Tema: Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?
ar jus daznai vartojate tokius zodzius, kaip krc, tipo ir pan ..? as tj dazniausiai vartoju tj tipo kazkaip istriges yra galvoje
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar jus daznai vartojate tokius zodzius, kaip krc, tipo ir pan ..? as tj dazniausiai vartoju tj tipo kazkaip istriges yra galvoje
o tu megini sumusti gal koki rekorda temu kurimo :? :}
Nezinau,nepasakyciau kad vartoju.Gal kartais tipo.Siaip yra geresniu temu nei si.Kam tokias ir kurti?
jo tipo rekordas krc 75% pirmojo sakinio "piktybiniai" zodeliai.. o jei wisa kalba tokia butu.. baisu
krc-tai tik tada kai susinervinus bunu...tipo-na as kartais ir nepastebiu kaip pasakau,gan daznai tikriausiai...nu wnz kazkaip neisidemiu daznai vartoju siuos zodzius ar nea...man paciai negrazu,bet,kad sunku atsikratyt....
man labai nuo nuotaikos priklauso ir nuo to, su kuo pati tuo metu bendrauju.. man labiau ne krc, o zdz iseina :? >>> ai, bet yra kai kas, ko noreciau atsikratyti :V
Zodi "****" pavartoju kartais, bet va "tipo" labai netgi daznai. Pykstu labai ant saves, taciau niekap nesugebu to atsikratyti...
ai. nepergivenu kaip sneku kaip sneku taip sneku.. ****
beveik be shansu man to atsikratyt kjp ir rusishku keiksmazhodzhiu (shame on me)
man tai kazkada buwo "jo" istriges ir wisur wietoj taip sakydawau jo, ir dar net kelis kartus pakartodawau jo jo siaubekas
mama negaledawo klausyt, kabinedawos..:) bet laikui begant "jo" pats pasisalino
buna kartais, kad pavartoju tipo bet siaip rodos normaliai kalbu
na, isskyrus tuo atveju, kai noriu bernelius pabaidyt
a man tai tokiais laikotarpiais buna kad prilimpa koks zodelis ir neatsikratysi.. pvz: zodziu, zinai, krc, nu nu, blem, mazdaug ir pan.
e, man irgi kazkoks buvo, bet dabar nepoamenu koks ;D
siaip, gi ir normalus zodis gali siukslint kalba, jei per daznai vartojamas zodis...
gal ir vartoju, matyt kai pats rasai nelabai ir pastebi, kiti daugaiu gali pasakyt su kuriais susirasineji
Krc ir tipo niekada.Yra ir daug geresnių žodelių iš rusų kalbos;D
Krc ir tipo niekada.Yra ir daug geresnių žodelių iš rusų kalbos;D
prasom konkreciau su pavyzdukais
o tu megini sumusti gal koki rekorda temu kurimo :? :}
gal kada tj o ar idomu yra kai yratik kelios temos ?
nu as tai daznokai vartoju ir ne tik tokiu ;D
mano megstamiausias zods yra ei....nes jei jau susinervinu tai bandau nesikeiti man tas ei tarsi keiksmazodis
Linas, 19 parašė:o tu megini sumusti gal koki rekorda temu kurimo :? :}
gal kada
tj o ar idomu yra kai yratik kelios temos ?
o tai tau cia tik keletas temu yra 43 :?
>> as tik 3 sukuriau ir man gana nes nieko daugiau protingos temos nesumastau o tu klasi kvailo dalyko.. :-) kas sako **** ir kiek kartu per deina ;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Parazitiniai žodeliai. Ar dažnai vartojate?