Re: "protu boksteliams"
ai nzn man atrodo kaikurie zmones net nesuvokia patys apie ka cia jie sneka, kai sako kad visada viska gali pats pataisyti ir pan, kad viskas priklauso tik nuo taves vieno. Manau JUS PATYS NESATE BUVE TOKIOSE SITUACIJOSE! Tai kam dar ir besneketi apie dalykus kuriu jus PATYS NEISMANOTE?! Net ir puse tiesos gali buti baisiausias melas !
As pats buvau tokioje situacijoje mokykloje, kai mane vos nemete is mokyklos ir visi mokytojai diskriminuodavo. Buvo neimanoma kazko taisyti ir bandyti "gerintis", nes aplinka pati tau to neleidzia. Pastato tave kiekviena karta atgal ten kur buvai nustumtas. Nebuvo imanoma ir pasitraukti nes principai ir izeista savigarba taip pat neleidzia pasiduoti, nors tiesa pasakius rankos nusvyra ir nieko nebesinoris daryti, taciau vistiek nesitrauki.
Ir cia tikrai ne vien nuo vieno zmogaus priklauso. Tai jus visi prisidedate prie to kai "saipotes" kai "juokiates" kai "guodziate" kai diskriminuojat ir neleidziate zmogui pasireiksti. Mano pvz situacija buvo labai prasta. Siaip ne taip sugebejau istoti i universiteta ir tik dabar galiu pagaliau parodyti ka as sugebu ir kiek galiu daug nuveikt, padaryt - ko dauguma is jusu "proto boksteliu" daznai net nesugebetumet. Mano GPA (vidurkis) soktelejo tris kartus iki 9.42, plus papildoma visuomenine ir politine veikla. Ariu kaip uz tris zmones ir vargo nematau. Pasiziuriu i tuos proto bokstelius kurie save laike dievais - verkti is ju noris. Pasakiau ka norejau.