241

Re: Dangus 2

aisku, kazkaip pastebejau Egle prasimushe smile ar ce tik man taip atrodo? o ka vakar rode?

242

tai, kad nemačiau.... smile

243

et smile

244

blemba ir as lb ilgai dangaus nemaciau... tai nelb gaudausi kas ten vyksta:D

245

Tai nebėra kur besigaudyt, jau gi pati pabaiga pareina kitą 6dienį smile

246

tigi sakau kad nk nzn, net kad jau kita 6tadiani finalas:D maniau dar kokios 3 sav bus big_smile

247

matot konkretu lyderi?

248

tai, kad gal nelabai toks ryškus lyderis ir yra... smile

249

liudas galbut?! kaip manot

250

Ryškaus lyderio tikrai kad nėra. Laiduoju už Marių. Lietuvos kaimui toks paprastas žmogus arčiausiai širdies turėtų būt, ką rodo ir ankstesni balsavimai.
Kitas variantas Justinas. Todėl, kad Soliario gerbėjos persimetė dabar ant jo big_smile
Iš merginų tai realiausia, manau, Skirmantei laimėt.

251

Martyna, 19 parašė:

Ryškaus lyderio tikrai kad nėra. Laiduoju už Marių. Lietuvos kaimui toks paprastas žmogus arčiausiai širdies turėtų būt, ką rodo ir ankstesni balsavimai.
Kitas variantas Justinas. Todėl, kad Soliario gerbėjos persimetė dabar ant jo big_smile
Iš merginų tai realiausia, manau, Skirmantei laimėt.

nu jau gal tik ne Marius - užteks ir vieno Rimiškio... smile Nors žiūrint, kokias dainas jie visi dainuos.
Norėčiau, kad laimėtų Justas arba Liudas. Ir nenorėčiau, kad Raimondą į superfinalą praleistų... smile

252

uoj raimonda gal ir turi balsa, bet su savo charakteriu br br smile vietojs jos geriau adele. marius tai nezinau, tikrai ne rimiskis jis, gabus vaikis, bet man jis is pirmo zvilgsnio nera visiskai sveikas, ta prasme kad negali sudet sakinio normaliai, labai keistai sneka. liudas taip pat gabus, tik kazkaip jo kuryba igauna monotonija. gitara + kuryba. as siaip uz justa

253

Tai viskas. Nuspręsta. smile Mes pasitarėm ir nustatėm, kad į superfinalą turėtų dar išeiti Adelija, o laimėti Justas. smile O dėl Mariaus tai tu čia teisingai pastebėjai - tikrai kažkaip jam kalba užsikerta - bet kai dainuoja taigi nemikčioja... smile Nors gal čia jų toks "tautinis" bruožas - kai jis kalbėjosi su savo pana - abu lygiai taip pat šnekėjo... smile

254

na galbut, gal kaip jaudinas nemikcioja as nzn smile tikekimes zmogus pasieks ka nors gyvenime

255

taigi jau pasiekė - galima tik įsivaizduoti kiek vestuvių jis atgrojęs... smile Užtai komisija balų neskiria, o liaudis balsuoja - kaip nebalsuosi, jei kartu baliavojai... smile

256

geras pastebejimas smile

257

uz Justa uz Justa uz Justa:D:D

258

mhm

259

Mano manymu sis realybes sou yra cool.. ir as visom keturiom uz mariuka smile