21

Re: Apklausa: rubu pirkimo iprociai

Lina, 20 parašė:

1.Rubus perku tik specializuotose parduotuves ir siuo metu apsiperku tik uzsienyje,jeigu gerai pamenu lt paskuti karta apsipirkau tik pries 8men.Ir tik is firminiu parduotuviu!

2.Pirkdama rubus teikiu prioriteta kokybiai,geram aptarnavimuj,kurio tikrai netruksta,ten visada mada geriausia pirmiausia pasirodo,o ji i lt ateina tik mazdaug po metu! Labai kokybiski rubai pardavinejami,nera brokuotu prekiu,gali isirinkti sau tikrai patikusia preke!Ilgai ir patikima ja nesioti!

3.Jeigu padidetu mano pajamos,tai butu saunu rasciau kur juos padeti,bet tikrai nebegciau i parduotuve isleisti rubams,kuriu tikrai uztektinai turiu,nes tikrai jau ir dabar galiu tai ka noriu nusipirkti,nevarzydama saves! Jau ir taip perku prabangius rubus,firminese parduotuvese,kokius noriu ir kada noriu,tad ir taip esu viskuo patenkinta,o pinigai papildomi tikrai visada pravercia! tad eu tikrai viskuo patenkinta!

na cia tai riebiai pasisakei, Lina...

as perku wisur, swarbu, kad drabuzis tiktu ir patiktu. taip pat, kad kaina butu normali, dar neikandami man  valentino bateliai ar versaci sukneles tongue

22

Saulius, 23 parašė:

Sveiki, mane domina jaunu zmoniu drabuziu pirkimo iprociai ir ju kitimo tendencijos. Todel noreciau uzduoti keleta klausimu. Nenoriu sukelti jokiu diskusiju, tiesiog idomu kokie yra jusu iprociai, lukesciai ir norai siuo klausimu.

1. Kur perkate rubus? specializuotu tinklu parduotuvese, kaip apranga ir pan. (tame tarpe ir prabangiu prekiniu zenklu parduotuves), apsiperkate uzsienyje, didziuju prekybos tinklu parduotuvese (aka "maxima" ir t.t.), turguose, bazese, devetu rubu parduotuvese, ar kitur?

2. Kam teikiate prioriteta pirkdami rubus? kokybe, kaina, aptarnavimas, isskirtinumas, dar kazkas?

3. Kaip keistusi jusu pirkimo iprociai, jei padidetu pajamos? Tiesiog pirktumet daugiau rubu? Pirktumete prabangesnius rubus, prabangesnese parduotuvese, pirktumete daugiau rubu, nieko nekeistumete ir taip esate viskuo patenkinti?

Aisku, turbut ne i viena klausima negalima pateikti vienareiksmisko atsakymo, bet kazkas gal labiausiai budinga, tai ir butu idomu isgirsti.

Aciu

1. Per išpardavimus perku terranovose, zarose ir pan. lygio parduotuvėse, šiaip - išparduotuvėse ir visokio plauko skudurynuose. Prekybos centruose daugiausia pardavinėja visokį nepatrauklų šlamštą, todėl ten neperku.
2. Perkant drabužį man svarbu jo medžiaga, kaina ir originalumas. Kokybė nėra taip svarbu, nes drabužius mėgstu keisti, greitai atsibosta, be to sunkoka rasti kokybišką ir pigią drapanėlę.
3. Jei padidėtų pajamos, pirkčiau prabangesnius skudurus.
Laimė, kad bent materialius drabužius gali kiekvienas kvailys nusipirkti ir manyti, kad yra šaunus... dar didesnė laimė, kad kiti viduje yra daug puikiau apsirėdę, bet tuo nesididžiuoja...

23

ot... atjunge mane kai atrasinejau... dabar tingiu per nauja viska rasyti taigi trumpai atsakysiu big_smile

Siaip perku naujus drabuzius bet ispardavimuose. Zinau vieteliu kur nuolaidos buna iki 90% taigi dzinsus laisvai galima gauti uz $10. Dazniausiai drabuziai ten buna praejusio sezono ar praejusiu metu, bet man tikrai nesvarbu - nesioju tai kas tinka ir patinka, o ne tai ka nesioja kas antra gatveje sutikta mergina. Megstu unikaluma smile
Padidejus pajemom tikriausiai vistiek drabuzius pirkciau ten kur perku dabar nes labai patinka big_smile Daugiau tikriausiai irgi nepirkciau nes kaip ir pakanka - neisivaizduoju kam reiketu 20 poru dzinsu ir 30 sukneliu. Manau jei tikrai is kur nors atsirastu daugiau pinigu nusipirkciau knygas kuriu visada norejau ir nauja keptuve big_smile

24

Lina, 20 parašė:

1.Rubus perku tik specializuotose parduotuves ir siuo metu apsiperku tik uzsienyje,jeigu gerai pamenu lt paskuti karta apsipirkau tik pries 8men.Ir tik is firminiu parduotuviu!

