Re: One ar Ieskok?
du skirtingi puslapiukai ...one tai pazisamu ir per pazistamus zmones pazintys o cia kas kita liuksiskas forimiukas,idomiu labai zmoniu cia galima sutikti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → One ar Ieskok?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
du skirtingi puslapiukai ...one tai pazisamu ir per pazistamus zmones pazintys o cia kas kita liuksiskas forimiukas,idomiu labai zmoniu cia galima sutikti
100%ieskok;)
gal kas galėtų kokių nors pasiūlymų duot? Ką reiktų pakeist ar "pasiskolint" iš one ar pažinčių, ar draugas.lt, ar dar iš ko nors panašaus? Kokie one pliusai? kokie ieskok.lt pliusai? Gal yra trūkumų?
>>>>>>>>>
lb smagu kad stengiates ir tobulinat tinklapi
>> yra dar klaideliu bet jau ju gi neisvengsi
>pvz-->>> ico>>ico face>>> 6 psl va cia ikonu nerodo
> ir kitu uzziurejau bet db nepamenu
>> o man tai ieskok daug geriau uz kitus pazinciu portalus nereikia moketi jokiu litu kad foto isidetum ar dar kokiu sumaltu foto tikrinti
One beveik uz viska tiksliau uz viska reikia litus moket.
cia kazkas sake, kad ieskokas populiarus ir todel cia pilna reklamu,tai va,.. ieskokas is ju issilaiko, o gal one, kaip mociute prie baznycios renka musu babkes ;D ir bando issilaikyti :? nors ir onej kelios reklamos metosi :?
one yr kakus, ieškok yr cacius ;D
na ant kitu portalu gal nereikia stumti del etiniu sumetimu bet av ieskok tai yra geris
cia kazkas sake, kad ieskokas populiarus ir todel cia pilna reklamu,tai va,.. ieskokas is ju issilaiko, o gal one, kaip mociute prie baznycios renka musu babkes ;D ir bando issilaikyti :? nors ir onej kelios reklamos metosi :?
Reklama - vienintelis ieskok.lt pragyvenimo šaltinis. Tad prašom suprast ir gerbt. Tikrai suprantam nepasitenkinimą dėl įkirių reklamų, bet deja, tai yra mūsų duona. Jeigu nebūtų reklamos - ieskok.lt ilgai neišsilaikytų.
na ant kitu portalu gal nereikia stumti del etiniu sumetimu bet av ieskok tai yra geris
Taip Linai, ieškok yr gėris, one ir blogis, su blogiu many bobutė mokino kovoti ta va pasdariau aš one savo emailiuką ir nesinaudoju, tipo priešinuos blogiui ;D
Nijolė, 20 parašė:cia kazkas sake, kad ieskokas populiarus ir todel cia pilna reklamu,tai va,.. ieskokas is ju issilaiko, o gal one, kaip mociute prie baznycios renka musu babkes ;D ir bando issilaikyti :? nors ir onej kelios reklamos metosi :?
Reklama - vienintelis ieskok.lt pragyvenimo šaltinis. Tad prašom suprast ir gerbt. Tikrai suprantam nepasitenkinimą dėl įkirių reklamų, bet deja, tai yra mūsų duona. Jeigu nebūtų reklamos - ieskok.lt ilgai neišsilaikytų.
suprantam ir gerbiam as norejau pasakyti, kad ieskokas sugeba ir savaip issilaikyti
be musu, didziai mylimu vartotoju, paramos issilaikyti
Linas, 19 parašė:na ant kitu portalu gal nereikia stumti del etiniu sumetimu bet av ieskok tai yra geris
Taip Linai, ieškok yr gėris, one ir blogis, su blogiu many bobutė mokino kovotita va pasdariau aš one savo emailiuką ir nesinaudoju, tipo priešinuos blogiui ;D
tai padek man suvokti :? kam tu ji pasikurei
O tai kiek kainuoja Ieskok.lt islaikyti?
Ieskok.lt reklamu labai mazai.
na cia vel gi svetimu pinigu skaiciavimas :-)
--->>> as gi jau koks etikos sargas patapau ;D
Linas, 16 parašė:O tai kiek kainuoja Ieskok.lt islaikyti?
jop saugok saugok ta etika kas be taves daugiau ja pasirupins
o seip berots teko matyti ieskoko reklama per telika tai ne tokie jie ir biedni jei sau sita leidze
buhalterija labai paprasta - interneto srautas+serverių išlaikymas+darbuotojų išlaikymas+įsipareigojimai(įvairių projektų rėmimas)+kažką busių pamiršęs:D
Linas, 19 parašė:Linas, 16 parašė:O tai kiek kainuoja Ieskok.lt islaikyti?
jop saugok saugok ta etika
kas be taves daugiau ja pasirupins
![]()
o seip berots teko matyti ieskoko reklama per telikatai ne tokie jie ir biedni jei sau sita leidze
na, iš įdėjos tokio didelio "saito" tikrai nepaleisi.
Gediminas, 29 parašė:Linas, 19 parašė:na ant kitu portalu gal nereikia stumti del etiniu sumetimu bet av ieskok tai yra geris
Taip Linai, ieškok yr gėris, one ir blogis, su blogiu many bobutė mokino kovotita va pasdariau aš one savo emailiuką ir nesinaudoju, tipo priešinuos blogiui ;D
Ale gi galvojau, kad prireiks, bet labai jau kokis tai tupas pasirodė jisai yr ;D
Nijolė, 20 parašė:Gediminas, 29 parašė:Linas, 19 parašė:na ant kitu portalu gal nereikia stumti del etiniu sumetimu bet av ieskok tai yra geris
Ale gi galvojau, kad prireiks, bet labai jau kokis tai tupas pasirodė jisai yr ;D
ale pabandyk mazeu galvot , tai gal mazeu ir tupi dalykai rodysis
na man ieskok.lt daug labiau patinka...nera,net ko lyginti...one naudoju tik su giminemis susisiekti...ir dar kelis brangius zmogucius idejus...o visas idomumas yra cia...:)
as ones visia nenaudoju;) ko nepadengia skype, ta sutvarko ieskok.lt Visks
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → One ar Ieskok?