Re: Apklausa: rubu pirkimo iprociai
bet tai sukta lapė )) dabar net nepasirodo :DDD
arba, kolega, kitas variantas )) kad jau mergina susimaišius tarp dydžių, nebeatrenka
))
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Apklausa: rubu pirkimo iprociai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
bet tai sukta lapė )) dabar net nepasirodo :DDD
arba, kolega, kitas variantas )) kad jau mergina susimaišius tarp dydžių, nebeatrenka
))
Nu tai tos suvalkes visos laputes gudrutes Niekis, daug tokiu maciau ;D
Nu gal ir susimaisius, bet siaip nera kvaila mergise... :? :? Manau is sadistisko suvalkietisko malonumo mane kankina, kad susalciau ir visaip kitaip sustirciau, o poto ateis kaip angelas debesimis isgelbejimo ranka isties su megztiniu ir kelnem... )
) Taip... visos jos keistos ;D
o aš maniau, kad jūs abu vienam mieste gyvenat )) na, jei suvalkietė ji, tai tuomet meluoja, nes ne dydžio ji nežino, o taupo :DDD spaudžia litą :DDD
tai butumem vienam mieste tai seniausiai susituoke butumem ;D bet siaip tu teisus...matyt lita spaudzia.. :? Ot. :? uz lita ir mane parduot turbut galetu ;(
su ja tau jau ir aš ženyčiausi verta grieko :DDD tik kad megztinio neperka
// keliauju iš čia
) užsuksiu kai laiko bus
gal megztinį jau turėsi
)))
nu kas cia dabar
tik neateik........... tai lapem kazkokiom isvadina :? tai dar kokiom nesamonem :V
>>> ir kitas pastebejimas :-) negrynakrauje as suvalkiete, tik uzaugau cia abu jus degsit pragare su savo megztukais ir kelnemis
ir nepirksiu, nes zn, kad nenesios jis nes dbr vasara, ne megztuku sezonas
>>> dar viena mintis (chuckle) >>> mielasis, uz lita as taves neparduociau niekada :H... uz du
;D oij prajuokinot
Auri, ale ziuriu tu populiarus... kiba dvi vest ruosiesi? :V
joa noreciau visa harema turet.. negalima? :V
perku bet kur jei man patinka ir patogu perku nedvejodama ir man nerupi kas parasyta ant etiketes... dar neseniai per btv laidoje su Palmyra isitikinau kad oziaragiai(tarp ju ir as) renkasi drabuzius patogius...
o jei atsirastu daugiau pinigu nemanau kad keistusi ir drabuziu kiekis:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Apklausa: rubu pirkimo iprociai