Tema: One ar Ieskok?
Kas jum geriau?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → One ar Ieskok?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kas jum geriau?
Man zymiai geresne Ieskok.
Man tai one.
Nei tas,nei tas;)Bet..šiek tiek geriau ieškok...
Cia geriau..:D Isvis dauguma panasaus pobudzio portalu yra apmokestinti, o cia ar taip bus nzn..Gal del populiarumo cia brangios reklamos ir taip jie issilaiko..todel nerodykit savo piktumu del cia esanciu reklamu..Nes kitaip mokesit pvz 5lt uz kelias dienas kad cia dalyvauti..:D
one luzineja daznai! tj geriau butu one, bet ieskok aplinka niuri.. tj va.. tiek one tiek ieskok geri
čia tipo lyginam kas geriau? smėlis ar batonas? ;D nes praktiškai taip galima būtų palyginti
ai ka zinau.. :? ir ten ir ten turiu draugu :? nors.. is tikruju onej pas mane tik man asmeniskai pazistami zmones, kitu ne nekvieciu draugauti ir t.t. o cia yra toks stebuklingas daiktas forumas, ir siaip... cia fainesnes ikoneles, ko nera onej
nzn.... abu vienas uz kita geresni
<<< bet zmones, esame ieskok nariai, todel turim garbinti ieskok.lt :] visa meile ir atsidavimas jam
ai ka zinau.. :? ir ten ir ten turiu draugu :? nors.. is tikruju onej pas mane tik man asmeniskai pazistami zmones, kitu ne nekvieciu draugauti ir t.t. o cia yra toks stebuklingas daiktas
forumas, ir siaip... cia fainesnes ikoneles, ko nera onej
nzn.... abu vienas uz kita geresni
![]()
<<< bet zmones, esame ieskok nariai, todel turim garbinti ieskok.lt :] visa meile ir atsidavimas jam
atsiduodi ieškok???.......................pasakok, pasakok ;D
One bendrauju su asmeniskai pazistamais zmonemis, o cia atsiranda naujos pazintys Kai kurios is ju po kiek laiko persikelia ir i one
Teisingai Nijole sako, cia ikonos super!
jaunuoli, tu manes nenervuok,
BO pasiusiu ;D tikru tikriausiai...
aisku ieskok
Ieskok.lt, nes čia yra forumas ir mažiau vaidenasi išsinuoginusios, seksualiai nusiteikusios 13metės su idiotiškais prierašais po nuotraukom.
na man tai ieskok, na ir one turi pliusu, bet ieskok daugiau, visu pirma one nervuoja del leto uzkrovimo, cia kur kas greitesnis uzkrovimas, ir matos kad zmones stengias kad nebutu sis saitas uzmirstas,o one, tik naujus skinus siulo ir niek gero. O del ieskok ico tai irgi pritariu super, ir dizainas puikus
jaunuoli, tu manes nenervuok,
BO pasiusiu ;D tikru tikriausiai...
na na, į kokią dabar svečią šalį vyksių??? ;D bo po paskutinio tai neseniai parvykau ;D kiba trumpa turnė buva? ;D
sakyciau ieskok cia nors normaliai viskas veikia,ne kaip one
gal kas galėtų kokių nors pasiūlymų duot? Ką reiktų pakeist ar "pasiskolint" iš one ar pažinčių, ar draugas.lt, ar dar iš ko nors panašaus? Kokie one pliusai? kokie ieskok.lt pliusai? Gal yra trūkumų?
Man nepatinka kad ieskok nebera tokio dalyko, kad galetum paziuret ka anxciau su zmogum susirasinejai.. ta prasme kokiu 15 laisku paskutiniu kad galima butu pamatyt, butu labai faina
one.lt yra beveik visi mano klasiokai ir siaip geri draugai....o cia yra tik pora zmoniu,kurie mane pazista realybeje....bet vis tiek dazniau bunu cia,nei one.lt:)nepasakyciau,kad kazkas yra ypatingo vienur ar kitur,bet mano nuomone ieskok.lt geriau:)
visur tas pats sh... visokiu pilna ir cia ir ten ;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → One ar Ieskok?