2.Pirkdama rubus teikiu prioriteta kokybiai,geram aptarnavimuj,kurio tikrai netruksta,ten visada mada geriausia pirmiausia pasirodo,o ji i lt ateina tik mazdaug po metu! Labai kokybiski rubai pardavinejami,nera brokuotu prekiu,gali isirinkti sau tikrai patikusia preke!Ilgai ir patikima ja nesioti!

3.Jeigu padidetu mano pajamos,tai butu saunu rasciau kur juos padeti,bet tikrai nebegciau i parduotuve isleisti rubams,kuriu tikrai uztektinai turiu,nes tikrai jau ir dabar galiu tai ka noriu nusipirkti,nevarzydama saves! Jau ir taip perku prabangius rubus,firminese parduotuvese,kokius noriu ir kada noriu,tad ir taip esu viskuo patenkinta,o pinigai papildomi tikrai visada pravercia! tad eu tikrai viskuo patenkinta!

Lina, tavo vietoj taip nesipusciau nes uz viska TIKRAI ne pati moki. Gimdytoju pinigu svaistymas apie zmogu nieko gero nesako.

25

Lina, 20 parašė:

nu ka zinau su tavo taais uzsieniais :? lenkai ir rusynas ir uzsienis big_smile suvalku turgus ir uzsienyje randas;D o ten kaip as lankiaus tai prados, gucci, d&g ir  versace parduotuviu  nepastebejau :?

26

Uj kiek zinau as apsipirkineju Norveguose,ne kaip tu sakiai lenkai ar rusynas!
Beje cia buvo uzduotas klausimas as i ji atsakiau kaip yra,nekenciu melo ir nesikeliu,kad perkuosi tik firminese parduotuves!
Kas sake,kad foto yra tik keli rubai tik del to,kad man sitos foto labiausiai patiko ir isidejau,nebutinai ant visu firminiu rubu turi buti didele amblema kokios firmos jis,nes tikrai ne ant visu yra isoreje labai ryskiai parasyta,buna tik ant etiketes...
Ir dar kas sake kad nepati moku tai labai klysta,nes pati uzsidirbu pinigus ir galiu nusipirkti ka noriu,jeigu noriu turiu,nevarzau saves! Nesakau tevai patys pasiulo kartais sumoketi ar duoda pinigu,manau kiekvienam ju duoda kiek gali!
Nera cia ko puikuotis,nes tikrai ne as viena esu kuri taip atsakytu i visus sioje temoje uzduotus klausimus!

27

Ir as perku tik tai kas patinka ir ta ka tikrai nesiosiu,o ne kaip dauguma prisiperka visko uzgrudzia spinta ir paskiau nenesioja,o kam geriau turek viena ar kelis gerus rubus ar batus,nei simta! Gelesi veliau juk nusipirkti,niu cia tik mano nuomone!

28

tik nereikia sitaip sirsti... i foto paziurejus tai tikrai paprasciausi rubeliai, nepyk uz nuomone, bet dideliu pinigu tikrai nemokeciau, ir "skuduryne" grazesniu nusipirk galima..

29

Lina, 20 parašė:

Beje cia buvo uzduotas klausimas as i ji atsakiau kaip yra,nekenciu melo ir nesikeliu,kad perkuosi tik firminese parduotuves!
Kas sake,kad foto yra tik keli rubai tik del to,kad man sitos foto labiausiai patiko ir isidejau,nebutinai ant visu firminiu rubu turi buti didele amblema kokios firmos jis,nes tikrai ne ant visu yra isoreje labai ryskiai parasyta,buna tik ant etiketes...
Ir dar kas sake kad nepati moku tai labai klysta,nes pati uzsidirbu pinigus ir galiu nusipirkti ka noriu,jeigu noriu turiu,nevarzau saves! Nesakau tevai patys pasiulo kartais sumoketi ar duoda pinigu,manau kiekvienam ju duoda kiek gali!
Nera cia ko puikuotis,nes tikrai ne as viena esu kuri taip atsakytu i visus sioje temoje uzduotus klausimus!

Lietuvoj galima gauti lygiai tokios pacios kokybes drabuziu kaip ir Lietuvoje. Ir tikrai i Lietuva ne po metu ateina, o tuo paciu metu. Welcome to Global Village, girl.

