81

Re: Apklausa: rubu pirkimo iprociai

bet tai sukta lapė smile)) dabar net nepasirodo :DDD
arba, kolega, kitas variantas smile)) kad jau mergina susimaišius tarp dydžių, nebeatrenka smile))

82

Nu tai tos suvalkes visos laputes gudrutes wink Niekis, daug tokiu maciau ;D

Nu gal ir susimaisius, bet siaip nera kvaila mergise... :? :? Manau is sadistisko suvalkietisko malonumo mane kankina, kad susalciau ir visaip kitaip sustirciau, o poto ateis kaip angelas debesimis isgelbejimo ranka isties su megztiniu ir kelnem... big_smile) big_smile) Taip... visos jos keistos ;D

83

o aš maniau, kad jūs abu vienam mieste gyvenat smile)) na, jei suvalkietė ji, tai tuomet meluoja, nes ne dydžio ji nežino, o taupo :DDD spaudžia litą :DDD

84

tai butumem vienam mieste tai seniausiai susituoke butumem ;D bet siaip tu teisus...matyt lita spaudzia.. :? Ot. :? uz lita ir mane parduot turbut galetu ;(

85

su ja tau jau ir aš ženyčiausi big_smile verta grieko :DDD tik kad megztinio neperka hmm// keliauju iš čia smile) užsuksiu kai laiko bus big_smile gal megztinį jau turėsi smile)))

86

:::921 nu kas cia dabar :::921 tik neateik........... tai lapem kazkokiom isvadina :? tai dar kokiom nesamonem :V
>>> ir kitas pastebejimas :-) negrynakrauje as suvalkiete, tik uzaugau cia tongue abu jus degsit pragare su savo megztukais ir kelnemis big_smile
ir nepirksiu, nes zn, kad nenesios jis big_smile nes dbr vasara, ne megztuku sezonas tongue
>>> dar viena mintis (chuckle) >>> mielasis, uz lita as taves neparduociau niekada :H... uz du big_smile

87

;D oij prajuokinot smile
Auri, ale ziuriu tu populiarus... kiba dvi vest ruosiesi? :V

88

joa noreciau visa harema turet.. negalima? :V sad

89

perku bet kur jei man patinka ir patogu perku nedvejodama ir man nerupi kas parasyta ant etiketes... dar neseniai per btv laidoje su Palmyra isitikinau kad oziaragiai(tarp ju ir as) renkasi drabuzius patogius...
o jei atsirastu daugiau pinigu nemanau kad keistusi ir drabuziu kiekis:)