Tema: HARIS POTERIS
nu ka bicuiliai manot apie sia knyga?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → HARIS POTERIS
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu ka bicuiliai manot apie sia knyga?
perskaiciau atrodo 3 knygas ,bet man nepatiko,nemegstu tokio pobudzio knygu...
man tai patiko...tikriausiai delto kad pries tai dar neesu knygu skaiciusi:D
perskaiciau atrodo 3 knygas ,bet man nepatiko,nemegstu tokio pobudzio knygu...
tai kuriu galu 3 knygas skaitei? ;D
man tai labai patiko laukiu 7 dalies....
Egle, 15 parašė:perskaiciau atrodo 3 knygas ,bet man nepatiko,nemegstu tokio pobudzio knygu...
skaiciau todel,kad nupirko tevai,o jei jau nupirko,tai kazkaip galvoju reikia ir perskaityti,beto tada buvo didziule manija to hario poterio,galvoju tai kaip gi,reikia ir man perskaityti...bet tai cia lb seniai buvo,as praktiskai neatsimenu nei vieno veikejo isskyrus hari poteri ir hermiona.
Egle, 15 parašė:perskaiciau atrodo 3 knygas ,bet man nepatiko,nemegstu tokio pobudzio knygu...
oj egle o kaip ar tau nebuvo gaila dumboldoro?
linut,o kas jis toks yra?;)sakau,nicnieko neprisimenu...reiktu man dar karta perskaityti,kad galeciau diskutuoti:)zinau,kad buvo toks berniukas-haris poteris,jis mokesi kazkokioj ypatingoj burtininku mokykloje...dar ten buvo hermiona ir dar kazkoks berniukas,kurio vardo niekaip neprisimenu;D
tai, kad jau senokai skaiciau jas... chi, bet kiek pamenu, tai tada patiko
linut,o kas jis toks yra?;)sakau,nicnieko neprisimenu...reiktu man dar karta perskaityti,kad galeciau diskutuoti:)zinau,kad buvo toks berniukas-haris poteris,jis mokesi kazkokioj ypatingoj burtininku mokykloje...dar ten buvo hermiona ir dar kazkoks berniukas,kurio vardo niekaip neprisimenu;D
buvo ronis
tai, kad jau senokai skaiciau jas... chi, bet kiek pamenu, tai tada patiko
KAIP JUS GALIT NEATSIMINT.....
Neblogos knygos..:) Vienos iš lengviau skaitomų:)
Neblogos knygos..:) Vienos iš lengviau skaitomų:)
o ar pameni
Ką pamenu?
ar pameni hari poteri?
Na man Haris Poteris Labai patiko lb idomi knyga mano manymu...ir tokias knygas idomu skaityti...man visas knygas idomu skaityti
Na man Haris Poteris Labai patiko lb idomi knyga mano manymu...ir tokias knygas idomu skaityti...man visas knygas idomu skaityti
Eglut o ar tau negaila dumboldoro buvo?
ciolpket **** ziorkes jus,hahui cia rasuot
Nesikeik ar supratai jei ne tai su muilu burna issiskalauk... nepatinka tai mauk is forumo..,. jasna?
lina,tu pati nesavo noru isleksi,nekenciu suku
nenusinekek gerai!!!!!!! bent jau i ieskok savo nuotraukas detum... nu karoce gerai 26 metu vyre pasilaikyk savo"turtingaji" zodyna sau... nera reikalo cia mums jo demonstruot...
ka tu nori pasiekti rasydamas tai ko nereikia siame forume?
pasirodyk pats koks esi. be to, pats turbut aklas, nes ne kiek ne geriau atrasai.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → HARIS POTERIS