1

Tema: Apklausa: rubu pirkimo iprociai

Sveiki, mane domina jaunu zmoniu drabuziu pirkimo iprociai ir ju kitimo tendencijos. Todel noreciau uzduoti keleta klausimu. Nenoriu sukelti jokiu diskusiju, tiesiog idomu kokie yra jusu iprociai, lukesciai ir norai siuo klausimu.

1. Kur perkate rubus? specializuotu tinklu parduotuvese, kaip apranga ir pan. (tame tarpe ir prabangiu prekiniu zenklu parduotuves), apsiperkate uzsienyje, didziuju prekybos tinklu parduotuvese (aka "maxima" ir t.t.), turguose, bazese, devetu rubu parduotuvese, ar kitur?

2. Kam teikiate prioriteta pirkdami rubus? kokybe, kaina, aptarnavimas, isskirtinumas, dar kazkas?

3. Kaip keistusi jusu pirkimo iprociai, jei padidetu pajamos? Tiesiog pirktumet daugiau rubu? Pirktumete prabangesnius rubus, prabangesnese parduotuvese, pirktumete daugiau rubu, nieko nekeistumete ir taip esate viskuo patenkinti?

Aisku, turbut ne i viena klausima negalima pateikti vienareiksmisko atsakymo, bet kazkas gal labiausiai budinga, tai ir butu idomu isgirsti.

Aciu

2

Re: Apklausa: rubu pirkimo iprociai

na as dazniausiai perku specializuotose parduotuvese, nes ten buna madingiausi rubai, kokybiski ir pan. zinau, kad jei preke nepatiks, galesiu ja grazinti (ko negalima turguj). maximoj ar rimi dazniausiai is rubu perku tik salikus ar pirstines, pedkelnes, kojines ir pan. kartais uzsuku ir devetu rubu parduotuve, bet tai buna laaaabai retai.
pirkdama pirmiausia ziuriu, kad rubas man patiktu, butu kokybiskas, o kaina jau antram plane, nes jei rubas tikrai labai patiks ir bus kokyskas galiu uz tai ir daugiau sumoketi.
jei padetu pajamos, manau, kad pirkciau kokybiskesnes prekes, bet, abejoju, ar rubu mano spintoje butu daugiau...:::041

3

1.Drabuziu parduotuvese.
2.Jei drabuzis tinka ir patinka,tai tada ir kaina tampa ne tokia svarbi ir aptarnavimas...aisku,jei viska pirkciau uz savo pinigus,gal ir pagalvociau truputi...
3.jei tik man kas leistu,tai as nedvejodama isleisciau visus kiek tureciau pinigus drabuziams,todel i parduotuves viena niekada neinu,visalaik su zmogumi,kuris mane siek tiek pristabdo...taip,kad kuo daugiau pinigu tureciau,tuo daugiau ju ir isleisciau aprangai...nemanau,kad pirkciau prabangesnius drabuzius,nes man nera labai svarbu garsus vardas,man uztektu,kad atsidarius spinta is jos istraukciau vis kita drabuzi.

4

1. sventems turguose, mugese, kasdienai dazniausia is antru ranku.
2. kokybe, drabuzis turi man patikti ir beabejo tikti.
3. dzabuziai keistusi tik tiek, kiek butu reikalinga mano ivaizdziui uzsiimant kokia nors veikla, kad ivaizdis atitiktu mano veikla bei padetu siekti geresniu rezultatu.

5

1. siaip dazniausiai rubus perku is parduotuviu, bet neperku is karto, kai pasirodo naujos kolekcijos, nes kainos super duper isaukstintos, palaukiu ispardavimu, kai galima megztuka nusipirkti uz 40 lt, o bliuske uz 20 wink na, nebent jau laaabai labai to daikto noriu ir turiu nuojauta, kad tas daiktas neatpigs (ta prasme, jauciu, kad jo neitrauks i ta prekiu sarasa, kuriam bus suteikos nuolaidos isparadavimo metu).... turiu ir devetu drabuziu, nes ir ten labai geru drabuzeliu galima rasti, tikrai graziu ir kokybisku, daug nesudevetu + gana geru firmu wink
2. niekada nepirksiu sintetinio daikto .. dievinu medvilne ...turiu kazkokius kainos limitus.. pvz, uz dzinsus niekada nemokesiu 200lt.. tiesiog ranka nekyla.. bet visada apziuriu drabuziuka, svarbu, kad liptu prie kuno...
3. o jei tureciau daugiau popieriuku, tai gal keistusi tai, kad nelaukciau kokio ispardavimo :? ir nusipirkciau is karto tai, kas man patinka..nu gal taip pat dar nepraleisciau progos uzsukti i parduotuve ne tik pasidairyti wink

