Re: Dangus 2
aisku, kazkaip pastebejau Egle prasimushe ar ce tik man taip atrodo? o ka vakar rode?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dangus 2
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
aisku, kazkaip pastebejau Egle prasimushe ar ce tik man taip atrodo? o ka vakar rode?
tai, kad nemačiau....
et
blemba ir as lb ilgai dangaus nemaciau... tai nelb gaudausi kas ten vyksta:D
Tai nebėra kur besigaudyt, jau gi pati pabaiga pareina kitą 6dienį
tigi sakau kad nk nzn, net kad jau kita 6tadiani finalas:D maniau dar kokios 3 sav bus
matot konkretu lyderi?
tai, kad gal nelabai toks ryškus lyderis ir yra...
liudas galbut?! kaip manot
Ryškaus lyderio tikrai kad nėra. Laiduoju už Marių. Lietuvos kaimui toks paprastas žmogus arčiausiai širdies turėtų būt, ką rodo ir ankstesni balsavimai.
Kitas variantas Justinas. Todėl, kad Soliario gerbėjos persimetė dabar ant jo
Iš merginų tai realiausia, manau, Skirmantei laimėt.
Ryškaus lyderio tikrai kad nėra. Laiduoju už Marių. Lietuvos kaimui toks paprastas žmogus arčiausiai širdies turėtų būt, ką rodo ir ankstesni balsavimai.
Kitas variantas Justinas. Todėl, kad Soliario gerbėjos persimetė dabar ant jo
Iš merginų tai realiausia, manau, Skirmantei laimėt.
nu jau gal tik ne Marius - užteks ir vieno Rimiškio... Nors žiūrint, kokias dainas jie visi dainuos.
Norėčiau, kad laimėtų Justas arba Liudas. Ir nenorėčiau, kad Raimondą į superfinalą praleistų...
uoj raimonda gal ir turi balsa, bet su savo charakteriu br br vietojs jos geriau adele. marius tai nezinau, tikrai ne rimiskis jis, gabus vaikis, bet man jis is pirmo zvilgsnio nera visiskai sveikas, ta prasme kad negali sudet sakinio normaliai, labai keistai sneka. liudas taip pat gabus, tik kazkaip jo kuryba igauna monotonija. gitara + kuryba. as siaip uz justa
Tai viskas. Nuspręsta. Mes pasitarėm ir nustatėm, kad į superfinalą turėtų dar išeiti Adelija, o laimėti Justas. O dėl Mariaus tai tu čia teisingai pastebėjai - tikrai kažkaip jam kalba užsikerta - bet kai dainuoja taigi nemikčioja... Nors gal čia jų toks "tautinis" bruožas - kai jis kalbėjosi su savo pana - abu lygiai taip pat šnekėjo...
na galbut, gal kaip jaudinas nemikcioja as nzn tikekimes zmogus pasieks ka nors gyvenime
taigi jau pasiekė - galima tik įsivaizduoti kiek vestuvių jis atgrojęs... Užtai komisija balų neskiria, o liaudis balsuoja - kaip nebalsuosi, jei kartu baliavojai...
geras pastebejimas
uz Justa uz Justa uz Justa:D:D
mhm
Mano manymu sis realybes sou yra cool.. ir as visom keturiom uz mariuka
man labiausiai skirmante patinka. ir paziuret ir paklausyt malonu
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dangus 2