Tema: Dainuojamoji poezija
Kokia jusu nuomone apie lietuviska dainuojamaja poezijai ir jos populiaruma?Kas tokios muzikos klausosi> ??
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Dainuojamoji poezija
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kokia jusu nuomone apie lietuviska dainuojamaja poezijai ir jos populiaruma?Kas tokios muzikos klausosi> ??
klausausi, nemazai tu atlikeju yra, bet patinka nedaug. o populiarumas tai nera didelis, populiaru tam tikram zmoniu tarpe, kai kurie net nezino kad tokia yra, is tikro profesionalumo stoka nemaza, bet su laiku gal viskas keisis
as klausausi ir man lb patinka! aisku, ne visiems ji patinka bet jos besiklausanciu yra nemazai. kai vyksta koncertai kartais ir bilietu nebegausi tai nera tokia muzika pagal kuria gali tusintis, bet laaabai gera jos klausytis vakarais, gurksnojant arbata...
šilta muzika, "iš dūšios" kuriama, todėl vertinu labai teigiamai.
dainuojamoji poezija yra totalus geris grozis ir nuostabu :-) klausausi daznai ir lb lb noriai
Mano antras mėgiamiausias muzikinis žanras, iškart po jazzo. Nors man ją iš esmės būtų sunku lyginti su visom kitom muzikos kryptim - dainuojamojamoje poezijoje man svarbiausia yra žodžiai, visur kitur - skambesys ir melodijos.
Dievinu amžiną jam atilsy S.Mykolaičio dainas - nuostabūs kūriniai.
Mykolaicio tai tikra igrazus kuriniai, ypac ,,Matrica" :)Butinai reiktu mineti Kaniava ir Storpirsti,kurio koncerte neseniai buvau.Nepraziopsokit dainuojamosios poezijos koncertu brangieji !!!!
Mykolaicio tai tikra igrazus kuriniai, ypac ,,Matrica" :)Butinai reiktu mineti Kaniava ir Storpirsti,kurio koncerte neseniai buvau.Nepraziopsokit dainuojamosios poezijos koncertu brangieji !!!!
jo ir man patinka "Matrica" klausau ir atsiklausyti negaliu...:)
jo dar geras "Ziema" mykolaicio:) isviso dainuojamoji poezija yra geriu geris kaip kad ponas Linas jau minejo pries tai
na va minetas ponas Linas ir uzkrete mane dainuojamaja poezija... anksciau,net nezinojau,kad tokia yra...
na va minetas ponas Linas ir uzkrete mane dainuojamaja poezija... anksciau,net nezinojau,kad tokia yra...
>> jnau tas ponas Linas koks nieksas paskleide virusa.. bet manau ant manes nepykstat :-)
>> beje Danguolyte vasara bus dainuopjamosios festivalis prie Kauno kazkokiam kaime jis nemokamas ir bus dfaug bardu kurie tikrai verti demesio
va linkas >>>>>>> http://www.akacijualeja.lt/
tai Kulautuva visai netoli...hm gal reiks varyti
gaila,kad jau Mykolaitis negales dalyvauti...
klonuojam ji ?
jo davai paimam Auri, ji surisam, sumaketuojam veida,sukuosena...ir kaip sviezias Mykolaitis bus
na bet jis tik jau unikalus ir palaidotas.. tai gal neklonuokim plagijatu nereikia..
>> o ta Kulautavok musu meetas gali buti
na nebloga mintis tik tokioje vietoje...ten vos ne kaimelis...:) na miestelis tiksliau ir as ten nebuvus vietu visai nepazistu...
na nebloga mintis tik tokioje vietoje...ten vos ne kaimelis...:) na miestelis tiksliau ir as ten nebuvus vietu visai nepazistu...
>> na ne tu viena as net nzn is kurios aiksteles vaziuoja is kauno i ta kaimeli
Danguole, 20 parašė:na nebloga mintis tik tokioje vietoje...ten vos ne kaimelis...:) na miestelis tiksliau ir as ten nebuvus vietu visai nepazistu...
>> na ne tu viena as net nzn is kurios aiksteles vaziuoja is kauno i ta kaimeli
is autobusou stoties,o ten susirastume,net neisivaizduoju kurioje ji puseje kaimynes ten sodas yra reiks isiklausineti
ir as ten noriu!!!!
dainuojama poezija yra neralu nes visa tai yra tikra paimta is tokio pat zmogaus kaip mes sirdies ir nesumeluota....nuosirdu,silta,kiekvienam artima...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Dainuojamoji poezija