30

be to ruskyne galima rasti ne tik slamsto... turtingu zmoniu ten labai daug, daugelis  ju megsta prabanga ir rubus renkasi tokius... labai gera rinka prabangioms parduotuwems, todel jei tik kisene leidzia gali rasti, ko tik sirdis geidzia

31

Nu taip parasciausi rubeliai ir man gerai,bet zinau tik tiek kad man cia smagiau apsipirkti ir nesakau,kad tokiu lietuvoje nerastum firminese parduotuves,bet as juk kur esu ten ir apsipirkineju,kaip sakoma kiekvienam savo ir nemanau,as cia perku,jus ten,kiti italijoje,kiti dar kitur!
O del madu tai pati kaip gryzau pries 2metus is cia,tai tikrai ta mada atejo po beveik metu,aisku nevisada taip bet yra,ir kaip sakoma pagal mada nepabegsi,perki tai kas tau patogu ir miela nesioti,o as ta ir darau! Nebutinai versace ar dar kazkokia ryzki firma jau yra waje,juk ir ira kitu ivairiu firmu kuriu lt nerastum pavadinimu,kiekviena savo salis pateikia savo firmu rupus,bet tai daro ne visosese salyse!
As esu tokia pat paprasta kaip ir jus...Tad ir nera kopykti,nepatinka neskaitykit,kiekvienas gimeme su nuomone,o ju daug ir ivairiu!

32

tu tokia paprasta ir arsi kaip ir visi lietuviais, ane? ;D

33

Lina, niekas ir nepyksta, nereikia pusti is viso sito didziulio burbulo wink Problema yra ne tame, kad tu perkiesi firminese parduotuvese - niekam tikrai negaila. Problema yra tai kaip tu isreiski savo nuomone. Is to kaip tu atsakei i klausima akivaizdu, kad pabrezi tai, kad padeveti ar ne firminiai drabuziai is viso tau nelygis. Zinoma tai dar nereiskia, kad butent ta turejai galvoje, bet is tavo rasymo viskas nuskambejo labai snobiskai, ir kaip pastebejau ne tik man vienai bet ir kitiems skaitytojams. Taigi jei istikruju to nenorejai pasakyti vertetu atkreipti demesi i pasirenkamus zodzius nes svarbu ne ka sakai o kaip tai darai wink

34

gal ne tiek kiek i pasirankamus zodzius o i skyrybos zenklus big_smile visi tie sauktukai leidzia isivaizduoti kaip tu draskais aiskindama savo nuomone ;D

35

matai man vienas zmogutis yra protingai pasakes rasyk taip ka tu galvoji,visada buk pasiruoses pasmerkimo zodi as nepabreziau,o tik issakiau,bet kiekvienas savaip supras,vieni tikrai piktai,kitiems tai nebus svarbu!
Dar ne tokiu zmoniu sutiksiu,tad tikrai zinau,kad as rasiau is sirdies i si klausima! As apsiperku taip,ir nekeliu kazkur,nes manau daug yra zmoguciu kurie taip pat kazkur apsipirkineja!

36

O del sauktuku as visada juos megztu visur deti ir del to visada bunu blogai suprasta,nieko negaliu padeti,parasau ir sauktukas...Niu neina....net ir dabar norisi ji deti,nors tikrai cia ne is piktos valios.. :V

37

na, ne is piktos valios, bet tada neliudek jei buni nesuprasta wink

38

perku ta kas patinka ,kaina zinoma svarbu,bet kur ta daikta isigiju man nerupi,kartais Humanoje randi orginaliu rubu,net mielesniu uz tuo metu madingus prabangiu parduotuviu.

39

Lina, 20 parašė:

zinai...tik viena pasakysiu tavo rubai brangei neatrodo...jau pitikek brangius rubus nuo paprastu netaip ir sunku atskirti;)

40

Lina, 20 parašė:

Nu taip parasciausi rubeliai ir man gerai,bet zinau tik tiek kad man cia smagiau apsipirkti ir nesakau,kad tokiu lietuvoje nerastum firminese parduotuves,bet as juk kur esu ten ir apsipirkineju,kaip sakoma kiekvienam savo ir nemanau,as cia perku,jus ten,kiti italijoje,kiti dar kitur!
O del madu tai pati kaip gryzau pries 2metus is cia,tai tikrai ta mada atejo po beveik metu,aisku nevisada taip bet yra,ir kaip sakoma pagal mada nepabegsi,perki tai kas tau patogu ir miela nesioti,o as ta ir darau! Nebutinai versace ar dar kazkokia ryzki firma jau yra waje,juk ir ira kitu ivairiu firmu kuriu lt nerastum pavadinimu,kiekviena savo salis pateikia savo firmu rupus,bet tai daro ne visosese salyse!
As esu tokia pat paprasta kaip ir jus...Tad ir nera kopykti,nepatinka neskaitykit,kiekvienas gimeme su nuomone,o ju daug ir ivairiu!

o galetum tas tavo "firmas" ivardinti?
beja cia niekas nepyksta...tik zmones taip nesididziotu(kaip tu)...jeigu taip apsipirkinetu ir pan.