6

Nijolė, 20 parašė:

2.  visada apziuriu drabuziuka, svarbu, kad liptu prie kuno...

ta prasme niekada nedeveji laisvu, neprigludusiu prie kuno drabuziu?

7

Diana, 17 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

2.  visada apziuriu drabuziuka, svarbu, kad liptu prie kuno...

ta prasme niekada nedeveji laisvu, neprigludusiu prie kuno drabuziu?

ne,ne.. liptu >> tiktu... o siaip as megstu laisvesnius; jei galeciau, tai bliuzonai valdytu mano spinta

8

;D o kodel negali? smile

9

pinigu tiek neturiu ;D nes reikia, vienur eiti, kitur, kad lyg ir bliuzonas netinka :? dabar, kai stipkes pakilo, maniau, jau koki nugriebsiu,bet velnias,,, praktika reikes atlikti, kastiuuuuma reikes ieskotis ;D

10

bliuzonu gali neblogu gaut skudurynuose smile bent mano seima visa apsipirko ir ziema vasara nesiojam, kitu megztiniu nebepripazistam namie ;D
kitur neturim kur nueit wink

11

as jau nusiziurejus esu viena,bet labai jis daug kainuoja, bet vis dar viliuosi gaut stipke ir igyvendinti kazka nedoro ;D drabuziu as ilgai ieskau ir siaip, kai randu neperku is karto, dar galvoju ilgai, kaip labai man jo reikia wink o devetuose dar labai ilgai reikia ieskoti, nes ne visada ten yra tai ko ieskai smile

12

bet ten kartais randi tai, ko net nesitikejai rasti! originaliu daikciuku ten buna wink

13

reikejo man darbui juodu kelniu, kuriu gyvenime nesu turejus.. zodz kai pasake, kita diena jau reikejo turet. kadangi turejau mazai laiko, kad po visokius akropolius ir pan bastytis, pakeliui namo uzvaziavau i humana. per 15min susiradau 4 poras kelniu, pasimatavau ir 3 is ju nusipirkau smile po sesis litus big_smile visiskai naujas smile as uz skudurynus! wink norm parduotuvese perku tik jei drabuzis labai patinka, ar reikia kokiai ypatingai progai, ar siaip pinigeliu turiu atliekamu smile pirmenybe teikiu drabuzio kainai ir kokybei, i firmu pavadinimus dazniausiai neziuriu wink jei padidetu pajamos, pirkciau ko gero daugiau drabuziu smile

14

Dovilė, 21 parašė:

bet ten kartais randi tai, ko net nesitikejai rasti! originaliu daikciuku ten buna wink

butent, bet vis tiek ilgai ieskot reikia... bet kai randi, tai puse gyvenimo dziaugiesi, net statkeviciu vaikas tokio daikto nesugalvotu ;D

15

1.Rubus perku tik specializuotose parduotuves ir siuo metu apsiperku tik uzsienyje,jeigu gerai pamenu lt paskuti karta apsipirkau tik pries 8men.Ir tik is firminiu parduotuviu!

2.Pirkdama rubus teikiu prioriteta kokybiai,geram aptarnavimuj,kurio tikrai netruksta,ten visada mada geriausia pirmiausia pasirodo,o ji i lt ateina tik mazdaug po metu! Labai kokybiski rubai pardavinejami,nera brokuotu prekiu,gali isirinkti sau tikrai patikusia preke!Ilgai ir patikima ja nesioti!

3.Jeigu padidetu mano pajamos,tai butu saunu rasciau kur juos padeti,bet tikrai nebegciau i parduotuve isleisti rubams,kuriu tikrai uztektinai turiu,nes tikrai jau ir dabar galiu tai ka noriu nusipirkti,nevarzydama saves! Jau ir taip perku prabangius rubus,firminese parduotuvese,kokius noriu ir kada noriu,tad ir taip esu viskuo patenkinta,o pinigai papildomi tikrai visada pravercia! tad eu tikrai viskuo patenkinta!

