot, tave tie ishradingieji buhalteriai gali taip apskaiciuot, kad nebezinosi ka daryt. Paciam reikia ir galva ant peciu turet, o ne vien kitais pasikliaut.
nu nu, o jei pats nemokesi susikaiciuot, tave tie ishradingieji buhalteriai gali taip apskaiciuot, kad nebezinosi ka daryt. Paciam reikia ir galva ant peciu turet, o ne vien kitais pasikliaut.
nu nu tada kalejime gales grotu virbus skaiciuot
vaiva, o kodel tu vadini kitus "protu boksteliais" ? manai jie tokie gime ? as manau, kad jie viska patys pasieke, mokydamiesi ,dedami pastangas, darydami namu darbus. todel jiems ir gerai einasi. o ne todel kad gime mokslo ziurkem..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → "protu boksteliams"