Re: Apklausa: rubu pirkimo iprociai
1.Rubus perku tik specializuotose parduotuves ir siuo metu apsiperku tik uzsienyje,jeigu gerai pamenu lt paskuti karta apsipirkau tik pries 8men.Ir tik is firminiu parduotuviu!
2.Pirkdama rubus teikiu prioriteta kokybiai,geram aptarnavimuj,kurio tikrai netruksta,ten visada mada geriausia pirmiausia pasirodo,o ji i lt ateina tik mazdaug po metu! Labai kokybiski rubai pardavinejami,nera brokuotu prekiu,gali isirinkti sau tikrai patikusia preke!Ilgai ir patikima ja nesioti!
3.Jeigu padidetu mano pajamos,tai butu saunu rasciau kur juos padeti,bet tikrai nebegciau i parduotuve isleisti rubams,kuriu tikrai uztektinai turiu,nes tikrai jau ir dabar galiu tai ka noriu nusipirkti,nevarzydama saves! Jau ir taip perku prabangius rubus,firminese parduotuvese,kokius noriu ir kada noriu,tad ir taip esu viskuo patenkinta,o pinigai papildomi tikrai visada pravercia! tad eu tikrai viskuo patenkinta!
na cia tai riebiai pasisakei, Lina...
as perku wisur, swarbu, kad drabuzis tiktu ir patiktu. taip pat, kad kaina butu normali, dar neikandami man valentino bateliai ar versaci sukneles