Re: Dainuojamoji poezija
dainuojamoji poezija yra kazkas nuostabaus nepaprasto ir neatsiklausomo .....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Dainuojamoji poezija
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
dainuojamoji poezija yra kazkas nuostabaus nepaprasto ir neatsiklausomo .....
kas nors turi pajausk_is naujo ??? nes va klausau jau 2 diena.. bet nerandu dainos..atsibodo ten replay spaudinet
>> bet siaip ir klipukas vertas demesio
kas nors turi pajausk_is naujo ??? nes va klausau jau 2 diena.. bet nerandu dainos..atsibodo ten replay spaudinet
>> bet siaip ir klipukas vertas demesio
Nijole... as gi jau taves ne karta prasiau kai nori parodyti ka nors is youtubes butinai issilogink
na, as jau turiu ta daina parsisiunciau... va dbr ieskok tos dainos savo paste, kuri vaikai pavadino gmaile ir ant manes nerek
man patinka poezija... paciai patinka naktimis rasliavoti kazka sasiuvinyj... ir visad domejaus muzika... gitaromis... nuo mazens... ir tebunie palaimintas Vytautas Kernagis, kuris visa tai sugalvojo sujungti (: dainuojamaja poezija uzsikreciau mazdaug pries du metus.. klausiaus vien jievos, alinos, caramel members, kernagio... na ir t.t.... dabar taip stipriai nesiklausau jos... nezinau.. ne atsibodo, bet vieta uzleidau foje, audioslave, gyvai.. klausaus visko pagal nuotaikas.. manau d.p. yra nekomercine muzika...bent jau kol kas.. o tai ir zavi... pranoksta visas yvas, 69, tipo... dainas kurios tik isikala i galva..nieko jomis nenorima pasakyti..tik kaip mergaite isimylejo berniuka.. arba atvirksciai...
na, as jau turiu ta daina parsisiunciau... va dbr ieskok tos dainos savo paste, kuri vaikai pavadino gmaile ir ant manes nerek
ei, ei ir man pasiusti nepamirsk... :? :?
pasirodo, ta mergaite kur dainuoja ta daina "is naujo" yra domante urmonaite ) atsikapsciau si savaitgali ir dar nauja dainuska uzgirdejau - ar zinai :H
>>> dar viena naujiena, jei kam jau idomu :V birzelio 1 diena 17 val. atika gros kaune... 15 lt :? turbut pasigirsiu po savaites, kad nuejau
Mantas, 21 parašė:man labai patinka
Jieva veža, Alinos gabalėliai veža... turiu nemažai visokios
ievos dainos grazios ir vokalas nusotabus.. bet Alinos vokalas silpnokas.. labai ji per ausktai dainuoja bent man taip atrodo :-)
butu suzinoti kas Ieva? nes pati megstu dainuojamoja poezija megstu.. o kaskas kalbeto apie Alina, manau kad jos dainos tokios sokiruojancios ir visose jos dainose toks pats vokalas... (kaip mano mama sako greit isprotesi jei jos dainu kalsusyi,nes jose vie tik apie mirti..) visu pasisakymus persakaiciau ir pasigeda Jurgos,bent man atrodo kad jos kuryba dainojamoji aisku ne visa...
Redeguota.
Suzinojau pati tai ko klausiau,bet taip ir neradau kaip jos parsisiusti dainu..
neturi Ievos? ...ar as cia ne taip supratau. :?
Auri>taip neturiu ne vienos jos dainos..gal tu turi?ir noretum man atsiusti?(galiu ir graziai paprasyt taves) (sypsenele)
zinoma turiu ir kadangi taip graziai prasai tai mielai atsiusciau
jegyte cia tai bent man nuskilo...
kokiu budu tau atsiust? (bylos nebeveikia)
aciu uz dainas..
O ta Jieva kaskokia monotoniska,nors yra dainu kurios man patinka...
na va matai :] as tau sakiau kad ji monotoniska
taip va kas gerai joje tai pijaninas
Mmmm patinka dainuojamoji poezija.
mums taip pat ji patinka
tai ptaip taip taip :] geris ir sveikata dp
man labai patinka nakti kalusytis,kai visi miega....ir aplink tamsa..tada taip fainiai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Dainuojamoji poezija