1

Tema: One ar Ieskok?

Kas jum geriau?

2

Re: One ar Ieskok?

Man zymiai geresne Ieskok.:::305

3

Man tai one.

4

Nei tas,nei tas;)Bet..šiek tiek geriau ieškok...

5

Cia geriau..:D Isvis dauguma panasaus pobudzio portalu yra apmokestinti, o cia ar taip bus nzn..Gal del populiarumo cia brangios reklamos ir taip jie issilaiko..todel nerodykit savo piktumu del cia esanciu reklamu..Nes kitaip mokesit pvz 5lt uz kelias dienas kad cia dalyvauti..:D

6

one luzineja daznai! tj geriau butu one, bet ieskok aplinka niuri.. tj va.. tiek one tiek ieskok geri big_smile

7

čia tipo lyginam kas geriau? smėlis ar batonas? ;D nes praktiškai taip galima būtų palyginti wink

8

ai ka zinau.. :? ir ten ir ten turiu draugu :? nors.. is tikruju onej pas mane tik man asmeniskai pazistami zmones, kitu ne nekvieciu draugauti ir t.t. o cia yra toks stebuklingas daiktas big_smile forumas, ir siaip... cia fainesnes ikoneles, ko nera onej :::419 nzn.... abu vienas uz kita geresni big_smile
<<< bet zmones, esame ieskok nariai, todel turim garbinti ieskok.lt :] visa meile ir atsidavimas jam :::035:::024:::727

9

Nijolė, 20 parašė:

ai ka zinau.. :? ir ten ir ten turiu draugu :? nors.. is tikruju onej pas mane tik man asmeniskai pazistami zmones, kitu ne nekvieciu draugauti ir t.t. o cia yra toks stebuklingas daiktas big_smile forumas, ir siaip... cia fainesnes ikoneles, ko nera onej :::419 nzn.... abu vienas uz kita geresni big_smile
<<< bet zmones, esame ieskok nariai, todel turim garbinti ieskok.lt :] visa meile ir atsidavimas jam :::035:::024:::727

atsiduodi ieškok???.......................pasakok, pasakok ;D

10

One bendrauju su asmeniskai pazistamais zmonemis, o cia atsiranda naujos pazintys smile Kai kurios is ju po kiek laiko persikelia ir i one big_smile Teisingai Nijole sako, cia ikonos super! :::234

11

:::022 jaunuoli, tu manes nenervuok, :::022 BO pasiusiu ;D tikru tikriausiai...

12

:::608 aisku ieskok

13

Ieskok.lt, nes čia yra forumas ir mažiau vaidenasi išsinuoginusios, seksualiai nusiteikusios 13metės su idiotiškais prierašais po nuotraukom.

14

na man tai ieskok, na ir one turi pliusu, bet ieskok daugiau, visu pirma one nervuoja del leto uzkrovimo, cia kur kas greitesnis uzkrovimas, ir matos kad zmones stengias kad nebutu sis saitas uzmirstas,o one, tik naujus skinus siulo ir niek gero. O del ieskok ico tai irgi pritariu super, ir dizainas puikus :::d16

15

Nijolė, 20 parašė:

:::022 jaunuoli, tu manes nenervuok, :::022 BO pasiusiu ;D tikru tikriausiai...

na na, į kokią dabar svečią šalį vyksių??? ;D bo po paskutinio tai neseniai parvykau ;D kiba trumpa turnė buva? ;D

16

sakyciau ieskok cia nors normaliai viskas veikia,ne kaip one

17

gal kas galėtų kokių nors pasiūlymų duot? Ką reiktų pakeist ar "pasiskolint" iš one ar pažinčių, ar draugas.lt,  ar dar iš ko nors panašaus? Kokie one pliusai? kokie ieskok.lt pliusai? Gal yra trūkumų?

18

Man nepatinka kad ieskok nebera tokio dalyko, kad galetum paziuret ka anxciau su zmogum susirasinejai.. ta prasme kokiu 15 laisku paskutiniu kad galima butu pamatyt, butu labai faina smile

19

one.lt yra beveik visi mano klasiokai ir siaip geri draugai....o cia yra tik pora zmoniu,kurie mane pazista realybeje....bet vis tiek dazniau bunu cia,nei one.lt:)nepasakyciau,kad kazkas yra ypatingo vienur ar kitur,bet mano nuomone ieskok.lt geriau:)

20

visur tas pats sh... visokiu pilna ir cia ir ten ;D