16

1.stengiuosi pirkt is parduotuviu,aisku pasitaiko ir is turgaus jei randu kokiu graziu  smile
2. aisku pirma graziems rubams,paskui isskirtinimui kokybei,kainai big_smile
3. turbut kad nelabai kas pasikeistu,gal tik daugiau pirkciau ir dazniau keisciau ;D

17

Lina, 20 parašė:

1.Rubus perku tik specializuotose parduotuves ir siuo metu apsiperku tik uzsienyje,jeigu gerai pamenu lt paskuti karta apsipirkau tik pries 8men.Ir tik is firminiu parduotuviu!

2.Pirkdama rubus teikiu prioriteta kokybiai,geram aptarnavimuj,kurio tikrai netruksta,ten visada mada geriausia pirmiausia pasirodo,o ji i lt ateina tik mazdaug po metu! Labai kokybiski rubai pardavinejami,nera brokuotu prekiu,gali isirinkti sau tikrai patikusia preke!Ilgai ir patikima ja nesioti!

3.Jeigu padidetu mano pajamos,tai butu saunu rasciau kur juos padeti,bet tikrai nebegciau i parduotuve isleisti rubams,kuriu tikrai uztektinai turiu,nes tikrai jau ir dabar galiu tai ka noriu nusipirkti,nevarzydama saves! Jau ir taip perku prabangius rubus,firminese parduotuvese,kokius noriu ir kada noriu,tad ir taip esu viskuo patenkinta,o pinigai papildomi tikrai visada pravercia! tad eu tikrai viskuo patenkinta!

Lina...neisizeisk, bet net bjauru buvo skaityti ka parasiai...nereik tokiai pasikelusiai buti...beja paziurejus tavo foto...nepamaciau nieko brangaus kaip tu cia pasakojai...;)

1. Parduotuvese...
2. Ispradziu ieskau drabuzius kurie man patiktu
3. .....

18

Evelina, 17 parašė:
Lina, 20 parašė:

Lina...neisizeisk, bet net bjauru buvo skaityti ka parasiai...nereik tokiai pasikelusiai buti...beja paziurejus tavo foto...nepamaciau nieko brangaus kaip tu cia pasakojai...;)

ale tikrai... smile be to, kuriu veliniu detis kelias nuotraukas su taip paciais rubais, jei ju uztektinai turi ir gali sau leisti gerai atrodyti visada ;D

19

Saulius, 23 parašė:

Sveiki, mane domina jaunu zmoniu drabuziu pirkimo iprociai ir ju kitimo tendencijos. Todel noreciau uzduoti keleta klausimu. Nenoriu sukelti jokiu diskusiju, tiesiog idomu kokie yra jusu iprociai, lukesciai ir norai siuo klausimu.

1. Kur perkate rubus? specializuotu tinklu parduotuvese, kaip apranga ir pan. (tame tarpe ir prabangiu prekiniu zenklu parduotuves), apsiperkate uzsienyje, didziuju prekybos tinklu parduotuvese (aka "maxima" ir t.t.), turguose, bazese, devetu rubu parduotuvese, ar kitur?

2. Kam teikiate prioriteta pirkdami rubus? kokybe, kaina, aptarnavimas, isskirtinumas, dar kazkas?

3. Kaip keistusi jusu pirkimo iprociai, jei padidetu pajamos? Tiesiog pirktumet daugiau rubu? Pirktumete prabangesnius rubus, prabangesnese parduotuvese, pirktumete daugiau rubu, nieko nekeistumete ir taip esate viskuo patenkinti?

Aisku, turbut ne i viena klausima negalima pateikti vienareiksmisko atsakymo, bet kazkas gal labiausiai budinga, tai ir butu idomu isgirsti.

Aciu

1 Perku bazese.
2.Dazniausiai ziuriu i kaina ir kokybe.Vadovaujausi tokia taisykle,geriau nusipirkt brangesni ruba bet geresni.
3.Esu ir taip viskuo patenkintas ir tikrai nekeisciau iprociu.

20

perku tas kas man patinka ir patogu, o madinga....as mazai demesio demesio kreipiu i mada...nesivaikau as ju.nera ko.